مواد لازم: کیک اسفنجی یکی از کیکهای پایه در شیرینیپزی به شمار میآید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید. کیک اسفنجی لیمویی را میتوانید با خامه فرم گرفته و میوه های فصل تزئین کرده و برای جشنها و تولدها مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم
-
سه قاشق غذا خوری آرد ذرات
طرز تهیه:
1 . آب را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم
2 .زرده تخم مرغ ، آب لیمو، شکر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ و یک دست شود
3. کرم لیمو که سرد شد کیک اسفنجی را برش داده و در لایه های آن از این کرم می مالیم و لایه بعدی را روی آن می گذاریم
4 . روی کل کیک را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی فرم بگیرید