0

کیک شیره خرما

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک شیره خرما

کیک شیره خرما


این کیک رو خودم ابداع کردم درواقع قرار بود که کیک یزدی بپزم به پیشنهاد همسرم شکرش رو با شیره خرما جایگزین کردم
بقیه مواد هم مجبور شدم تغییر بدم
و شد یه کیک تازه
مواد لازم
تخم مرغ .............دو عدد
آرد .....................دو لیوان
روغن کنجد...........یک سوم لیوان
شیره خرما یا انگور .....سه چهارم لیوان
شیر .......................5 قاشق غذاخوری
ب پ .........................یک قاشق مربا خوری
گلاب 3 ..............قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ گلاب و وانیل را کمی میزنیم تا یکدست شود سپس شیره خرما و روغن را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدهیم
در نهایت ب پ و ارد را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم
من تو قالب مافین درستش کردم و در کمتر از 20 دقیقه در دمای 175 درجه اماده شد
این کیک کم شیرین و سالمه و برای صبحونه گزینه مناسبیه
عکسش رو در اولین فرصت قرار میدم

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:04 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کیک شیره خرما

کیک شیره خرما


كيك فنجاني با شيره انگور

تخم مرغ 3 عدد
شيره انگور 1 پيمانه
شكر 1/4 پيمانه
شير نصف پيمانه
آرد 2/5 پيمانه (ترجيحاً سبوس دار )
وانيل كمي
دارچين 1 ق چ
بيكينگ پودر 2 ق م
كره آب شده نصف پيمانه
تخم مرغ ها رو با شكر و وانيل مي زنيم تا كرم رنگ شود . شير ، شيره انگور و كره را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم . آرد و ساير مواد خشك را مخلوط كرده 3 بار الك مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم . كف قالب ها ( من از فنجون چيني گل سرخي استفاده كردم . ) را چرب و آرد پاشي مي كنيم و 2/3 فنجانها را پر مي كنيم . در فر با دماي 170 درجه و زمان 20 دقيقه مي پزيم . همون طور كه ميبينين رنگش مثل مافين شكلاتي تيره مي شه من كمي شكلات چيپسي هم بهش اضافه و كردم و به عنوان كيك فنجاني شكلاتي به خورد اهل منزل دادم .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	كيك شيره انگور.jpg
بازدید:	3
اندازه:	41.1 کیلوبایت
شناسه:	115073

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:04 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:کیک شیره خرما

کیک شیره خرما


شیره خرما یا انگور:یک پیمانه
روغن مایع : دو سوم پیمانه
تخم مرغ : 4عدد
آرد :دو پیمانه
بکینگ پودر: نصف ق چ
پودر کاکائو :دو ق غ
گردو به مقدار دلخواه

ابتدا زرده ها و سفیده ها رو جدا میکنیم و زرده ها و روغن رو میزنیم و سپس شیره خرما رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.سپس در ظرفی آرد و کاکائو و ب پ رو مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم و آرام و دورانی هم میزنیم.و سپس گردو رو اضافه میکنیم
سپس سفیدها رو زده تا کف کند.من برای نتیجه بهتر یه قاشق غذا خوری شکر اضافه کردم.بعد اینکه سفیده ها کامل فرم گرفت و از ظرف جدا نشد دو قاشق از اون رو به مواد اصلی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد روانتر بشه.سپس بقیه سفیده ها رو به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم.سپس به قالبی که از قبل کاغذ روغنی پهن شده و چرب شده اضافه میکنیم
فر رو از قبل روشن کرده تا گرم شود و سپس کیک رو به مدت 45 دقیقه بسته به فرتون در دمای 180 درجه میگذاریم.
این کیک بافت عالی و طعم خوبی داره.اگه حس میکنید شیره هاتون زیاد شیرین نیست میتونید از مقداری شکر استفاده کنین اونوقت دیگه از حالت رژیمی بودن در میادپاسخ به:کیک شیره خرما
من اینبار بجای یک پیمانه شیره خرما از 2/3 پیمانه شیره خرما و 1/3 پیمانه سس کاراملی استفاده کردم.موقع سرو هم روش سس کاراملی ریختم که کاملا اختیاریه.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMAG2599.jpg
بازدید:	1
اندازه:	26.0 کیلوبایت
شناسه:	203059

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 29 بهمن 1394  11:05 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها