0

انتخاب اصلح... (5 و 10)

 
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

امام خامنه ای به دو انتخابات بسیار مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در روز جمعه، اشاره کردند و گفتند: اهمیت اصل انتخابات در کشور، فقط بواسطه رأی دادن نیست بلکه انتخابات به معنای سینه سپر کردن و عرض اندام ملت ایران در مقابل دشمن، بعد از انواع فشارها و تحریم های ظالمانه و تبلیغات خباثت آمیز است.
 
ایشان حضور گسترده مردم در انتخابات را موجب هیبت و عظمت مجدد انقلاب اسلامی در جهان خواندند و افزودند: انتخابات علاوه بر نشان دادن «قدرت و عزم و ایستادگی ملی»، وفاداری، شجاعت و دلیری یک ملت بزرگ را در کارزار مقابله با اهداف غرض آلود، نشان خواهد داد.
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از تبیین اهمیت حضور آحاد واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات، به ترفندهای دشمن در ۳۷ سال گذشته، در مقاطع مختلف انتخاباتی اشاره کردند و گفتند: «انکار و دروغ خواندن انتخابات در ایران»، «تلاش برای حضور کم رنگ و کم تعداد مردم در انتخابات»، و «القای بی فایده بودن حضور در انتخابات به دلیل مشخص بودن نتیجه آن از قبل»، از جمله تبلیغات بدخواهان برای سست کردن حضور مردم در انتخابات، در طول سالهای گذشته بود و حتی در برخی دورانها، مقامات امریکایی صراحتاً موضع گیری کردند.

 

 

 

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:38 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
sayyed83
sayyed83
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 563
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

چه زمانی یک نامزد انتخابات مرتکب حق الناس میشود؟

زمانی که بعد از رسیدن به پست ومقام همه یا بعضی از وعده هایی که داده به کلی فراموش کند

 

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:47 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
maedeh9090
maedeh9090
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 554
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

-کدامیک مهمتراست؟پیشرفت ذیل وابستگی یا تحریم و سعی در پیشرفت؟سعی در پیشرفت

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:53 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
sayyed83
sayyed83
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 563
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

چه زمانی یک نامزد انتخابات مرتکب حق الناس میشود؟

زمانی که بعد از رسیدن به پست ومقام تمام یا بعضی از وعده هایی که داده فراموش کند

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:58 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
aliahvaz
aliahvaz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1393 
تعداد پست ها : 144
محل سکونت : تهران

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

رهبر انقلاب سخنرانی امروز:

رهبرانقلاب فرمودند: ملت نه مجلس دولتی می‌خواهد نه ضد دولتی؛ ملت، مجلس شجاع و متدینی می‌خواهد که با وظایفش آشنا باشد و مرعوب آمریکا نباشد.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  8:45 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
gkambiz
gkambiz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 67
محل سکونت : گلستان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

اصلح از دید امام خمینی

 

خدمت گذاري و مردمي بودن : حاکم بايد مردمي باشد، خودتان را حاکم مردم ندانيد، خدمتگذار بدانيد.
ـ تعهد به موازين و معيارهاي اسلامي : بايد مجريان امور در هر کجا هستند متعهد به اسلام باشند.
ـ رسيدگي به امر متخلفين : در رسيدگي به امر متخلفين بايد با کمال جديت و قاطعيت عمل شود.
ـ رعايت نظم و سلسله مراتب : امر خداست که بايد نظم و سلسله مراتب را رعايت کنيد.
ـ تواضع در مقابل مردم : وقتي قدرت دست تان آمد بيشتر مواظب باشيد که متواضع باشيد.
ـ عدم تضعيف يکديگر : کارشکني و تضعيف يکديگر موجب انحطاط و سقوط مي شود.
ـ پرهيز از قدرت طلبي : قدرت طلبي انسان را در دنيا و آخرت به تباهي مي کشاند.
ـ خضوع در مقابل قانون : عمل نکردن به قانون خدا خلاف تعهد اسلامي است.
ـ ارزش براي مردم : ما رهين منت اين توده هاي بزرگوار و ايثارگر هستيم.
ـ تزکيه : تزکيه نفس ضرورت زمامداري و تزکيه عامل طاغوت زدايي است.
ـ رفتارهاي اسلامي با زيردستان : جفاي به زير دست استکبار است.
ـ رعايت عدالت : پاسدار عدالت بايد خودش داراي عدالت باشد.
ـ ساده زيستي : پيغمبر (صلي الله عليه و آله و سلم) وقتي که از دنيا رفت هيچ چيز نداشت.
ـ اعتماد به نفس : تزلزل در تصميم، کارها را شکست مي دهد.
ـ انجام تکليف : همه ي ما مامور به اداي تکليف هستيم.
ـ تقوي : تقوي براي مسئولين لازم است.
ـ انتقادپذيري : انتقاد براي اصلاح امور لازم است.
ـ ارائه ي کار به مردم : خدمت تان را به مردم بگوييد.
ـ حکومت بر قلوب : فتح قلوب بالاتر از فتح کشورها است.
ـ صبر و استقامت : استقامت در کارها در راس امور است.
ـ حفظ آبروي نظام : حفظ حيثيت نظام به شماها بسته است.
ـ اهميت به بيت المال : بيت المال مسلمين را بزرگ بشماريد.
ـ حفظ وحدت : اختلاف سليقه خوب است ولي دشمني نبايد باشد.
ـ پرهيز از کم کاري : اجرت کساني که کم کاري مي کنند حرام است.
ـ خوش برخوردي : با خوشرويي و احترام کار مردم را انجام دهيد.
ـ جلب رضاي الهي : بايد تمام هم خود را براي رضاي خدا به کار گرفت.
ـ اشاعه ي معنويت : تا معنويات محفوظ است جمهوري اسلامي محفوظ است.
ـ اعتراف به اشتباه : اگر در مسئله اي اشتباه کرديد صريحاً بگوييد اشتباه کرديم.
ـ حسن انجام وظيفه : بهترين مامور کسي است که ماموريت خودش را خوب عمل کند.
ـ ايمان : مملکت ما نياز به انسان مومن دارد، کساني که ايمان ندارند نمي توانند به مردم خدمت کنند.

 

اصلح از دید مقام معظم رهبری

 

1- « بهترین کیست؟ من نسبت به شخص، هیچ‏گونه نظرى ابراز نمی‏کنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجمل ‏پرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگرى باشد، مردم را به سمت اشرافیگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. »  (بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم استان کردستان‌ در میدان آزادى سنندج‌ - 22/2/88 )

 

2- ایشان در بیان ویژگی های نماینده اصلح نیز آورده اند:« ...پایبندى او به اسلام باشد، پایبندى او به عدالت باشد، پایبندى او به منافع ملى باشد، مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. ... بعضى، از دشمن رودربایستى دارند؛ بعضى، ملاحظه ‏ى دشمن را مى‏کنند. ملاحظه ‏ى ملت را باید کرد، ملاحظه‏ ى خدا را باید کرد، نه ملاحظه‏ ى دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنى، هرچه عقب بنشینى، او جلو مى‏آید. اگر خاکریز شما در مقابل دشمن خاکریز مستحکمى نباشد، او نفوذ مى‏کند. دشمنان این را مى‏خواهند. یکى از شاخصها همین است. مردم در هرجاى کشور هستند، به این شاخص توجه کنند آن کسانى که مرزشان با دشمن و دست‏ نشاندگان دشمن مرز کم‏رنگى است، این‏ها براى ورود به مجلس اصلح نیستند. کسانى باید باشند که مرز روشنى با دشمن داشته باشند.» ‌ (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم‌ - 22/12/86 )

 

لازم به ذکر است که، همانطور که اشاره شد ویژگی های مزبور منحصر به انتخاب نماینده اصلح نبوده، بلکه رئیس جمهور اصلح نیز باید از این ویژگی ها برخوردار باشد. چه اینکه ما در این بررسی بدنبال شاخص های اصلح  بوده و ویژگی های مذکور نیز بخشی از آن شاخص ها، و مشترک در نماینده و رئیس جمهور اصلح است. بنابراین باید به این ویژگیها نیز توجه داشت.

 

3- «آن کسانى که به وسیله ‏ى شوراى نگهبان صلاحیت آن‏ها اعلام می ‏شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانى که اعلام می ‏شوند، افرادى هستند با صلاحیت هاى بالاتر، افرادى هستند در سطح پایین ‏تر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزه هاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند؛ بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دین‏دارى و آمادگى براى حضور در میدانهاى انقلاب؛  دردشناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهاى مردم را انتخاب کنند. این‏ها فرصت‏هائى هست، بایستى مردم عزیز ما در همه جاى کشور... هوشیارانه، با بصیرتِ تمام تلاش کنند، پیدا کنند و با رأى خود مسجل کنند ... البته مردم توجه باید داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست؛ وعده ‏هاى غیر عملى ملاک نیست. ... وعده‏ هاى غیر عملى دادن، وعده‏ هاى بزرگ دادن، این‏ها ملاک نیست؛ باید مردم توجه کنند؛ » ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم یزد- 12/10/86 )

 

4- «مردم باید با چشم باز در این صحنه ى مهم حاضر شوند و ان شاءاللَّه خداى متعال کمک کند و دل هاى مردم را هدایت کند تا فرد با کفایت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب کنند.» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی – 1/1 84 )

 

5- «در پیدا کردن نامزد مورد نظر دقت کنید. به کسى گرایش پیدا کنید که به دین مردم، به انقلاب مردم، به دنیاى مردم، به معیشت مردم، به آینده‌ى مردم و به عزت مردم اهمیت مى‌دهد.» (بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى(ره) - 14/3/84 )

 

6- «این‏که ما این همه روى تدیّن تکیه می کنیم، براى این است. عزیزان من! وابستگى از لاابالیگرى دینى حاصل می شود. نه این‏که هر کس متدیّن نیست، وابسته است؛ نه. بالاخره انگیزه‏ هاى گوناگونى وجود دارد. اما کسى که متدیّن است، یک مانع اضافه براى وابسته شدن دارد. این خیلى مهم است. شنیده‏ ام بعضى در حول و حوش مرحله اوّل انتخابات، گفته بودند «فلانى - شاید اسم ما را هم نیاورده بودند - یا برخى دیگر این قدر روى تدیّن تکیه می کنند، چه اهمیتى دارد؟ باید آدمهاى متخصّص به مجلس راه پیدا کنند. دکترها و مهندس ها به مجلس بروند و مملکت را اداره کنند!» این، اشتباه است. نه این‏که براى مجلس، متخصّص لازم نیست. چرا؛ براى مجلس، متخصّص لازم است. ولى ما امروز تخصّص کم نداریم. عرض من این است که: اى ملت ایران! بین همین مهندسها و دکترها، میان همین متخصّصها و کارشناسها، بگردید متدیّنها را انتخاب کنید! به صرف ادّعا، اکتفا نکنید. فردى را که می ‏خواهید برگزینید، باید متدیّن باشد. متدیّن که شد، آن وقت انسان احساس خاطر جمعى می کند.»  (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار پرسنل و فرماندهان ارتش‌ - 28/1/75)

 

ایشان در این خصوص در جای دیگری نیز فرمودند:«...لکن رکن اصلى، تدین است؛ یعنى اعتقاد به اسلام و به اصول و پایه ‏هاى دینى و عامل بودن به این‏ها. این، اساس قضیه است. نماینده ‏اى که متدین باشد، شما خاطرتان جمع است که خیانت نخواهد کرد؛ کار خلاف نخواهد کرد؛ حتى کوتاهى و سستى نخواهد کرد. ... نماینده ‏ى متدین، مصالح انقلاب و کشور را بر مسائل شخصى یا گروهى، مقدم مى‏داند. تدین، این خصوصیات و این خواص مهم را دارد. اگر این شرط را بتوانید تأمین کنید و نماینده‏ ى متدین را إن شاء اللّه پیدا و انتخاب کنید، آن جهات بعدى قابل ‏تأمین ‏تر است.» (مصاحبه مقام معظم رهبری در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب - 17/2/71 )

 

7- مقام معظم رهبری  علاوه بر ذکر ویژگی های فرد اصلح، در جایی نیز مردم را از انتخاب برخی از افراد نهی و به بیان ویژگی های این افراد پرداختند. ایشان در این خصوص فرمودند: « ملت ایران در انتخابهاى خود توجه کند؛ کسانى با رأى ملت سر کار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروى ملت ایران را ببرند. کسانى سر کار نیایند که بخواهند با تملق‌گوئى به غرب، به دولتهاى غربى، به دولتهاى زورگو و مستکبر، به خیال خودشان بخواهند براى خودشان موقعیتى در سطح بین‌المللى دست و پا کنند. اینها براى ملت ایران ارزشى ندارد. کسانى سر کار نیایند که دشمنان ملت ایران طمع بورزند که به وسیله‌ى آنها بتوانند صفوف ملت را از هم جدا کنند، مردم را از دینشان، از اصولشان، از ارزشهاى انقلابى‌شان دور کنند. ملت باید آگاه باشد. اگر کسانى بر سر کار بیایند که در مراکز گوناگون سیاسى یا اقتصادى به جاى اینکه به فکر ادامه‌ى راه امام و ارزشها و اصول ترسیم شده‌ى به وسیله‌ى امام باشند، به فکر به دست آوردن دل فلان قدرت غربى و فلان مستکبر بین‌المللى باشند، براى ملت ایران مصیبت خواهد بود. این آگاهى براى ملت لازم است.»  (بیانات مقام معظم رهبر در دیدار مردم بیجار- 28/2/88)

 

8- علاوه بر ویژگی های مذکور، مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم ریاست جمهوری نیز ویژگی هایی را برای رئیس جمهور مطلوب در نظر گرفته اند. ایشان  در این باره در دیدار با مردم قم، فرمودند: «آن کسانى که وارد میدان میشوند، باید کسانى باشند که در خود توانائىِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائى را هم که در قانون اساسى است و شوراى محترم نگهبان بر روى آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبسته‌ى به نظام و قانون اساسى باشند؛ بخواهند قانون اساسى را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسى را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد.»  (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم - 19/10/91)

 

در تکمیل ویژگی های فوق، ایشان  مولفه های دیگری را نیز برای انتخاب رئیس جمهور آینده  برشمرده اند: «آنچه ما برای رئیس‌جمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رئیس‌جمهورِ هر دوره‌ای باید امتیازات کسبی و ممکن‌‌الحصول رئیس‌جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد. هر کسی بالاخره نقاط قوّتی دارد و نقاط ضعفی دارد. رؤسای جمهور ــ چه رئیس‌جمهور امروز، چه رئیس‌جمهور فردا ــ نقاط قوّتی دارند و نقاط ضعفی هم دارند. همه‌ی ما همین جوریم؛ نقاط قوّتی داریم، نقاط ضعفی داریم. آن چیزهائی که امروز برای دولت و برای رئیس‌جمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیس‌جمهور بعدی وجود داشته‌ باشد، اینها را باید در خود تأمین کند؛ آن چیزهائی که امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ که ممکن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور کند. یعنی ما در سلسله‌‌ی دولتهائی که پشت سر هم می‌آیند، باید رو به پیشرفت باشیم، رو به تعالی و تکامل باشیم، تدریجاً بهترین های خودمان را بفرستیم؛ هر کسی می‌آید، پایبند به انقلاب، پایبند به ارزشها، پایبند به منافع ملی، پایبند به نظام اسلامی، پایبند به عقل جمعی، پایبند به تدبیر باشد. اینجوری باید این کشور را اداره کرد.» (بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی - 1/1/92)

 

پنج شنبه 6 اسفند 1394  9:49 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
gkambiz
gkambiz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 67
محل سکونت : گلستان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

8-رای مردم چه قدر در رفع مشکلات اثر گذار است؟

 

اگر انتخاب مناسب باشد و نماینده ها واقعاً حق مردم رو ادا کنند و همه دست در دست هم بدهیم و در رفع مشکلات #همه یاری کنیم ان شاالله مشکلات کم رنگ تر خواهد شد و این به تلاش همه ماها بستگی داره چه از کسی که در بالاترین مقام هست و چه مردم عادی باید باهم متحد باشند.

پنج شنبه 6 اسفند 1394  9:59 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 1875

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

اسامی شرکت کنندگان 

مسابقه انتخاب اصلح

 

ردیف نام کاربری امتیاز
1 mhzahraee 100
2 nedaasl 100
3 afshinbia2 100
4 hedie_ze 100
5 mohsenezadi 100
6 sadegh123 100
7 safar221 100
8 khoda1393 100
9 shirdel2 100
10 hiirad 100
11 aliahvaz 100
12 morteza237 100
13 always_rasekhoon 100
14 hooryeh 100
15 fazli1184r132 100
16 nakhaiomid 100
17 sayyed83 100
18 maedeh9090 100
19 aliahvaz 100
20 gkambiz 100

امتیازات به عزیزان اهداء گردید

 

شنبه 8 اسفند 1394  10:05 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها