رشته پلو...
رشته پلو....
اینم رشته پلوی خوشمزززززززززززه من
این پلوی ساده و اصیل ایرانی، یکی از غذاهایی هست که در خیلی از جاها شب چهارشنبه سوری می خورن بر این باور که رشته امور زندگیشون در سال بعد به دستشون بیاد و زندگی بر وفق مرادشون باشه...
مواد لازم:
برنج
رشته پلویی
کشمش و خرما
زعفران
دارچین
طرز پخت:
خیلی هم ساده ست... من برای خودمون 2 پیمانه و نیم برنج رو شستم و با اب و نمک خیس دادم . 1 پیمانه و نیم رشته خرد شده هم کنار دستم میذارم...برنج رو برای آبکش کردن میذاریم و 5، 6 دقیقه آخر که می خوام برنج رو بردارم و دحقیقت وقتی برنج یکم ری کرد، رشته ها رو توش می ریزم و آروم هم می زنم
بعد هم آبکش می کنم. توی یه تابه کمی روغن و کره ریختم( روغن نمیذاره کره بسوزه) و کشمش های شسته شده م رو توش ریختم و یه تفت دادم...یه زعفران غلیظ هم درست کردم.
کف دیگم روغن ریختم و گذاشتم داغ شه..بعد زرچوبه ریختم و دیگم رو خوب تکون دادم تا همه جا پخش شه...می تونین هر ته دیگی که دوست دارین بذارین. برنج و رشته آبکش شده رو ریختم توی دیگ و لابه لاش دارچین هم زدم...گذاشتم با حرارت متوسط دم بکشه. وقتی بخار کرد، حرارت رو کم کردم و روی برنجم زعفران و خیلی کم، کره ریختم و گذاشتم تا دم بکشه.
توی ظرف سرو کشیدم و با کشمش تزیین کردم..مامانم خرما هم توش می ریختن که من خب دوست ندارم، شیرین میشه زیاد ... درصورت استفاده خرما، اون رو هم بعد از جدا کردن هسته مثل کشمش تفت می دیم
رشته پلو رو با مرغ یا گوشت هم می خورن و حتی ساده یا با تخم مرغ نیمرو ...
من امروز مرغ رو به همون روشی که قبلا توی پست زرشک پلو با مرغ گفته بودم درست کردم و باهاش سرو کردم با شوری که دوباره گذاشتم و محشرتر از قبلی شده بود.
ما رشته پلو رو حتما با ماست می خوریم
جای همه دوستای گلم خالی
چهارشنبه 28 بهمن 1394 5:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza