جواهر پلو
جواهر پلو بر گرفته از مجله ي ساناز سانيا شماره 92 :
موادلازم :
پياز خرد شده 1 عدد
زرد چوبه يك قاشق چاي خوري
ماهيچه ي گردن گوسفند 500 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
چوب دارچين يك تكه
برگ بو يك عدد
زعفران پنج قاشق سوپ خوري
كشمش تف داده شده 60 گرم
خلال پوست پرتقال 60 گرم
خلال بادام و خلال پسته تفت داده شده از هركدام 50 گرم
قيسي مكعبي خرد و تفت داده شده 70 گرم
كره 50 گرم
در قابلمه اي با روغن داغ پياز را تفت مي دهيم تا طلايي شود بعد زرد چوبه را اضافه كرده تكه هاي ماهيچه را با مقداري فلفل سياه مزه دار و به قابلمه ي حاوي پياز اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم
مقداري اب را به همراه چوب دارچين و برگ بو به قابلمه اضافه كرده مي گذاريم سه ساعت بپزد در اواخر پخت گوشت نيمي از زعفران و مقداري نمك اضافه مي كنيم پس از پخت گوشت را ريش ريش مي كنيم برنج را ابكش كرده در قابلمه اي با روغن داغ مقداري برنج مي ريزيم سپس روي ان را مقداري گوشت و كشمش و نيمي از خلال پرتقال خلال بادام و پسته و قيسي پخش مي كنيم و باقيمانده ي مواد را به همين ترتيب لابه لاي برنج مي ريزيم و در اخر روي ان را با برنج سفيد مي پوشانيم برنج را دم مي كنيم و در اخر كره را با روغن مايع روي حرارت ملايم داغ كرده روي برنج مي ريزيم زعفران را هم گوشه اي از برنج مي ريزيم سپس غذا را كشيده با دانه هاي انار و بقيه ي خلال پرتقال تزيين مي كنيم اين غذا را مي توان با مرغ هم تهيه كرد .
چهارشنبه 28 بهمن 1394 8:18 PM
تشکرات از این پست
nargesza