وب سایت دکتر کرمانی: تن ماهی از غذاهایی است که زیاد استفاده می کنیم. اما شاید خالی استفاده کردن آن زیاد لطفی نداشته باشد. به همین دلیل می خواهیم در این دستور غذایی تن ماهی تان را با یک سالاد خوش طعم و فوق العاده سالم سبزیجات همراه کنیم. خوردن چنین سالادی در کنار تن ماهی هم باعث می شود خوب سیر شوید و هم مقدار زیادی مواد مغذی سالم به بدنتان می رساند.
قبل از شروع یک نکته را به خاطر بسپارید: در این غذا از مکعب های نان تست یا فانتزی استفاده می کنیم. برای اینکه نانتان هنگام ترکیب شدن با سس سالاد خمیری و شل نشود سعی کنید حالتی سوخاری داشته باشد. اگر از نان تازه استفاده می کنید ابتدا آن را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید و سپس در دمای 350 درجه فر به مدت 5 دقیقه بپزید.
مواد لازم سس :
-
دو قاشق غذا خوری جعفری تازه و خرد شده
-
دو قاشق غذا خوری ریحان تازه و خرد شده
-
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
-
دو قاشق غذا خوری سرکه انگور
-
یگ چهارم قاشق چی خوری فلفل سیاه
مواد لازم سالاد:
-
چهار فنجان خیار پوست کنده، طولی خلال شده
-
یک و یک چهارم فنجان کدو سبز، به شکل مکعبی قطعه قطعه شده باشد
-
یک فنجان فلفل دلمه ای، قطعه قطعه شده
-
سه چهارم فنجان زیتون بدون هسته و نصف شده
-
یک دوم فنجان پیاز حلقه حلقه شده
-
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
-
سه عدد گوجه فرنگی، هر کدام به هشت قسمت برش خرده باشند
-
4 فنجان مکعب های نان تست یا فانتزی
روش پخت:
برای درست کردن سس سالاد 6 مورد اول در لیست مواد لازم را با هم در یک کاسه ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برای آماده کردن سالاد خیار و 7 مواد بعد از آن را با هم ترکیب کنید (تا تن ماهی) سپس نان را اضافه کنید. روی سالاد سس بریزید و به آرامی بهم بزنید تا سس به همه مواد برسد.