0

مرصع پلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

مرصع پلو

مرصع پلو


مرصع پلو یک غذای مجلسی و بسیار شیک می‌باشد و با تزیین زیبا که روی آن میشود انجام داد به میز جلوه خاصی‌ می‌بخشد بخاطر مواد داخل آن که هر کدام به رنگی‌ و شکلی‌ هست این پلو جواهر نشان (مرصع نشان) میشود

بعضی‌ از کدبانو‌ها داخل این غذا پیاز داغ هم اضافه میکنند که این کاملا بستگی به سلیقه و ذائقه خودتون داره من خلال پرتغال شیرین شده و گاهی خلال نارنج شیرین شده اضافه می‌کنم من با پوست پرتقال که قالب زدم و شیرین کردم و مقداری آب لبو که به برنج سفید زدم به این شکل تزیین کردم عکس‌های دیگری هم دارم اگه پیدا کردم بازم میزارم


مواد لازم :
6 پیمانه برنج
1 عدد مرغ پاک کرده
1 پیمانه خلال هویج
100 گرم خلال بادام
100 گرم خلال پسته
1 پیمانه کشمش
1 پیمانه زرشک
به میزان لازم زعفران

منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد

طرز تهیه:
برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، ندارد.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	morasa polo.jpg
بازدید:	16
اندازه:	39.3 کیلوبایت
شناسه:	8299

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مرصع پلو

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4e61rlrbrt5yk7qupm.jpg
بازدید:	21
اندازه:	61.5 کیلوبایت
شناسه:	8307

  جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC04224.jpg
بازدید:	12
اندازه:	96.4 کیلوبایت
شناسه:	11866 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0059.jpg
بازدید:	13
اندازه:	66.5 کیلوبایت
شناسه:	20920

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مرصع پلو

مرصع پلو با مرغ حلزونی
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7.JPG
بازدید:	4
اندازه:	87.2 کیلوبایت
شناسه:	47214

مواد لازم
سینه مرغ ...یک عدد
برنج 2 پیمانه
پیاز کوچک یک عدد
پسته کامل و خلال پسته
کشمش
خلال بادام
زرشک
زعفران
نمک
به میزان دلخواه
خوب
اول از همه برنج رو دم بنداز
زرشک رو داخل آب بخیسون و بعد آبکش کن و با روغن کمی تفت بده کمی هم زعفران آب کرده بهش بزن تا خوشکل تر بشه
کشمش رو هم تفت بده
کشمش نباید داخل روغن بجوشه یک تفت کوچیک کافیه
بادام و پسته هم نیاز به تفت دادن نداره
واسه مرصع پلو خلال پوست پرتقال هم میریزن که اگه خواستی بریزی باید خلال پوست پرتقال رو 3 بار و هر بار 20 دقیقه داخل آب بجوشونی و آبش رو عوض کنی تا تلخی پوست گرفته بشه
...............واسه مرغ هم به این ترتیب عمل کن
سینه مرغ رو فیله کن
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.JPG
بازدید:	1
اندازه:	60.8 کیلوبایت
شناسه:	47208
پیاز رو رنده کن و زعفران رو به پیاز اضافه کن و کمی هم نمک بزن و مرغ رو بخوابون داخلش و حدود یک ساعت
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.JPG
بازدید:	0
اندازه:	64.4 کیلوبایت
شناسه:	47209
بعد فیله های مرغ رو بکوب
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.JPG
بازدید:	1
اندازه:	63.2 کیلوبایت
شناسه:	47210
و به نوارهای باریک برش بزن و به این صورت فیله ها رو لوله کن و بزن به سیخ


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.JPG
بازدید:	1
اندازه:	64.7 کیلوبایت
شناسه:	47211
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	5.JPG
بازدید:	1
اندازه:	59.6 کیلوبایت
شناسه:	47212
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.JPG
بازدید:	1
اندازه:	47.6 کیلوبایت
شناسه:	47213
و آخر کار هم روی مرغ رو زعفران بمال
میتونی داخل فر مرغ رو بپزی که از قبل روی دمای 180 درجه گرمش کن و مرغ رو بذار روی فویل و حدود 20 دقیقه بذار داخل فر و بعد از 15 دقیقه سیخها رو بچرخون
آخر کار هم گریل رو روشن کن تا مرغ برشته بشه
میتونی هم مثل من روی کباب پز مرغ رو سرخ کنی
........................
پلو که دم افتاد
من مقداریش رو زعفرانی کردم و ریختم داخل یک کاسه پیرکس
و لایه لایه مواد و برنج رو ریختم و داخل بشقاب برگردوندم و مرغ رو هم گذاشتم کنارش
و سرو کردم
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	8.JPG
بازدید:	4
اندازه:	41.9 کیلوبایت
شناسه:	47215

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:مرصع پلو

مرصع پلو
مواد لازم:

کشمش ریز پلویی و زرشک از هر کدام نصف پیمانه

خلال بادام و پسته از هر کدام ۱/۳پیمانه
سینه مرغ یک عدد

روغن یک پیمانه

برنج یک کیلوگرم

زعفران نصف قاشق چایخوری

خلال پرتقال یا نارنج ۱/۳پیمانه

گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه:

برنج را آبکش کرده و نیمی ‌از خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده را لابه‌لای برنج دهید و آن را دم کنید. مرغ را تکه تکه کرده، کمی‌سرخ کنید و با نمک، فلفل قرمز، پیاز و زعفران بگذارید تا بپزد به اندازه ای که مرغ کاملاً پخته و نصف پیمانه آب داشته باشد. آب مرغ را با یک پیمانه روغن مخلوط کرده و زمانی که برنج بخار کرد روی آن بریزید. در این هنگام خلال پسته و بادام را آماده کرده (در صورت استفاده از خلال خشک آن را در آب خیس کرده و بعد از زمان کوتاهی از آب در آورید) زرشک و کشمش را شسته و هر کدام را جداگانه در روغن سرخ کنید. خلال پسته و بادام را با گلاب بشویید. زعفران را در آب سرد خیس کرده و بگذارید (بر روی بخار سماور) تا دم بکشد. پس از آماده شدن زعفران و دم کشیدن برنج، زعفران را با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط و آن را آماده کنید. در هنگام کشیدن برنج، برنج را در دیسی گرد به شکل هرم بکشید و تکه های مرغ را لابه‌لای برنج بچینید و بعد به ترتیب با زرشک، کشمش، خلال بادام، خلال پسته، خلال نارنج و پلو زعفرانی دور تا دور برنج را تزئین کنید.

طریقه تلخی گرفتن خلال پرتقال:خلال را دوباربجوشانید و آب آن را عوض کنید. سپس پنج الی شش ساعت بگذارید درآب سرد بماند و بین این زمان گاهی آب آن را عوض کنید سپس خلال ها را با یک قاشق شکر و یک لیوان آب چند جوش دهید تا مغز خلال شیرین شود و بعد آن را در صافی بریزید و از شربت آن استفاده کنید.

نکته:
شما می‌توانید برنج را در دیس به شکل پروانه یا پاپیون کشیده و با خلال های مورد نظر آن را تزئین کنید.
برای تزیین می‌توانید از مربای مرکبات، هویج و قیسی نیز استفاده کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7qgeqb4b97zd8nfyujk.jpg
بازدید:	7
اندازه:	21.6 کیلوبایت
شناسه:	57899   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	c7suywg70jcrhbyq08qw.jpg
بازدید:	4
اندازه:	19.8 کیلوبایت
شناسه:	57900

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:35 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها