کیک شیره خرما
کیک شیره خرما
این کیک رو خودم ابداع کردم درواقع قرار بود که کیک یزدی بپزم به پیشنهاد همسرم شکرش رو با شیره خرما جایگزین کردم
بقیه مواد هم مجبور شدم تغییر بدم
و شد یه کیک تازه
مواد لازم
تخم مرغ .............دو عدد
آرد .....................دو لیوان
روغن کنجد...........یک سوم لیوان
شیره خرما یا انگور .....سه چهارم لیوان
شیر .......................5 قاشق غذاخوری
ب پ .........................یک قاشق مربا خوری
گلاب 3 ..............قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ گلاب و وانیل را کمی میزنیم تا یکدست شود سپس شیره خرما و روغن را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدهیم
در نهایت ب پ و ارد را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم
من تو قالب مافین درستش کردم و در کمتر از 20 دقیقه در دمای 175 درجه اماده شد
این کیک کم شیرین و سالمه و برای صبحونه گزینه مناسبیه
عکسش رو در اولین فرصت قرار میدم
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:04 AM
تشکرات از این پست
nargesza