کیک یک تخم مرغی
کیک یک تخم مرغی
کیک ساده : 1 تخم مرغ درشت يا 2 تخم مرغ ریز ، مخلوط شیر و ماست 1 پيمانه ، آرد 2 تا 2.5 پيمانه ،شکر يک و يک چهارم پيمانه ،بيکينگ پودر 1 قاشق مربا خوری ، وانيل خالص 8/1 قاشق چايخوری ، روغن مايع 4/1 پيمانه
تخم مرغ + شکر+ وانیل دو سه دقيقه با همزن زده شود سپس روغن مایع اضافه شود بعد مخلوط شیروماست و درنهایت آرد مخلوط شده با بيکينگ پودر.
ته قالب گرد 20 سانت يا قالب لوف کاغذ روغنی بیاندازيد.
مدت پخت 35 دقيقه تا 45 ، فر 180 که از يکربع قبل گرم شده (بعد از 15 دقيقه حرارت فر را ميتوان 170 کرد)
1)مواد اوليه آن کم است ولی حجم قابل قبولی کيک ميدهد
2) چربی آن کم است و از روغن مايع در آن استفاده شده که برای سلامتی بهتر از روغن جامد است
3)تهيه آن بيشتر از 10 دقيقه وقت شما را نميگيرد پس در هفته ميتوانيد چند بار برای صبحانه اونو درست کنيد يا حتی وقتی مهمونتون گفت نیم ساعت ديگه ميرسه اگر چيزی برای تهيه ندارين فوری ميتونين اين کيک رو درست کنين!
4)بجز يک کاسه ، پره های همزن و يک پيمانه ظرف ديگری کثيف نميشود
5)زرده و سفيده تخم مرغ جدا نميشه و راحت تره
6) ميتونيد به دلخواه از گردو کشمش ،پودر کاکائو و... استفاده کنين که تست های متنوعی به کيک شما ميده
و ميتونين بعد از پخت روش کرم شکلات بريزين که خوشمزه ترش کنه و در مهمانی عصرانه استفاده کنين
7)دستورش انعطاف پذيره يعنی به سليقه خودتون ميتونين کم و زياد کنين موادشو ، مثلا اگر ماست نداشتين فقط شير بريزين و اگر شير نداشتين فقط از ماست استفاده کنين يا از آب پرتقال ، اگر هيچی نداشتين آب معمولی بريزين
من تو این عکس مواد یک ونیم برابر کردم چون قالبم بزرگتر بود ته قالبم فقط چرب کردم
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza