0

کوفته نخودچی بروجردی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته نخودچی بروجردی

کوفته نخودچی بروجردی


مواد لازم
جهت 4 تا 6 نفر:


گوشت چرخ کرده= 400 گرم
هویج رنده شده= 5عدد متوسط
پیاز رنده شده= 1 عدد متوسط
تره خرد شده= نصف پیمانه
آرد نخودچی= 4قاشق غذاخوری
گردو خرد شده= نصف پیمانه
تخم مرغ= 1عدد
نمک و زردچوبه دلخواه
روغن کمی


مواد لازم برای
جهت سس کوفته:


پیاز یک عدد کوچک خرد شده -گوشت چرخ کرده 100 گرم تره خرد شده یک سوم پیمانه-سرکه

یک سوم استکان -شکر 3 قاشق غذاخوری -نمک و زردجوبه مقداری رب گوجه فرنگی1 قاشق

غذاخوری- آردسفید1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه سس کوفته:


ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز

اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار 3 لیوان آب اضافه می کنیم و

می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود.یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را

(تاحد ترش و شیرین شدن) اضافه تا بجوشد.


طرز تهیه کوفته


ابتدا گوشت و هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو و تره را نیز اضافه و آرد نخودچی

را همراه تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.بعداز مایه برداشته و به شکل

گرد شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم.

هنگامی که مایه سس غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید کوفته ها رااضافه و حدود نیم ساعت

می گذاریم در سس بپزد.این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مثل گردو بسیار مقوی می باشد.

 
سه شنبه 4 اسفند 1394  10:12 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها