0

کوفته اسفناج

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته اسفناج

کوفته اسفناج


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (52)_1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	80.4 کیلوبایت
شناسه:	98284جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (58)_1.jpg
بازدید:	2
اندازه:	79.7 کیلوبایت
شناسه:	98285
خب عشاق اسفناج بشتابید که یه غذای جدید و آسون و خوشمزه داریم... همـــــــــه به خططط....بریمکوفته اسفناج


مواد لازم:

اسفناج: 1 کیلو پاک نشده (نیم کیلو تا 600 گرم پاک شده و خردشده)

پودر نان خشک: 5 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: 5 قاشق غذاخوری (من گودا هم ریختم)

نمک و فلفل

زرده تخم مرغ 1 عدد

برای سس:

پیاز: 1 دونه بزرگ


گوجه فرنگی: 4 تا

سیر: 3 حبه (اختیاری)

نمک و فلفل

طرز پخت:
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (51)_1.jpg
بازدید:	3
اندازه:	94.6 کیلوبایت
شناسه:	98283

اسفناج رو بعد از شستن و خشک شدن خرد کردم و گذاشتم روی حرارت با در بسته تا آب بندازه و با آب خودش بپزه....بعد توی ظرف دیگه ریختم که خوب خنک بشه...وقتی خنک شد، پودر نون خشک (من خودم نون باگت یا تست رو خشک می کنم و می کوبم و توی شیشه نگه می دارم) و پنیر پیتزای رنده شده و زرده تخم مرغ رو ریختم...گفتم که من ترکیب پنیر گودا و پیتزا ریختم..گودا خیلی خوشمزه ست...همه مواد رو با دست مخلوط کردم و فلفل هم زدم

ازش توپکهایی درست کردم و توی تابه روغن زیتون ریختم و کمی اطرافش رو تفت دادم و کنار گذاشتم

توی همون روغن پیاز خرد شده رو ریختم و تفت دادم با زرچوبه تا سبک و طلایی بشه..سیر له شده هم ریختم....بعد که طلایی شد گوجه های خرد شده رو هم توش ریختم و نمک و فلفل زدم و درش رو گذاشتم..رزیتای عزیزم تاکید کرده بود که پیاز درشت خرد بشه و گوجه هم با پوست خرد بشه که مثه رب له نشه..منم حرف گوش کن!! کوفته اسفناج ولی سری بعد که درست کنم پیاز رو نگینی خرد می کنم یا رنده درشت می کنم..به نظرم بهتره...گذاشتم آروم تا نرم بشه گوجه

کوفته ها رو روش چیدم..و زیر رو کردم تا مزه دار بشه..نمی خواد جوش بزنه که سس آبش بره و کوفته ها وا بره ها...همین...گاز رو خاموش می کنیم ... سس رو توی ظرف می ریزیم

کوفته ها رو روش می چینیم و تمام..من کمی گردو هم روش خرد کردم و ریختم..تا گرمه با نون گرم و تازه میل کنین...بافت خیلی نرمی داره و خیلی خوشمزه ست

اگه اسفناج دوست داشته باشین...بعید می دونم خوشتون نیاد

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (1).JPG
بازدید:	2
اندازه:	70.1 کیلوبایت
شناسه:	98277جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (2).jpg
بازدید:	1
اندازه:	73.3 کیلوبایت
شناسه:	98278
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (6).JPG
بازدید:	1
اندازه:	87.4 کیلوبایت
شناسه:	98279جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (15).JPG
بازدید:	1
اندازه:	85.5 کیلوبایت
شناسه:	98280
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (16).JPG
بازدید:	1
اندازه:	86.2 کیلوبایت
شناسه:	98281جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	spinach ball (38)_1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	81.8 کیلوبایت
شناسه:	98282

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:20 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها