0

شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي


مواد لازم
باقالی
برنج
شوید
نمک
اول از همه برنج رو خوب می شوریم و بامقداری نمک می ذاریم دو سه ساعتی خیس بخوره
شوید اگه تازه باشه بعد از پاک کردن وشستن خوردش می کنیم واگه خشک باشه فقط می شوریمشو یه ده دقیقه ای خیسش می کنیم
من خودم همیشه از باقالیهای فریزر شده استفاده می کنم و تمیزشون می کنم
برنج رو مثل برنجهای ساده درست می کنیم فقط من سه دقیقه قبل از اینکه برنجم رو بذارم تو سافی واب بکشم باقالیها وشویدها رو بهش اضافه می کنم تا با برنج دو سه جوش بخوره بعد برنجمون رو اب کش می کنیم ته قابلممون رو روغن می ذاریم وته دیگی که دوست داریم رو می چینیم تهش بعد هم برنجا رو می ذاریم توی قابلمه ووسطاش رو با سر قاشق سوراخ سوراخ می کنیم ودرشو می ذاریم تا برنجمون کاملا درست بشه بستگی به برنج داره که چقدر وقت می بره من معمولا برنجم رو ۱۵ دقیقه می ذارم در اخر هم دو قاشق روغن جامد یا حیوانی رو تو ماهیتابه اب می کنم ومی ریزم رو برنجام بعد از اینکه کشیدم تو دیس بابرنج زعفرونی تزیینش می کنم
(می بخشید من اصلا نمی تونم خوب توضیح بدم اگه جاییش بد نوشته شده بگید ویرایش کنم)

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	baghalipolo.jpg
بازدید:	7
اندازه:	92.8 کیلوبایت
شناسه:	9310

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:08 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

خیلی ها باقالی پلو رو با ماهیچه سرو می کنن بعضی ها با مرغ بعضی ها با کوکوی گوشت وکلا هرکسی دوست داره با یه چیزی بخورتش ولی از همه شایعتر همون ماهیچه است که دستورش رو الان می ذارم
ماهیچه ها رو خوب می شوریم ومی ذاریم کنار تا خشک بشن پیاز زیاد رو به شکل خلال خور می کنیم وته قابلمه با دو سه تا سیر تفت میدیم بعد از اون هم ماهیچه ها رو بهشون اضافه می کنیم و ده دقیقه ای تفتشون میدیم روشون هم زردچوبه وفلفل و مگی می ذاریم برای خوش طعم شدنشون بعد از اینکه خوب تفتشون دادیم به مقداری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه اب می ریزیم ومی ذاریم روی حرارت ملایم دو تا سه ساعت بپزه
این دستورپخت منه اگه دوستای گلمون هم دستور دیگه ای داشته باشن ممنون میشم که اینجا بذارنپاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهيپاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	mahiche.jpg
بازدید:	5
اندازه:	88.2 کیلوبایت
شناسه:	9313

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

مواد لازم براي باقالي پلو:


برنج...................چهار پيمانه

باقالي...............250تا300گرم

شويد................20 شاخه خرد شده

زعفران دم کرده........ به مقدار لازم

نمک و روغن.............به مقدار لازم

دارچين ..................به مقدار لازم


روش تهيه:


*براي باقالي پلو اگر از 24 ساعت قبل دست به کار شويد، بهتر است. يعني برنجتان را 24 ساعت قبل از پخت خيس کنيد تا موقع پخت قد بکشد. نمک را فراموش نکنيد.

*روز بعد قابلمه اي مناسب انتخاب کنيد که به حد کافي جا براي جوش خوردن باقالي ها و برنج داشته باشد، اگر جاي آن کم باشد حتماً پلوي تان به هم چسبيده و شل خواهد شد.

*قابلمه را تانصفه آب کرده و با يک قاشق غذاخوري نمک بگذاريد تا بجوشد، وقتي جوش آمد، نوبت اضافه کردن باقالي هاي پاک شده است.

*باقالي ها و كمي از شويد را در همان قابلمه مورد نظر برنجتان بجوشانيد تا هم رنگ سبز شويدها به برنجتان در بيايد و هم، مغز باقالي کمي نرم شود، برنج ها را اضافه کرده و اجازه دهيد تا با برنج قل بخورد، صبر کنيد تا برنج نيز مغز پخت شود، وقتي دانه برنج هنگام فشار دو انگشت حالت نرمي داشت، مي توانيد آن را آبکشي کنيد.

*يادتان نرود، ته قابلمه 2 قاشق غذاخوري روغن بريزيد و ته ديگر مورد نظرتان را بچينيد (نان يا سيب زميني. کاهو هم خوب است). براي خوشرنگ شدن ته ديگ حتماً به ته قابلمه زعفران بزنيد.
بعد از اين يک لايه از مخلوط برنج و باقالي بريزيد و سپس شويد و كمي دارچين را روي آن بپاشيد. اين عمل را تکرار کنيد تا اينکه برنج و باقالي و شويد تمام شود.

* کافي است کمي دست و دلبازي کنيد و زعفران دم کرده را بعد از شويد، روي هرلاي برنج بپاشيد. به محض اينکه برنج شروع به دم کردن کرد، در قابلمه با دمکني و يا دولاي دستمال حوله اي بپوشانيد و در قابمله را بگذاريد و حرارت را کم کنيد.

* حدود يک ساعت تا يک ساعت و نيم براي دم کشيدن برنج در نظر بگيريد. پيش از کشيدن غذا در ديس، آن را در قابلمه کمي زير و رو کنيد تا شويد ها با پلو مخلوط شود. غذاي اشتها برانگيزي خواهد داشت؛ نوش جان!

فوت کوزه گري


براي اينکه باقالي پلوي خوشرنگ و خوش عطري داشته باشيد مي توانيد پس از پاشيدن شويد، لابه لاي پلو، زعفران دم کرده بريزيد.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	0001.JPG
بازدید:	1
اندازه:	70.9 کیلوبایت
شناسه:	16808   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	001.JPG
بازدید:	0
اندازه:	48.4 کیلوبایت
شناسه:	16809  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	01.JPG
بازدید:	0
اندازه:	38.0 کیلوبایت
شناسه:	16810   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	baghali-polo.jpg
بازدید:	1
اندازه:	16.1 کیلوبایت
شناسه:	16812

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:شوید باقالی پلو با گوشت و مرغ و ماهي

مواد لازم براي ماهيچه:


ماهيچه.................چهار عدد (گردن گوساله: يک عدد)

پياز.......................دو عدد متوسط چهار قاچ شده

زردچوبه.....................يک قاشق مربا خوري

رب گوجه فرنگی........... یک قاشق غذاخوری (در صورت تمايل)

برگ بو............................1 عدد

آب.......................يک و نيم ليتر

نمک و فلفل..........مطابق ذائقه

نکته: فوت کوزه گري:

در هنگام پخت گوشت از نمک استفاده نکنيد، چون ماهيچه جمع مي شود. براي پخت بهتر ماهيچه از زودپز هم مي توانيد استفاده کنيد.

مکمل اصلي باقالي پلو، ماهيچه است. اين دو با هم از دير باز در فرهنگ غذاي ايراني شناخته شده اند. اما گردن گوساله هم با باقالي پلو خوشمزه است. ماهيچه البته مکمل خوشمزه و لذيذتري براي باقالي پلو است. گوشت باقالي پلو را اگر تازه انتخاب کنيد، بهتر است.

ماهيچه را ابتدا بايد با زردچوبه و پياز و رب سرخ کنيد. از سير و بقيه ادويه ها هم غافل نشويد.

با اين حال زردچوبه ادويه اصلي ماهيچه است.

بعد از تفت دادن گوشت، آب جوش (در حال قل زدن)، به قابلمه اضافه کنيد.


حواستان باشد که ماهیچه در هنگام پخت، کف می کند، کف روی آن را بگیرید. حرارت را روی درجه متوسط قرار دهید.

دو سه ساعتي زمان لازم داريد تا ماهيچه ها خوب آب پز شوند.

بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج کنید. آب گوشت را صاف کنید، یعنی برگ بو و پیازها را از آب جدا کنید.

کمی نمک روی گوشت بپاشید و بگذارید کمی بماند تا مزه دار شود.

در پنج دقيقه آخر، کمي آبليمو و زعفران به محتويات اضافه کنيد.

رنگ، بو و طعم بهتري به شما مي دهد. پس از آن گوشت غذاي شما آماده است.

اگر ماهيچه را يک بار ديگر بعد از آبپز شدن سرخ کنيد، حتماً لذيذتر هم مي شود.

مي توانيد در کنار اين پلو، از گوشت بره هم استفاده کنيد. گوشت بره طعم فوق العاده اي به اين غذا مي دهد.

نكته مهم يادم رفت بالا تايپ كنم براي پلو:

برگ برنده باقالی پلو رستوران ها، استفاده از شوید تازه است. اگر از شوید تازه استفاده کنید، طعم باقالی پلوتان بهتر می شد.

باقالی پلو با مرغ

بهترین روش برای درست کردن مرغ همراه با باقالی پلو این است، که در ابتدا مرغ را سرخ کنید.

به حدی که رویش طلایی شود. بعد از این که مرغ ها سرخ شد، آن را آبپز کنید؛ رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک، زعفران و زردچوبه، گزینه مناسبی برای سس مرغ است.

یک ساعت برای پخت آن زمان مناسبی است. می توانید برای خوش طعم شدن آن از شاخه های کرفس و هویج نیز استفاده کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	003.JPG
بازدید:	0
اندازه:	31.0 کیلوبایت
شناسه:	16813   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	untitled.JPG
بازدید:	0
اندازه:	61.3 کیلوبایت
شناسه:	16814

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:11 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها