0

کوفته فلفلی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته فلفلی

کوفته فلفلی(خانم گل آور)


کوفته فلفلی
گوشت چرخ کرده:300گرم
تخم مرغ:1عدد
پیاز داغ:3-4ق غ
برنج:1/4پ
پیاز رنده شده:1عدد
فلفل دلمه ای:1عدد
رب گوجه:2ق غ
سبزی معطر(نعنا:1ق غ+مرزه:1ق غ+ریحان:1 ق غ+ترخون:1ق غ)
آرد سوخاری:کمی
نمک فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
گوشت رو با پیاز رنده شده و زردچوبه فلفل قرمز و سیاه و نمک مخلوط و ورز میدیم(اگه نمک کوفته کم باشه وا میره)تخم مرغ و سبزی معطر خشک وبرنجی که با زردچوبه پختیم رو میریزیم و می افتیم به جونش کوفته فلفلیخوب ورز میدیم(بهتره از غذاسازاستفاده نشه چون برنجامون زیادی له میشه).کوفته هارو به هر اندازه که دوست داریم گرد و در پودر سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
رب +نمک+فلفل و زرد چوبه +روغن رو توی قابلمه دیگه ای 1 دقیقه تفت میدیم.بعد آب میریزیم(سس باید روی کوفته هارو بگیره)و میذاریم جوش بیاد بعدش کوفته هارو میندازیم توی قابلمه با درب باز میذاریم روی حرارت ملایم بجوشه.
فلفل دلمه ای رو حلقه ای خرد و به همراه گوجه فرنگی نصف شده از سمتی که پوست داره و سفته روی کوفته ها میچینیم و پیاز داغ رو با دست له و روی غذا میپاشیم و هم نمیزنیم.
میذاریم 20دقیقه دیگه هم بجوشه با برنج سرو میکنیم.
تجربیات من
_سبزی معطر خشک رو خیلی کم زدم تقریبا از هر کدوم 1ق چ
_توی دفترم ننوشته بودم میزان برنج دستور برنج پخته ست یا خام کوفته فلفلیمن 1/4 پ برنج خام رو گذاشتم جوشید با زرد چوبه و استفاده کردمکوفته فلفلی
_میشه کوفته هارو بعد از سرخ کردن فریز کنیم و وقتی عجله داریم در بیاریم و بندازیم توی سس تا بجوشهکوفته فلفلی
_گوجه نداشتم نریختم.کوفته فلفلی
_بعد از چند دقیقه که کوفته ها توی سس جوشید در قابلمه رو بستم.
_با نون خوردیمش.کوفته فلفلی

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	46.jpg
بازدید:	3
اندازه:	61.3 کیلوبایت
شناسه:	240022

 

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:23 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها