0

مهمترین توصیه ی امام ره

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

مهمترین توصیه ی امام ره

مهمترین توصیه ی امام ره

خاطره ای از رهبر معظم انقلاب :

"بهار سال شصت و پنج روزى كه امام (ره) در بستر بيمارى بودند، فراموش نمى‏كنم. ايشان دچار ناراحتى قلبى شده بودند و تقريباً ده، پانزده روزى در بستر بيمارى بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقاى حاج احمد آقا- آقازاده‏ى محترم ايشان به من تلفن كردند و گفتند سريعاً به آنجا بياييد؛ فهميدم كه براى امام (ره) مسأله‏يى رخ داده است. آناً حركت كردم و پس از چند ساعت طى مسير، خود را به تهران رساندم... خدمت امام (ره) رفتم و هنگامى كه نزديك تخت ايشان رسيدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گريه كردم. ايشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند...
در آن لحظه‏يى كه امام (ره) ناراحتى قلبى پيدا كرده بودند، ما به‏شدت نگران بوديم. وقتى‏كه من رسيدم، ايشان انتظار و آمادگى براى بروز احتمالى حادثه را داشتند. بنابراين، مهم‏ترين حرفى كه در ذهن ايشان بود، قاعدتاً مى‏بايد در آن لحظه‏ى حساس به ما مى‏گفتند. ايشان گفتند: قوى باشيد، احساس ضعف نكنيد، به خدا متكى باشيد، «اشدّاء على الكفّار رحماء بينهم» باشيد، و اگر باهم بوديد، هيچ‏كس نمى‏تواند به شما آسيبى برساند. به نظر من، وصيت سى‏صفحه‏يى امام (ره) مى‏تواند در همين چند جمله خلاصه شود."

منبع: کانال تلگرام وحید یامین پور https://telegram.me/yaminpour

پنج شنبه 29 بهمن 1394  10:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها