0

کوفته کاسه ای

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

کوفته کاسه ای

کوفته کاسه ای

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3209.jpg
بازدید:	0
اندازه:	82.0 کیلوبایت
شناسه:	35972
گاهی اوقات با تغییر ظاهر غذاها می تونیم تنوع خوبی توی برنامه غذاییمون داشته باشیم... اینم همون کباب تابه ای خودمونه با کمی تغییر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۱ دونه

جعفری خرد شده: 3 ق غ

تخم مرغ: ۱ دونه

سیب زمینی پخته: ۳ تا درشت

شیر

پودر سوخاری

نمک، فلفل، زرچوبه، پودر آویشن

طرز پخت:

پیاز رو رنده کردم و با تخم مرغ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کردم و به گوشت اضافه کردم و خوب ورز دادم..پودر سوخاری هم ریختم و بازم ورز دادم...فر رو با حرارت 200 درجه روشن کردم تا گرم بشه...کف سینی فر رو چرب کردم. از مایه گوشتی، گلوله ای برداشتم و با انگشتم آروم آروم وسطش رو سوراخ کردم تا گود بشه و مثه یه کاسه دیواره داشته باشه. بعد روی سینی فر گذاشتم...........وسط کار یهو بازم نبوغم گل کرد و یه کاسه رو توش رو چرب کردم و گلوله گوشتی بعدی رو توی اون باز کردم تا فرم کاسه رو بگیره بعد هم سینی فر رو گذاشتم توی فر تا کاسه های گوشتیم بپزن...توی این فاصله پوره سیب زمینی رو آماده کردم...سیب زمینی های پخته شده رو رنده کردم و کمی شیر هم بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و زرچوبه و روی حرارت گذاشتم و 5 دقیقه ای هم زدم...شیر رو چشمی ریختم تا جایی که مایه پوره شل نباشه...مثل عکس پایین ..کره و خامه هم نریختم...شما دوست دارین بریزین..مسلما خوشمزه تر میشه ولی پر کالری!!بعد از حدود نیم ساعت، گوشت آماده میشه..( شما بازم چک کنین .. شاید زودتر شد)..آبی که داخلش جمع میشه رو خارج کنین تا مواد توش خوب به گوشت بچسبه..من که یه تیکه نون برداشتم و زدم تو آبشون و ... به به!! بعد با پوره سیب زمینی داخلش رو پر کنین . اونایی که توی کاسه درست کرده بودم هم درآوردم و گذاشتم روی سینی فر

اگه دوست دارین می تونین پنیر گودا هم روش بریزین که خوشمزه ترم میشه! بعد هم بذارین توی فر و گریل رو روشن کنین تا روشون طلایی بشه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3208.jpg
بازدید:	3
اندازه:	81.3 کیلوبایت
شناسه:	35973
به همین سادگی .. واقعا خوشمزه بود..همه دوست داشتن .

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:10 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها