0

اینم یه نوع میگو پلو خوشمزه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

اینم یه نوع میگو پلو خوشمزه

اینم یه نوع میگو پلو خوشمزه

سیب زمینی مربع خرد شده-پیاز 5 عدد- سیر کمی- میگو به اندازه دلخواه- برنج -ادویه ( شامل پودر هل- پودر لیمو امانی- فلفل قرمز و کمی پودر کاری)

1- سیب زمینی ها رو سرخ کنید و در حین پخت بهشون کمی نمک بزنید تا خوش نمک بشن
2- پیاز ها را برش های باریک بزنید و سرخ کنید در حین پخت زردچوبه و کمی نمک بزنید.
3- میگو ها پوست کنده و تمیز کنید.
4-وقتی پیازها طلایی شدند میگو ها رو اضافه کنید و بزارید به مدت 15 دقیقه تا میگوها بپزند...میگو به هنگام پخت کمی آب میاندازد در اخر کمی شعله گاز رو زیاد کنید تا کمی آبش گرفته بشه.
5- سیب زمینی ها رو اضافه کنید.
6- برنج رو آبکش کنید و در آب برنج مقداری زردچوبه بریزید تا برنج ها زردرنگ بشن
7-توی قابلمه یه لایه برنج بریزید و روی برنج ها فلفل سیاه و ادویه بریزید و کمی میگو دوباره برنج و همنطور ادامه بدید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7.jpg
بازدید:	72
اندازه:	90.1 کیلوبایت
شناسه:	1189   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.jpg
بازدید:	67
اندازه:	28.4 کیلوبایت
شناسه:	1190  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	5.jpg
بازدید:	67
اندازه:	41.6 کیلوبایت
شناسه:	1191   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	66
اندازه:	45.4 کیلوبایت
شناسه:	1192  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	67
اندازه:	77.4 کیلوبایت
شناسه:	1193   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	67
اندازه:	89.7 کیلوبایت
شناسه:	1194  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	69
اندازه:	67.8 کیلوبایت
شناسه:	1195

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:50 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:اینم یه نوع میگو پلو خوشمزه

میگوپلو با گردو ، بسیااااااااااار خوشمزه پاسخ به:اینم یه نوع میگو پلو خوشمزهپاسخ به:اینم یه نوع میگو پلو خوشمزه

میگو 400 گرم
گردو خرد شده 1 پیمانه
سبزی خورد شده ( شامل گشنیز و خیییلی کم شنبلیله) 1 پیمانه
گوجه فرنگی درشت 3 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
برنج 5 پیمانه
زعفرون و کره هم مقداری

اول پیاز نگینی شده رو تا طلایی شدن تفت میدیدم بعد سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و باهم بازم تفت میدیم ----> میگو رو که قبلا 3-4 ساعت تو اب لیمو ترش و نمک و فلفل خوابوندیم و بعدش خوب ابشو گرفتیم اضافه میکنیم و تفت میدیدم تا صورتی بشه ----> اضافه شدن گردو و تفت ---->اضافه شدن گوچه پوره شده ----> اضافه شدن زعفرون دم شده ----> اضافه شدن سبزی.
سبزی که اضافه کردیم یه دقیقه صبر میکنیم و دیگه زیرشو خاموش میکنیم. کل این فرایند 15 دقیقه طول میکشه.

بعدش اینو لایه لایه با برنج اب کش شده میریزیم و اخرش روش کره اب شده میدیدم و دم میکنیم.

- گردو خورد شده باشه ولی نه به اندازه فسنجون.
- نسبت گشنیز به شنبلیله 5 به 1 باشه. من خودم دو سه تا پر بیشتر نمیریزم.
خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه و پیشنهاد میدم حتما درست کنید. بعدش بسته به ذائقه خودتون میتونید میزان سبزی و گردو و گوجه رو کم و زیاد کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2431.jpg
بازدید:	0
اندازه:	59.7 کیلوبایت
شناسه:	31137

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها