کیک 1234
کیک 1234
مواد لازم
کره 1 لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 2 لیوان
آرد 3 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 ق چ
بکینگ پودر 3 ق چ
نمک 3 پنس
فر را روی درجه 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید
کره و شکر و وانیل رو حسابی هم بزنید تا رنگش سفید شه.بعد که کاملا پف کرد و رنگش سفید شد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
(هم زدن تاثیر زیادی در کیفیت نهایی این کیک داره پس خوب هم بزنید)
آرد و بکینگ پودر و نمک را در ظرفی الک کنید.حالا یک سوم آرد رو تو مخلوط تخم مرغی ریخته و هم بزنید.
بعد نصف شیر رو ریخته و هم بزنید بعد نصف آرد... بعد بقیه شیر... بعد هرچی آرد مونده.
زیاد هم نزنید برای هر مرحله 5 ثانیه کافییه.
کف و دیواره قالبی که کاغذ روغنی انداختیمو چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و سه بار قالب رو بالا میاریم و به سطح میکوبیم تا هوای اضافیش خارج شه.پخت این کیک تقریبا 1 ساعت طول میکشه اما دمای فر با فر متفاوته. این کیک باید نرم و لطیف بشه.
این رسپی کیک زیادی به شما میده که شف طیبه عزیز تو دو تا قالب 25 سانتی ریخته که هر کدوم 5 سانت پف کرده .
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
(منبع..کارگاه آشپز سازی- شف طیبه)
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:25 AM
تشکرات از این پست
496769
nargesza