كوفته قارچ
كوفته قارچ
قارچ:500گرم
تخم مرغ:1عدد
اردسوخاري:2قاشق غذاخوري
ارد:1قاشق غذاخوري
پياز:1عدد
جعفري:2قاشق غذاخوري
ترخون:1قاشق مربا خوري
جوزهندي:1/8قاشق غذاخوري
ابليمو:2قاشق غذاخوري
نمك،روغن و فلفل:به مقدار لازم
1.قارچ رابااب سرد شسته و خشك كنيد،ابليمو بزنيد تا سياه نشود و سپس ريز كنيد.
2.پياز راخردكرده و باقارچ در روغن5دقيقه سرخ كنيد تااب قارچ تمام شود.
3.ارد راروي قارچ بريزيد و هم بزنيد.
4.تخم مرغ رادر ظرفي بشكنيد و يك قاشق ارد سوخاري در ان بريزيد.
5.سپس نمك فلفل قارچ جوز هندي رنده شده ترخون پيازوجعفري خرد شده را بيافزاييد هم بزنيد تا يكنواخت شود.
6.از مايه گلوله هايي به اندازه يك گردو برداريد گرد كنيد و در باقيمانده ارد سوخاري بغلتانيد.
7.گلوله ها رادر سيني گذاشته و به مدت30دقيقه در يخچال قراردهيد.
8.سپس انها را در روغن داغ بريزيد و5دقيقه سرخ كنيد.
9.كوفته هاي سرخ شده رااز روغن بيرون اورده و روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغن انها گرفته شود
سه شنبه 4 اسفند 1394 10:11 AM
تشکرات از این پست
nargesza