0

رشته پلو...

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

رشته پلو...

رشته پلو....


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo0472.jpg
بازدید:	10
اندازه:	88.4 کیلوبایت
شناسه:	52647جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo0484_1.jpg
بازدید:	3
اندازه:	31.6 کیلوبایت
شناسه:	52649
اینم رشته پلوی خوشمزززززززززززه من
این پلوی ساده و اصیل ایرانی، یکی از غذاهایی هست که در خیلی از جاها شب چهارشنبه سوری می خورن بر این باور که رشته امور زندگیشون در سال بعد به دستشون بیاد و زندگی بر وفق مرادشون باشه...

مواد لازم:

برنج

رشته پلویی

کشمش و خرما

زعفران

دارچین

طرز پخت:

خیلی هم ساده ست... من برای خودمون 2 پیمانه و نیم برنج رو شستم و با اب و نمک خیس دادم . 1 پیمانه و نیم رشته خرد شده هم کنار دستم میذارم...برنج رو برای آبکش کردن میذاریم و 5، 6 دقیقه آخر که می خوام برنج رو بردارم و دحقیقت وقتی برنج یکم ری کرد، رشته ها رو توش می ریزم و آروم هم می زنم

بعد هم آبکش می کنم. توی یه تابه کمی روغن و کره ریختم( روغن نمیذاره کره بسوزه) و کشمش های شسته شده م رو توش ریختم و یه تفت دادم...یه زعفران غلیظ هم درست کردم.

کف دیگم روغن ریختم و گذاشتم داغ شه..بعد زرچوبه ریختم و دیگم رو خوب تکون دادم تا همه جا پخش شه...می تونین هر ته دیگی که دوست دارین بذارین. برنج و رشته آبکش شده رو ریختم توی دیگ و لابه لاش دارچین هم زدم...گذاشتم با حرارت متوسط دم بکشه. وقتی بخار کرد، حرارت رو کم کردم و روی برنجم زعفران و خیلی کم، کره ریختم و گذاشتم تا دم بکشه.

توی ظرف سرو کشیدم و با کشمش تزیین کردم..مامانم خرما هم توش می ریختن که من خب دوست ندارم، شیرین میشه زیاد ... درصورت استفاده خرما، اون رو هم بعد از جدا کردن هسته مثل کشمش تفت می دیم

رشته پلو رو با مرغ یا گوشت هم می خورن و حتی ساده یا با تخم مرغ نیمرو ...

من امروز مرغ رو به همون روشی که قبلا توی پست زرشک پلو با مرغ گفته بودم درست کردم و باهاش سرو کردم با شوری که دوباره گذاشتم و محشرتر از قبلی شده بود.

ما رشته پلو رو حتما با ماست می خوریم

جای همه دوستای گلم خالی
 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  5:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رشته پلو...

رشته پلو ...


مواد لازم:

برنج / يک کيلوگرم
مرغ متوسط / يک عدد
نمک / به ميزان لازم
روغن / به ميزان لازم
محلول زعفران / مقداري
پياز بزرگ / يک عدد
زردچوبه / به مقدار لازم
خرما / 150 گرم
کشمش / 150 گرم
قيسي / 150 گرم
رشته پلويي / 200 گرم
زيره / در صورت تمايل

طرز تهيه:
برنج را شسته، نمک زده و بگذاريد 3 تا 4 ساعت خيس بخورد. مرغ را پاک کرده، شسته و کمي نمک بپاشيد. بعد در تابه با کمي روغن تفت دهيد تا بوي مرغ از بين برود. بعد به آن آب و محلول زعفران اضافه کنيد و اجازه دهيد تا مرغ خوب پخته شده و آب نداشته باشد و آب مرغ به خورد خورش برود. پياز را خرد کرده و در تابه بريزيد. به آن روغن و زردچوبه اضافه کنيد. پس از سرخ شدن آن را کنار بگذاريد. خرما،کشمش و قيسي را بشوريد و بگذاريد تا خشک شوند. هسته ي خرما را دربياوريد و هر سه را با هم يا جدا جدا با کره يا روغن کمي تفت دهيد و کنار بگذاريد. برنج را جوشانده و 2 تا 3 دقيقه قبل از آبکش کردن، رشته ها را که به اندازه ي 2 تا 3 سانتي متر خرد کرده ايد، داخل برنج در حال جوشيدن بريزيد تا با هم يک جوش بزند و سپس در آبکش خالي کنيد.

براي دم کردن رشته پلو به دو صورت عمل کنيد:
1- در ته قابلمه پس از ريختن مقداري آب و روغن ، نيمي از برنج و رشته را ريخته و مرغ ها را روي برنج بگذاريد و روي مرغ هم مخلوط پياز داغ، کشمش، خرما، قيسي و در صورت تمايل کمي زيره ريخته و بقيه برنج را بريزيد و کمي محلول زعفران داده و برنج را دم کنيد. بعد از حدود يک ساعت با شعله کم پلو آماده است.
2- برنج را مطابق توضيح بالا با رشته آبکش کنيد و در قابلمه دم کنيد و بعد از دم کشيدن برنج آن را در ديس بکشيد و مرغ را لابه لاي برنج گذاشته وبا پياز داغ، کشمش، خرما، قيسي و زعفران آن را تزئين کنيد.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	100320121503.JPG
بازدید:	2
اندازه:	69.2 کیلوبایت
شناسه:	64887

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  5:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:رشته پلو...

رشته پلو


خیلی راحته همونطور که رو بسته رشته پلویی نوشته,5 دقیقه قبل آبکش کردن برنج,رشته رو بهش اضافه میکنیم

من رشته پلوم رو به صورت ته چین درست کردم منتهی ته دیگ ش رو ساده با زیره گذاشتم اصلا حس ش نبود تو این گرما ته دیگ تخم مرغی بخوریم!

مرغ رو اول با آب و پودرکاری و آویشن و پیاز, آبپز کردم.بعد بهش زرچوبه زدم و سرخش کردم

تو یه دیگ روغن ریختم و رب گوجه فراوون توش تفت دادم و آب و ترشی و نمک و فلفل سیاه و ادویه لیمو فلفلی بهش اضافه کردم و مرغها رو نیم ساعت تا 45 دقیقه گذاشتم توش تا مزه دار بشه



بعد آبکش کردن برنج...مرغها رو از تو سس غلیظی که درست شده بود و باهاش مزه دار شده بودن در آوردم



ته دیگ روغن+زردچوبه+ماست+زیره ریختم و برنج پهن کردم

مرغها رو گذاشتم بقیه برنج رو هم ریختم روی مرغ ها

باشعله زیاد گذاشتم روی گاز....آب و روغنش رو اضافه کردم

بخار که بالا داد دم کنی گذاشتم و با شعله متوسط گذاشتم دم بکشه

کنارشم پیاز داغ خوشمزه گذاشتمممممم

گوجه بادمجون هم درست کردم تا کنار غذا بخوریم زیاد موند آبش تبخیر شد!

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رشته پلوته چین (5).jpg
بازدید:	5
اندازه:	46.5 کیلوبایت
شناسه:	70729   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رشته پلوته چین (3).jpg
بازدید:	3
اندازه:	90.8 کیلوبایت
شناسه:	70730  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رشته پلوته چین (2).jpg
بازدید:	6
اندازه:	35.2 کیلوبایت
شناسه:	70731   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رشته پلوته چین (1).jpg
بازدید:	2
اندازه:	39.9 کیلوبایت
شناسه:	70732  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رشته پلوته چین (4).jpg
بازدید:	4
اندازه:	35.7 کیلوبایت
شناسه:	70733

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  5:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها