مهمترین توصیه ی امام ره
خاطره ای از رهبر معظم انقلاب :
"بهار سال شصت و پنج روزى كه امام (ره) در بستر بيمارى بودند، فراموش نمىكنم. ايشان دچار ناراحتى قلبى شده بودند و تقريباً ده، پانزده روزى در بستر بيمارى بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقاى حاج احمد آقا- آقازادهى محترم ايشان به من تلفن كردند و گفتند سريعاً به آنجا بياييد؛ فهميدم كه براى امام (ره) مسألهيى رخ داده است. آناً حركت كردم و پس از چند ساعت طى مسير، خود را به تهران رساندم... خدمت امام (ره) رفتم و هنگامى كه نزديك تخت ايشان رسيدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گريه كردم. ايشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند...
در آن لحظهيى كه امام (ره) ناراحتى قلبى پيدا كرده بودند، ما بهشدت نگران بوديم. وقتىكه من رسيدم، ايشان انتظار و آمادگى براى بروز احتمالى حادثه را داشتند. بنابراين، مهمترين حرفى كه در ذهن ايشان بود، قاعدتاً مىبايد در آن لحظهى حساس به ما مىگفتند. ايشان گفتند: قوى باشيد، احساس ضعف نكنيد، به خدا متكى باشيد، «اشدّاء على الكفّار رحماء بينهم» باشيد، و اگر باهم بوديد، هيچكس نمىتواند به شما آسيبى برساند. به نظر من، وصيت سىصفحهيى امام (ره) مىتواند در همين چند جمله خلاصه شود."
منبع: کانال تلگرام وحید یامین پور https://telegram.me/yaminpour