كيك ساده
كيك ساده
دستور خانم فرنوش عسگرزاده
روغن جامد 75 گ
شکر دانه ریز نصف پ
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک هشتم ق چ
اسانس تافی ، کارامل یا اسانس دلخواه 5 قطره
ب پ نصف ق س
آرد 125 گ
آب یک سوم پ
عسل 2 ق س
بیسکویت پودر شده یک هشتم پ
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. روغن و شکر را با هم زن برقی بزنید تا کرم مانند شود. زرده ها یکی یکی اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر زرده به مدت 30 ثانیه بزنید. وانیل و اسانس را اضافه کنید. ب پ و آرد را با هم الک کنید. نیمی از آن را به مواد اضافه کرده با هم زن برقی بزنید. سپس آب را اضافه کرده و بقیه آرد را نیز بیفزاییدو به مدت یک دقیقه با همزن بزنید.سفیده ها را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود.و به کمک لیسک به آرامی با مواد ترکیب کنید. مواد کیک را در قالب گرد 20سانتیمتری که چرب کرده اید بریزید و در فر از پیش گرم شده به مدت 35 دقیقه بپزید.( یا تا زمانی که اگر چنگال تمیزی در مرکز کیک فرو بردید تمیز خارج شود)کیک را از فر خارج کرده بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کنید. عسل را گرم کنید تا روان شودو به کمک برس روی کیک بمالید. پودر بیسکویت را روی عسل بریزید و بعد از خنک شدن برش بزنید.
*اگر خواستيد كيك كاكائويي داشته باشيد ،يك و يك دوم قاشق سوپخوري پودر كاكائو به آرد اضافه كنيد.
*اين كيك با توجه به داشتن روغن جامد بسيار لطيف و خوش طعم ميباشد.و ميتوانيد به عنوان پايه كيك هاي دسري نيز از آن استفاده كنيد.همچنين ميتوانيد اين كيك را در قالب مافين تهيه كنيد.
*در صورت استفاده از قالب ميان تهي از قالبي با قطر 18 سانتي متر استفاده كنيد.
منبع: مجله هنر اشپزي-شماره 88
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:26 AM
تشکرات از این پست
496769
nargesza