0

برنج قالبی نخجوان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

برنج قالبی نخجوان

برنج قالبی نخجوان


برنج قالبی نخجوان

مواد لازم :

پياز / 2عدد
روغن سرخ کردن / به مقدار لازم
محلول زعفران / 2قاشق سوپخوري
برنج / 3پيمانه
ادويه مخصوص / به مقدار لازم
ذرت / يک پيمانه، پخته شده
نخود فرنگي / يک پيمانه، پخته شده
هويج /2عدد، متوسط، خرد شده وپخته شده
بادام زميني / 2قاشق سوپخوري
زرشک / 2قاشق سوپخوري
نمک وفلفل / به ميزان لازم
آب / تا3پيمانه
خلال بادام / براي پوشاندن، کف ظرف
مرغ پخته / 300گرم

طرز تهيه:

پياز را در روغن سرخ کرده وبعد محلول زعفران وبرنج خيس شده را به آن اضافه کرده وبه مدت 10 دقيقه در حال همزدن مداوم تفت دهيد. ادويه ها، ذرت پخته، نخود فرنگي، هويج پخته شده، بادام زميني، نمک، فلفل، زرشک وآب را اضافه کرده وروي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب برنج کاملا کشيده شود. ته قالب مورد نظر را چرب کرده وخلال بادام را کف قالب بپاشيد، برنج را به 2 قسمت تقسيم کرده ويک قسمت از برنج را روي خلال هاي بادام پهن کرده، گوشت مرغ پخته شده را روي برنج قرار داده وقسمت ديگر برنج را نيز روي مرغ ها پخش نماييد و با دست چرب شده يا خيس شده آن را فشرده کنيد. سپس روي قالب را فويل کشيده و با چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد کنيد وقالب را به مدت 50 دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد. بعد از آماده شدن آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد.

نکته :

1-اين دستور570گرم کربوهيدرات، 150 گرم پروتئين، 115 گرم چربي و 3915 کيلو کالري انرژي دارد.
2- به اين دليل به اين غذا، برنج کاسه اي نخجوان مي گويند که به شکل انفرادي هم مي توانيد با همين روش اين برنج را آماده طبخ کنيد.
3- ادويه ي مخصوص شامل تخم گشنيز، زرد چوبه، دارچين و پودر کاري مي باشد.
منبع: هنر آشپزي شماره79

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC03161.jpg
بازدید:	0
اندازه:	50.7 کیلوبایت
شناسه:	274018    

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC03163.jpg
بازدید:	1
اندازه:	42.2 کیلوبایت
شناسه:	274020

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  7:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها