0

کیک "هفت 7 "

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک "هفت 7 "

کیک "هفت 7 "

مواد لازم :
***************************

1 پیمانه تخم مرغ
1 پیمانه شکر
1 پیمانه روغن مایع
1پیمانه ماست
1 پیمانه آرد
1 پیمانه نشاسته ذرت ( سفید رنگ )
1 پیمانه شیر خشک
1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه :

*********************
برای راحتی دوستان کیک "هفت 7 " معمولا دوستان اگر پیمانه استاندارد ندارن و از قدیمیها که 200 میلی لیتر گنجایش دارن استفاده می کنند یک پیمانه 200 میلی لیتر برابره با 4 تخم مرغ، یک پیمانه 250 میلی لیتر برابر 5 تخم مرغ می باشد .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8746.jpg
بازدید:	12
اندازه:	53.4 کیلوبایت
شناسه:	128413


تخم مرغ را با شکرو وانیل در ظرفی ریخته و با همزن خوب هم زده تا تخم مرغ کشدار و غلیظ شود حدودا 3 تا 4 دقیقه کافی است .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8748.jpg
بازدید:	6
اندازه:	29.8 کیلوبایت
شناسه:	128414

کره ذوب شد و ماست را اضافه و کمی با همزن هم بزنید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8749.jpg
بازدید:	7
اندازه:	28.2 کیلوبایت
شناسه:	128415 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8750.jpg
بازدید:	4
اندازه:	30.4 کیلوبایت
شناسه:	128416 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8751.jpg
بازدید:	3
اندازه:	26.6 کیلوبایت
شناسه:	128417

سپس بقیه "خشک" را شامل آرد - نشاسته و شیر خشک و بکینگ پودر را با هم مخلوط و روی مایه کیک الک کنید . شیر خشک مصرفی باید شیر خشک قنادی باشد یا مارک نیدو که در قنادی مصرف دارد . ماهی کیک باید در حد غلظت مایه مافین ها باشد . نه خیلی سفت و نه خیلی شل


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8753.jpg
بازدید:	2
اندازه:	33.2 کیلوبایت
شناسه:	128418 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8756.jpg
بازدید:	4
اندازه:	22.5 کیلوبایت
شناسه:	128419

مایه را در قالب 40*30 که کاغذ روغنی پهن کرده اید ریخته و مایه کیک را در قالب صاف کنید .
کیک در را در فر از پیش گرم شده و با دمای 180-185 درجه سانتیگراد و به مدت 40 تا 45 دقیقه و تا موقعیکه وسط کیک را تست کنید و خلال چوبی تمیز از وسط کیک در آید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8757.jpg
بازدید:	4
اندازه:	24.7 کیلوبایت
شناسه:	128420 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8759.jpg
بازدید:	5
اندازه:	20.2 کیلوبایت
شناسه:	128421 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8761.jpg
بازدید:	2
اندازه:	50.9 کیلوبایت
شناسه:	128422

من کیک را بعد از پخت به سه قسمت تقسیم کردم و مقداری خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای و کمی شیر عسل رو روی کیک گذاشتم و روی کیک رو با کمی شکلات تزیین کردم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8767.jpg
بازدید:	5
اندازه:	43.4 کیلوبایت
شناسه:	128423

در ترجمه اصلی از ترکیب کره و پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده و پودر قند کرمی درست کرده و روی کیک رو تزیین کردن و با گردو یا بادام یا هر نوع خشکبار دیگری تزیین کردن .

نکته :

در ترجمه اصلی از وانیل استفاده نشده بود ولی من اعتقاد دارم کیکی که داخلش از تخم مرغ استفاده نمیشه و از هیچ اسانسی استفاده نشده محاله بوی تخم مرغ نده شاید هم بخاطر داشتن شیر خشک شاید کیک بوی زهم تخم مرغ را گرفته باشه ولی من برای محکم کاری به دستور این کیک وانیل هم اضافه کردم کیک "هفت 7 "

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8778.jpg
بازدید:	17
اندازه:	57.2 کیلوبایت
شناسه:	128424 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8779.jpg
بازدید:	12
اندازه:	65.9 کیلوبایت
شناسه:	128428 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8782.jpg
بازدید:	12
اندازه:	47.8 کیلوبایت
شناسه:	128429

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:24 AM
تشکرات از این پست
496769 nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:کیک "هفت 7 "

 

سلام

ممنون از شما

پس کو 7 رنگش؟

 

شنبه 1 اسفند 1394  9:00 AM
تشکرات از این پست
arezooo
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کیک "هفت 7 "

نقل قول nargesza

 

سلام

ممنون از شما

پس کو 7 رنگش؟

 

منظور هفت ليوانه!
 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

شنبه 1 اسفند 1394  12:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها