0

كوفته انار و پسته

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

كوفته انار و پسته

كوفته انار و پسته


کوفته انار و پسته :

دستور خانم صالحه دردايي عزيز- مجله99 هنر آشپزي

مواد لازم برای کوفته :

گوشت چرخ کرده 900 گرم

پیاز کوچک ریزخرد یا ریز رنده شده یک عدد

پسته خشک پوست کنده خام 200 گرم

مغز نان باگت خشک شده 4/1 پیمانه

جعفری تازه خرد شده 2 پیمانه

ترخون خرد شده 1 پیمانه

گشنیز خرد شده 1 پیمانه

آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

پرک فلفل قرمز کمی(درصورت تمایل)

زیره آسیاب شده 1 قاشق سوپخوری

نمک 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد



مواد لازم برای سس :

رب انار رقیق 3/4 پيمانه

عسل 4/1 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری

آب لیموترش تازه کمی در صورت تمایل

مخلوط کره و روغن سرخ کردنی 100 گرم


مواد لازم برای تزیین:

دانه های انار 4/1 پیمانه

خلال پسته 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

تمامی مواد لازم برای کوفته به جز گوشت و تخم مرغ را در غذاساز ریخته و کمی مخلوط کنید تا پسته ها خرد شوند. باید پسته ها به دندان بیایند و بیش از حد آن را خرد نکنید. سپس مواد را از غذا ساز خارج کرده و با گوشت و تخم مرغ مخلوط کنید و در حد یکدست شدن ورز دهید. نباید بیش از اندازه ذکر شده مواد را ورز داد. سپس روی آن را پوشانده و به مدت حداقل نیم ساعت تا ترجیحا یک شب در یخچال استراحت دهید.

فر را روی 260 درجه سانتی گراد گرم کنید.کره و روغن سس را در یک قالب ترجیحا تفلون 25 در 35 بریزید. به اندازه یک و یک دوم قاشق سوپخوری از مواد را گلوله کرده و در قالب بچینید. کوفته ها را بچرخانید تا به روغن آغشته شوند و به مدت 12-10 دقیقه در فر بپزید. از آنجا که کوفته ها کوچک بوده و حرارت فر نیز زیاد است در این مدت کوتاه خواهند پخت.در این حین رب انار،عسل،نمک و فلفل را مخلوط کرده و مواد را بچشید و ترشی و شیرینی آن را بنا به ذائقه با افزودن اندکی رب انار یا عسل و یا آب لیموترش تعدیل کنید. پس از پختن کوفته ها، آن ها را از فر خارج کرده و تا داغ هستند سس را روی آنها ریخته و مجددا 5-10 دقیقه دیگر در فر 200 درجه سانتی گراد طبخ کنید. سپس با دانه های انار و خلال پسته آن را تزئین کرده و به همراه کته برنج ایرانی سرو کنید. با این میزان مواد حدود 50 عدد کوفته کوچک تهیه میشود که برای غذای اصلی 10 نفر و پیش غذای 20 نفر کافی است.

نکته ها:

-در صورتی که ترخون تازه در دسترس نبود نصف پیمانه سر پر ترخون خشک را در قدری آب خیس کنید تا نرم شود سپس در صافی بریزید تا آب اضافه گرفته شود و استفاده کنید.

- در صورت استفاده از رب انار غلیظ، آن را با کمی آب یا آب انار تازه رقیق کرده و سپس اندازه گیری کنید.

- در صورت عدم دسترسی به فر ، میتوانید کوفته ها را در زوغن سس ، کمی تفت داده و سس را به همراه کمی آب مازاد بر دستور به آن اضافه کرده و روی گاز طبخ کنید

Name:  كوفته انار و پسته.jpg
Views: 91
Size:  61.1 کیلوبایت

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:21 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها