0

زرشک پلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

زرشک پلو

زرشک پلو


اینم از زرشک پلو من :
دستور :
ران و سینه مرغ
پیاز متوسط
زرشک
برنج
زعفران
آبلیمو
نمک و فلفل
برگ بو
کره و شکر کمی

اول مرغ رو با یه ذره آب و نمک و فلفل و یکی دو تا برگ بو و پیاز میذارم تا بپزه.1 ق آبلیمو هم اضافه میکنم. اواخر پخت هم شعله رو کم میکنم تا آبش بسوزه.
برنج رو میریزیم توو قابلمه آب در حال جوشیدن. و بعد از آبکش کردن میذاریم دم بکشه. مقداری کره توو تابه میریزیم و زرشک رو باهاش تفت میدیم برا اینکه یه مقدار ترشی زرشک گرفته بشه من یه کم شکر سیاه بهش اضافه میکنم. ( شکر معمولی هم میشه)
یه مقدار از برنج رو با زعفران دم کشیده و زرشک مخلوط میکنیم. بقیه برنج رو توو دیس میکشیم. پلوی رنگی رو روی برنج ساده میدیم. و مرغ ها رو هم روی برنجمون میکشیم.
نوش جان.

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:02 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:زرشک پلو

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Zereshk polo2 - Copy.jpg
بازدید:	29
اندازه:	76.7 کیلوبایت
شناسه:	4191جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5271.jpg
بازدید:	34
اندازه:	94.2 کیلوبایت
شناسه:	4200   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5272.jpg
بازدید:	10
اندازه:	94.5 کیلوبایت
شناسه:	4201

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:03 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:زرشک پلو


بعد از يخ زدايي مرغ پياز حلقه ميكنم كف تابه ميچينم اونوقت مرغها رو روش ميچينم يكي دو قاشق آب اضافه ميكنم آهان يادم رفت رو مرغها رو هم كمي نمك ميزنم درب تابه رو ميزارم تا 10 دقيقه بمونه اينجوري خون آبه هاش بيرون مياد و مرغ از صورتي به رنگ سفيد در مياد گاهي وقتها هم ميزارم با روغني كه مرغ پس ميده يه كوچولو تفت بخوره حالا مرغ آماده آب پز كردنه.... يه پياز تفت داده شده (ميتونيد با يه كوچولو كره تفت بديد و همين طور ميتونيد پياز رو يا ريز خرد كنيد يا ريز رنده كنيد)+ادويه دلخواه+رب گوجه كمي + آب اضافه ميكنيم مرغها رو در اين سس ميچينيم من بيشتر وقتها اگر فلفل دلمه اي تو يخچال داشته باشم حتماً واسه طعم مرغ استفاده ميكنم بنظرم بوي خوبي به مرغ ميده ..... ديگه اينكه واسه سس اصلي تركيبي از رب گوجه (ميزانش به دلخواه هست اگر شما هم مثل من سس زياد با مرغ رو دوس داريد به دلخواه خودتون رب بزنيد )+ يكم نمك زعفران دم كرده رو خوب با هم مخلوط ميكنيم (اين سس بايد غليظ باشه) رو مرغها ميريزيم...... همين ديگه! (: من حدود 30 دقيقه ي آخر دم كني ميزارم بنظرم اينجوري مرغ فوق العاده خوش بافتي خواهيم داشت .....
اين اصلي ترين روش براي درست كردن زرشك پلو هست......


واسه زرشك من كره +زعفران دم كرده+ يكم آب (آنقدري كه شكر رو حل كنه) يك قاشق شكر (دلخواه هست ميتونيد نريزيد ميتونيد يه قاشق بيشتر بريزيد) رو ميزاريد وقتي داغ شد زرشك رو داخلش بريزيد اينجوري مواد به جسم زرشك نفوذ ميكنه و زرشك پفكي ميشه...


وقتي هم ميخوايد در ظرف سرو بكشيد خوب قطعاً هر كي و هر خونواده اي روشهاي خاص خودش رو داره
من گاهي وقتها يه كفگير برنج ميريم و برنج زعفراني و همين طور زرشك رو روش ميپاشم و بعد يه تيكه مرغ روش ميزارم دوباره همون كار رو ميكنم ميشه مرغ رو هم روش گذاشت

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:04 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:زرشک پلو

زرشک پلو با مرغ


مواد لازم:
مرغ
پیاز
فلفل دلمه
بروکلی،هویج، کدو و سایر مخلفات مورد نظر
سیب زمینی
اب گوجه و رب
نمک، فلفل ،ادویه، دارچین
برنج
زرشک
کره

اول پياز رو حلقه حلقه مي کنیم ته قابلمه میچینیم بعد مرغ هامون رو مي چينم روش بعدش فلفل سبزا رو هم مي ريزم روي مرغا آب خيلي کم بهش اضافه مي کنیم و نمک و فلفل و زردجوبه زده درش رو ميزاریم تا خود مرغا آب بندازه يکمي که مغزپخت شد مرغا رو در مياریم و آبش رو صاف مي کنم ميزاریم کنار
بعد مرغا رو با کره تفت مي دیم و اونا رو هم ميزاریم کنار
حالا توي ماهيتابه با يکمي کره پياز داغ (پيازاش بلند و باريک هست ) درست مي کنیم و مرغارو قاطي پيازها مي کنم
توي يه ظرف ديگه رب روبا کره و فلفل و نمک تفت مي دیم و بعد آب مرغ رو قاطيش مي کنیم
من هويج و نخود سبز و کدو و بروکلی رو توي يه فابلمه کوچولو پختم و بهش چاشنی ابلیمو و کمی شکر زدم خیلی خوشمزه شد و سيب زميني هم سرخ کردم
برنج رو هم که همه میدونیم اب کش میکنیم و زرشک و زعفران و کره را اماده کرده با قسمتی از برنج ها مخلوط می کنیم



** وقتي زرشک رو با کره و شکر تقت میدیم چند تا تيکه يخ که توش بندازیم رنگش تيره نمي شه و زرشکها پفکي مي شن
میشه زرشک رو با کره و شکر و چند قطره آب بذاریم تو مايکروفر خودش سرخ مي کنه و خیلی خوب از اب در میاد
اینم اولین مرغ من به این سبکپاسخ به:زرشک پلو
 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC02054.JPG
بازدید:	0
اندازه:	40.8 کیلوبایت
شناسه:	16112   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC02053.JPG
بازدید:	0
اندازه:	38.6 کیلوبایت
شناسه:	16113  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC02059.JPG
بازدید:	2
اندازه:	44.1 کیلوبایت
شناسه:	16114

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:زرشک پلو

براي پخت مرغ:

1- مرغ و پياز و يه كمي ادويه نمك و فلفل قرمز رو با كره و يه كمي روغن، حسابي تفت ميدم.
2- يك قاشق سر خالي يا نصف قاشق هم رب ميزنم تا همينطور كه تفت داده ميشه ربش هم سرخ بشه.
3- بعد 1 ليوان آب ميريزم تو قابلمه درشو ميذارم تا بپزه بعد كه يه كمي از آب مرغ مونده بود 1/4 ليوان زعفران دم كرده ميريزم.

براي تفت دادن زرشك

زرشك رو هميشه تو فريزر نگهداري ميكنم واسه همين هميشه تازه گيشو حفظ ميكنه و البته هم بگم زرشكي كه ميگيري خيلي مهمه ..براي من يكي برام آورده كه خودشون كاشت زرشك دارند.خداييش هم زرشكش حرف نداره. آبدار و قرمز.

1- مقداري كه مي خوام رو ميريزم تو يه ظرف آب ميريزم توش يه كمي بمونه بعد از آب درش مي يارم .

2- تو روغن تفتش ميدم. خلال پسته و بادام هم بهش اضافه ميكنم ولي ديگه تفت نميدم.

برنج هم كه آبكش ميكنم و يه كمي با زعفرون قاطي مي كنم و براي تزئين استفاده ميكنم.

اميدوارم تونسته باشم كامل توضيح بدم.

.من جديدا مرغ رو فقط با پياز و زعفرون ميذارم بپزه ..خيلي عالي ميشه.خيلي خوشمزه ميشه.

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  6:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها