0

ساده و شکلاتی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

ساده و شکلاتی

ساده و شکلاتی


مواد لازم برای 8 نفر:
آرد=400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 و 2/1 قاشق چایخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
نمک=8/1 قاشق چایخوری
کره=200 گرم(1 پیمانه)
شکر ریز=300 گرم(1 و 2/1 پیمانه)
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ=3 عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا کف و دیواره ی قالب میانتهی به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن،روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2. آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
3. ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
4. در کاسه بزرگی،کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شود.
5. حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوبا اضافه و کاملا قاتی کنید.
6. یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت بپزید.
7. بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
روش تهیه سس شکلات:
پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مواد لازم برای باترمیلک:
شیر=1 پیمانه(250 میلی لیتر)
ماست شیرین=3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس شکلات:
پودر کاکائو=1 و 2/1 قاشق سوپخوری
شکر=1 قاشق سوپخوری
آب جوش=2 قاشق سوپخوری

ساده و شکلاتی

 

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:13 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ساده و شکلاتی

مواد لازم
پودر قند ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱.۸ ق چ
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق سوپخوری سر خالی
پودر کاکائو ۵ ق سوپخوری


طرز تهیه

۱- قالبمون رو اول باید با روغن جامد خوب چرب کنیم و آرد پاشیش هم بکنیم و بذاریمش تو یخچال تا وقتیکه مواد کیک آماده شه .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	2
اندازه:	28.7 کیلوبایت
شناسه:	43462

۲-فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد .

۳- خوب حالا پور قند رو با روغن مایع مخلوط میکنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	1
اندازه:	86.9 کیلوبایت
شناسه:	43463

۴-بعد از اینکه مخلوط شدن تخم مرغها رو دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و هر بار ۱ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	0
اندازه:	86.6 کیلوبایت
شناسه:	43464

۵-یادمون باشه با آخرین تخم مرغ وانیل هم به موادمون اضافه کنیم .

۶-بعد از تخم مرغ سوم و وانیل و هم زدن ۱ دقیقه ای ماست رو به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.jpg
بازدید:	1
اندازه:	84.5 کیلوبایت
شناسه:	43465

۷-حال دیگه همزن و خاموش میکنیم و میذاریمش کنار.آرد و بکینگ پودر رو باهم الک میکنیم و تو سه مرحله آرد رو به مایه اضافه میکنیم و با لیسک کامل مخلوطش میکنیم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7.jpg
بازدید:	2
اندازه:	88.6 کیلوبایت
شناسه:	43466

۸-یه چیزی! برای اینکه مطمئن باشیم مایه کیکمون یکدست شده فقط ۳ تا ۴ ثانیه با دور تند همزن میتونیم همش بزنیم.توجه داشته باشین که عرض کردم ۳ تا ۴ ثانیه!نه بیشتر...دیگه خود دانید!

۹-حالا حدودا ۳ ق از مایه کیکو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا یه خمیر قهوه ای بهمون بده!غلظت مایه کیکو تو این عکس کامل میشه دید.عینه سس مایونزه...
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	9.jpg
بازدید:	6
اندازه:	92.7 کیلوبایت
شناسه:	43467

۱۰-قالبو از یخچال درمیاریم.نصف مایه کیکو تو قالب میریزم و خمیر کاکائویی رو لوله اش میکنیم و روی مایه کیک قرار میدیم.اینجوری.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	10.jpg
بازدید:	5
اندازه:	26.9 کیلوبایت
شناسه:	43468

۱۱-بقیه مایه کیکو میریزیم روش .و بعدش میذاریم تو فر با همون دما .یعنی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	11.jpg
بازدید:	3
اندازه:	96.2 کیلوبایت
شناسه:	43469

۱۲-بعد از اون زمان با سیخ چوبی امتحان میکنیم که کیک پخته یا نه.اگه پخته بود از فر درش میاریم و بعد ۱۰ دقیقه روی توری برگردانده تا کاملا خنک بشه .و در آخر برشش میزنیم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	12.jpg
بازدید:	6
اندازه:	32.4 کیلوبایت
شناسه:	43470

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ساده و شکلاتی

کیک دورنگ


مواد لازم:

2 فنجان کره یا مارگارین، نرم

3 فنجان شکر

6 تخم مرغ های بزرگ

4 فنجان آرد

3/4 فنجان شیر

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

1/2 فنجان سس شکلات


طرز تهیه:

کره رو با هم زن با دور تند به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که مثل خامه بشه ادامه دهید.

شکر را کم کم اضافه میکنیم و به مدت 5 الی 7 دقیقه با هم زن میزنیم.

تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

آرد رو کم کم به همراه شیر به مخلوط بالا اضافه میکنیم.

وانیل رو به مخلوط اضافه میکنیم.

1 فنجان از خمیر بدست آمده رو با سس شکلاتی مخلوط میکنیم.

خمیر باقیمانده رو به 2 قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت آن را داخل ظرفی که قرار کیک در آن پخته بشه و قبلا ته آن روغن زده شده میریزیم.

از خمیر شکلاتی یک لایه روی خمیر ساده میریزیم و سپس بقیه مواد رو داخل ظرف میریزیم. (میتونید قسمت های شکلاتی رو در جاهای مختلف کیک ایجاد کنید.)

ظرف رو داخل فر به با حرارت 150 درجه سلسیوس به مدت 1 ساعت 40 دقیقه (یا تا زمانی که یک خلال دندات را داخل کیک میکنیم تمیز در بیاد) داخل فر بگذارید.

سپس بگذاریید خنک شود و از داخل قالب درش بیارید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	pound-cake-sl-257555-x.jpg
بازدید:	3
اندازه:	45.6 کیلوبایت
شناسه:	58488

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:ساده و شکلاتی

كيك كاكائويي ساده پاسخ به:ساده و شکلاتی


مواد لازم :

2 ¾ پيمانه (675 میلی لیتر) آرد سفيد قنادي
1 ½ قاشق چایخوری (7 میلی لیتر) بکینگ پودر
2/ 1 قاشق چایخوری (2 میلی لیتر) جوش شیرین
4/ 1 قاشق چایخوری (1 میلی لیتر) نمک
2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) ریز رنده پوست پرتقال يا يك قاشق چايخوري اسانس پرتقال
1 ½ پيمانه (375 میلی لیتر) شكر
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) اسانس وانيل يا 2/1 قاشق چايخوري سر صاف پودر وانيل

1 پيمانه (250 میلی لیتر) روغن مايع

¼ 1 پيمانه (300 میلی لیتر) ماست
3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) کاکائو

تزئين روي كيك
3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) روغن مايع يا خامه ساده

3 / 1 فنجان (75 میلی لیتر) شكلات شيري يا چيپس شكلاتي

جهت :
1. فر قبلا گرم كنيد با درجه حرارت 185 درجه سانتيگراد و قالب تو خالي به قطر 25 سانت رو با مقداري كره يا روغن جامد چرب كرده و آرد پاشي كنيد آرد اضافه را گرفته و قالب را داخل يخچال بگذاريد

2. آرد -بكينگ پودر - نمك - جوش شيرين را با هم مخلوط و دو يا سه بار الك كنيد


3. حدود دو دقيقه شكر و تخم مرغ را با هم زن بزنيد يا تا موقعيكه كرم مانند و غليظ شود . در حين هم زدن تخم مرغ و شكر اسانس پرتقال يا رنده پوست پرتقال و وانيل يا اسانس وانيل را اضفه كنيد روغن مايع را هم اضافه كنيد تا خوب مخلوط مواد شود همزن را كنار بگذاريد آرد را به دو قسمت كنيد نيمي از آن را با مواد بالا اضافه و با ليستك آرام هم بزنيد ماست را به مواد اضافه و باز با ليستك مواد را به آرامي زير و رو كنيد تا خوب مخلوط شود و بعد بقيه آرد را اضافه و مخلوط كنيد

4. 2 پيمانه (500 میلی لیتر) از خمیر را در یک کاسه متوسط ريخته و كاكائو را روي خمير الك كرده با ليستك كاكائو را به خورد خمير دهيد

5. خمير سفيد وانيلي را تو قالب ريخته و بعد خمير شكلاتي را روي مواد به صورت عكس زير بريزيد و به كمك چاقو يا چوب كبابي روي خمير شكلاتي را كمي در حد چند ثانيه حالت مارپيچي به ان دهيد سيخ چوبي را تا ته قالب فرو نكنيد دو يا سه سانت سيخ چوبي را درون خمير كيك شكلات كنيد و حالت مارپيچ دهيد.

6. پخت كيك را در درون فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقيقه يا تاموقعيكه سيخ چوبي را در مركز كيك فرو كنيد و تميز درآيد ادامه دهيد حدود 20 تا 30 دقيقه قالب را به همان صورت در دماي محيط آشپزخانه قرارداده تا كيك سرد شده كناره كيك را از قالب جدا كرده و روي توري سيمي برگردانيد تا كاملا كيك سرد شود.

7. براي تزئين : شكلات را بصورت بن ماري آب كرده و روغن مايع يا خامه را اضفه كرده تا شكلات حالت رواني به خود بگيرد و بصورت نيمه گرم روي كيك بريزيد.

اجرا و ترجمه و ويرايش : معصومه يوسفيان

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2095.jpg
بازدید:	7
اندازه:	34.6 کیلوبایت
شناسه:	91302   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2097.jpg
بازدید:	2
اندازه:	40.3 کیلوبایت
شناسه:	91303  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2098.jpg
بازدید:	1
اندازه:	42.3 کیلوبایت
شناسه:	91304   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2099.jpg
بازدید:	1
اندازه:	33.4 کیلوبایت
شناسه:	91305  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2100.jpg
بازدید:	1
اندازه:	40.7 کیلوبایت
شناسه:	91306   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2101.jpg
بازدید:	3
اندازه:	43.2 کیلوبایت
شناسه:	91307  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2102.jpg
بازدید:	4
اندازه:	52.3 کیلوبایت
شناسه:	91308   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2105.jpg
بازدید:	3
اندازه:	56.3 کیلوبایت
شناسه:	91309  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	LGIM2106.jpg
بازدید:	7
اندازه:	58.5 کیلوبایت
شناسه:	91310

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:15 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها