کیک شیر عسل
کیک شیر عسل
مواد لازم:
یک قوطی شیر عسلی
چهار عدد تخم مرغ
یک لیوان آرد
نصف ق غ بیکینگ پودر
پنجاه گرم کره(آب شده و خنک شده)
فر را روی 180 سانیتی گراد 350 فارنهایت گرم میکنیم
قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم , یا کاغذ روغنی میندازیم
همه مواد رو با هم مخلوط کرده(ترجیحا با همزن برقی), داخل قالب میریزیم و برای 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده میگذاریم.
بعد از 30 دقیقه چک میکنیم اگر تستر تمیز بیرون اومد, کیک ما آماده است!
وقتی این کیک رو درست کردم, اصلا فکر نمیکردم اینقدر راحت و خوشمزه بشه!
سریع, راحت, آسون, و فوق العاده خوشمزه! با یه بافت عالی, نرم و سبک, و کم شیرین.
این کیک میتونه با میوه سرو بشه, یا مارمالاد یا خامه.
نکته: من یک ق چ عصاره وانیل هم ریختم که مطمئن بشم کیک بوی تخم مرغ نخواهد داد.
دستور با کمی تغییر از technicolor kitchen
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:06 AM
تشکرات از این پست
nargesza