0

به پلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

به پلو

به پلو


مواد لازم:
كره: 150 گرم
هويج رنده شده: 300 گرم
به رنده شده:300گرم
مرغ مزه دار شده: يك كيلو
برنج:4 پيمانه
عدس: يك پيمانه
پياز داغ: ا پيمانه
كشمش: يك دوم پيمانه
گردو خورد شده:يك دوم پيمانه
كنجد سياه: يك پيمانه
ادويه جات:
زيره:يك قاشق چايخوري
جوز هندي:يك دوم قاشق چايخوري
زنجبيل:يك قاشق چايخوري
دارچين:يك قاشق چايخوري
فلفل:يك سوم قاشق چايخوري
زعفران،نمك: به مقدار لازم

طرز تهيه:
كره را تاب داده سپس هويج ، به، پياز،كشمش،عدس، گردو، كنجد سياه ، ادويه جات و زعفران را اضافه كرده و تفت مي دهيم.
مرغ را كه از قبل مزه دار كرده ايد و يك طرف آن را سرخ كنيد.
برنج را آبكش كرده ، مرغ را از آن طرفي كه سرخ نشده ته قابلمه گذاشته.
نيمي از برنج را با مايه مخلوط كنيد و در قابلمه بريزيد. پس نيمه ديگر را مخلوط و در قابلمه بريزيد.
به مدت 30 تا 45 دقيقه دم مي كنيم. نوش جان

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:به پلو

بــــــه پلــــــــو

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.jpg
بازدید:	2
اندازه:	53.4 کیلوبایت
شناسه:	279108

ايده اين غذا رو از وبلاگ آشپز هنرمند گرفتم كه البته تغييراتي توي اون دادم ابتدا توضيحات خودم رو مي نويسم و در آخر دستور اصلي رو ميارم::

اين پلو بسيار خوشمزه است...

3 پيمانه برنج را خيس كنيد... 1 پيمانه عدس را جدا بپزيد..مقداري مرغ را بپزيد بعد مرغ را خارج كرده و برنج را در آب مرغ آبكش كنيد..

2 عدد هويچ متوسط را رنده درشت كنيد... يك عدد "به" درشت را هم پوست گرفته و رنده درشت كنيد...هويچ و به را روي هم ريخته و با آبليموي فراااااوان و نمك و فلفل قرمز تفت دهيد.. بعد مرغ هاي پخته را هم تكه كرده به آن اضافه و حرارت را خاموش كنيد...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	116.5 کیلوبایت
شناسه:	279103 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	0
اندازه:	123.7 کیلوبایت
شناسه:	279104

توي آبكش عدس هاي پخته را با برنج تركيب كرده ...دارچين هم پاشيده و مخلوط هويچ و به را بريزيد و هم بزنيد...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	0
اندازه:	133.0 کیلوبایت
شناسه:	279105

براي ته ديگ من از ران مرغ استفاده كردم و در عوض مقدار مرغ توي پلو رو خيلي كم ريختم.... شما ميتونيد به مقدار دلخواه توي پلو از مرغ استفاده كنيد و ته ديگش رو سيب زميني يا هر آنچه دوست داريد بذاريد.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	0
اندازه:	88.4 کیلوبایت
شناسه:	279106 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	5.jpg
بازدید:	0
اندازه:	111.7 کیلوبایت
شناسه:	279107

برنج را دم كرده سپس روغن داغ دهيد...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7.jpg
بازدید:	0
اندازه:	52.6 کیلوبایت
شناسه:	279109 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	8.jpg
بازدید:	0
اندازه:	100.3 کیلوبایت
شناسه:	279110



و اما دستور اصلي وبلاگ آشپز هنرمند:

دستور اصلي:
این پلوی خیلی خیلی عالی و خوش عطر رو از خاله ی عزیزم یاد گرفتم
پیشنهادم اینه الان که فصل به هست از این پلوی خوشمزه و خوش عطر غافل نشید
این هم بگم که این پلو اصلا شیرین نیست نگران طعمش نباشید خیلی خیلی عالیه و به هیچ عنوان به شیرینی نمیزنه

برنج ایرانی : 2 پیمانه
به : 1 عدد متوسط
عدس پخته: 1 لیوان
هویج: 1 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد
مرغ :2 تکه (به جای مرغ میتونید برای کنار پلو با گوشت چرخکرده قلقلی درست کنید )
دارچین و زردچوبه و زیره
نمک و فلفل
روغن
برنج رو یه چند ساعتی خیس کنید
تو یه قابلمه مرغ و پیاز رو با زردچوبه کمی تفت بدید (من بخاطر سرماخوردگیمون مرغ رو سرخ نکردم و گذاشتم با خود برنج بپزه)
سپس به و هویج که با رنده درشت رنده کردید اضافه کرده و با مرغ خوب تفت بدید
سپس دارچین و زیره و فلفل رو اضافه کنید و بذارید یه ده دقیقه ای کمی رنگشون عوض بشه
دست آخر عدس رو هم اضافه کنید....سپس 2 برابر برنج یعنی 4 پیمانه آب اضافه کنید..وقتی آب جوش امد برنج رو اضافه کرده و نمک غذا رو هم اندازه کنید
بذارید آب برنج کشیده بشه (توجه کنید اگه برنج زنده بود نصف پیمانه آب اضافه کنید و بذارید دوباره کشیده بشه
و دمکنی گذاشته و با حرارت کم اجازه بدید حدود 30 تا 45 دقیقه برنج دم بکشه
میتونید دست آخر روی برنج زعفران دم کرده بریزید که خیلی خوش عطر تر میشه
نکته: بجای مرغ میتونید گوشت چرخکرده به صورت قلقلی سرخ کرده و کنار پلو بذارید
یا اینکه گوشت چرخکرده (با دارچین )سرخ کنید و با کشمش سرخ شده روی پلو یا کنار پلو بریزید
میتونید مرغ جدا سرخ کنید و کنار غذا بذارید
با گوشت تکه ای هم میتونید پلو رو درست کنید، نکته بعدی اینکه میتونید به و هویج رو خرد کرده و رنده نکنید
یا اینکه کلا هویج رو حذف کرده و فقط از به خرد شده استفاده کنید

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها