0

صبحانه هندی، با شیربرنج هندی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

صبحانه هندی، با شیربرنج هندی

وب سایت نمناک: شیربرنج هندی، در اصل Palada Pradhaman صبحانه‎ای خوشمزه و مقوی است که میزان شیر آن را می‎نوان بسته به نیازمان افزایش دهیم و سرد یا گرم میل کنیم. بعضی افراد دوست دارند شیربرنج را بدون شکر درست کرده سپس با عسل و یا مرباهای مورد علاقه شان نوش جان کنند.
 
طرز تهیه پودینگ هندی
 

مواد لازم :

  • شیر 2 پیمانه
  • برنج ½ پیمانه
  • شکر ½ پیمانه
  • بادام هندی 2 قاشق سوپ‎خوری
  • کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • کشمش 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل کمی

طرز تهیه:

1. کره آب شده را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‎دهیم، بادام هندی خردشده را  اضافه کرده و سرخ می کنیم تا عسلی رنگ شود سپس کشمش (اگر کشمش دوست ندارید می‎توانید اضافه نکنید) را اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم. (توجه داشته باشید که کشمش را زیاد تفت ندهید چون زود می سوزد )

2. مواد را از تابه خارج کرده، برنج رادر همان تابه قبلی  ریخته، سرخ می‎کنیم تا طلایی رنگ شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.

3. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده مدام هم می‎زنیم تا جایی که برنج نرم شده، مقدار شیر نصف شود و ترکیب غلیظ و پودینگی داشته باشیم .

4. در این مرحله شکر را همراه با پودر هل ترکیب می‎کنیم و حرارت می‎دهیم شعله را برای 3 تا 5 دقیقه کم می‎کنیم تا قوام پیدا کرده و نیمه غلیظ شود، سپس شعله را خاموش می‎کنیم.

5. در انتها با بادام هندی و کشمش تزیین می‎کنیم، سرد یا گرم سرو کنیم. طرز تهیه شیر برنج بادام را در این جا یاد گرفتیم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 2 اسفند 1394  11:17 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها