0

كيك آلماني

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

كيك آلماني

كيك آلماني

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	0
اندازه:	64.9 کیلوبایت
شناسه:	266968

اين كيك بدون كره يا روغن پخته ميشه... خيلي سبك و خوش خوراكه... مزه كيك صبحانه هاي بيرون رو ميده و بنظر من كه اصلا نيازي به رويه نداره...تغييراتي كه دادم رو با رنگ سبز مي نويسم...

تخم مرغ 5 عدد
شکر 300 گرم
آرد 300 گرم
آرد برنج 50 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق س
وانیل یا هل 1/4 ق چ
آب سرد 1 لیوان
شربت 1 و 1/2 ق س(براي تهيه شربت نصف پيمانه آب +نصف پیمانه گلاب+1پیمانه شکر)


تخم مرغ ها باید سرد باشن.زرده و سفیده رو جدا کرده و سفیده رو حسابی با همزن میزنیم تا جای پره های همزن بمونه بعد کم کم شکر و اضافه میکنیم و بعد زرده ها رو همراه با وانیل یا هل اضافه کرده و با همزن میزنیم.بعد از زرده، نصف آب و شربت رو اضافه میکنیم.بعد از این مرحله دیگه نیازی به همزن نیست.آردها رو که قبلا الک کردیم همراه با بکینگ پودر به آرومی اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم حین این کار نصف ديگر آب سرد هم اضافه میکنیم. بعد مایه کیک رو در یک ظرف مستطیلی 30*20 که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.مایه رو در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار میدیم.پس از پخت با انواع کرم یا خامه+خلال بادام پسته یا گردو تزیین میکنیم

***
من براي شربت از يك چهارم پيمانه شكر + يك چهارم پيمانه مخلوط آب و گلاب استفاده كردم و اونو كمي حرارت دادم تا شكر آب شد و گذاشتم سرد شد...

بجاي آب از شير سرد استفاده كردم...

آرد سفيد و آرد برنج و بكينگ پودر رو مخلوط و 3 بار الك كردم...

سفيده ها رو با پودر تارتار زدم تا فرم گرفت بعد دو سوم شكر رو كم كم اضافه كردم بهش و با همون همزن مخلوط كردم ...

زرده ها + وانيل رو مقداري با همزن برقي زدم... بقيه شكر رو اضافه و به هم زدن ادامه دادم... بعدش شير رو + شربت اضافه كردم ...

سفيده رو به آرامي باهاش مخلوط كردم... حالا مخلوط آردها رو اضافه كردم... در قالب چرب شده ريخته ...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	8
اندازه:	89.7 کیلوبایت
شناسه:	266966

حدود 45 دقيقه در فر گذاشتم...


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	1
اندازه:	63.7 کیلوبایت
شناسه:	266967

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:كيك آلماني

كيك آلماني

با مقدار دستور... مواد رو توي 2 قالب گرد 25 سانتي ريختم كه ديگه نخوام كيك رو از وسط نصف كنم...

خامه شيرين شده رو فرم دادم.. چند ق م نسكافه حل شده غليظ باهاش مخلوط كردم .. شد خامه نسكافه اي..

بين دو كيك رو خامه نسكافه اي + موز + گردو گذاشتم.. روي كيك هم خامه نسكافه اي + شكلات رنده شده..پاسخ به:كيك آلماني

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	85.2 کیلوبایت
شناسه:	268702 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	0
اندازه:	53.0 کیلوبایت
شناسه:	268703

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	0
اندازه:	54.7 کیلوبایت
شناسه:	268704 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	3
اندازه:	49.4 کیلوبایت
شناسه:	268705

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها