كاپ كيك ژله اي

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

كاپ كيك ژله اي

كاپ كيك ژله اي

شير عسلي ٤ ق غ / پودر ژلاتين ١ ق غ /آب ١ ليوان / يخ ١٠ قطعه / شكر بدلخواه

 پودر ژلاتين و آب رو توي قابلمه ريخته و همزده ، شير عسلي را اضافه كرده و  قابلمه رو روي حرارت ميذاريم ، بميزان دلخواه شكر اضافه ميكنيم و به همزدن ادامه ميديم تا مايع شروع به قل زدن بكنه قابلمه رو از روي حرارت برداشته و يخها رو اضافه كرده مرتب هم ميزنيم تا يخها ذوب بشه بعد تو لاينر هاي سيليكوني كاپ كيك ميريزيم و ميذاريم تو يخچال تا نيم بند بشه ، بعد برشهاي توت فرنگي رو روي ژله ميذاريم و دوباره ميره تو يخچال تا كاملا سفت بشه .

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  11:16 ق.ظ
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:كاپ كيك ژله اي

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  11:17 ق.ظ
تشکرات از این پست
nargesza
msnmsn
msnmsn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 78
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:كاپ كيك ژله اي

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

 
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
قالب کاپ کیک را با کپسول گاغذی بپوشانید یا اسپری جدا کننده بزنید .
پودر کیک ، پودینگ ، ماست ، روغن ، آب ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و حدود ۲ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید .
توت فرنگی ها را با قاشق چوبی به آرامی با خمیر کیک مخلوط نمایید که له نشوند .
هر کدام از کپسولهای کاپ کیک را با حدود ۳ قاشق غذاخوری از خمیر کیک پر کنید .
کاپ کیک های توت فرنگی را به مدت ۱۸ – ۲۲ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پف کنند .
وسط کاپ کیک ها ممکن است بعد ازبرداشتن از فر و سرد شدن کمی فرو رفتگی یا ترک داشته باشد که نیازی به نگرانی نیست چون قرار است رویشان را با کرم توت فرنگی خوشمزه ای بپوشانید .
بگذارید کاپ کیک ها کاملا خنک شوند سپس کرم رویشان را تهیه کنید .
 
 
برای تهیه کرم توت فرنگی
 
کره را با سرعت متوسط همزن حدود ۵ دقیقه بزنید .
پودر شکر را با کره مخلوط نموده و هم بزنید تا یکدست شود . وانیل و پوره توت فرنگی را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا با  هم ترکیب شوند .
میزان اضافه کردن توت فرنگی به سلیقه ی خودتان بستگی دارد . فقط مراقب باشید که اضافه کردن بیشتر از ۵ قاشق پوره توت فرنگی باعث رقیق شدن کرمتان خواهد شد .
کرم را ۴ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با یک قیف و ماسوره بزرگ ستاره ای روی کاپ کیک ها را تزئین نمایید .

 

 

منبع : https://elmsara.com/

دوشنبه 22 بهمن 1397  05:59 ب.ظ
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها
31/2637