0

انتخاب اصلح... (5 و 10)

 
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

بنام خدا

1-انتخاب اصلح از دیدگاه امام خمینی ره و مقام معظم رهبری چیست؟

شاخصه هاي نامزدهاي اصلح در انديشه تابناك امام خميني (ره)

1. شاخصه اخلاقي:

الف. اخلاق فردي؛

1. مزين به اخلاق اسلامي

2. متدين

3. متقي

4. مخلص

5. سالم

6. امين، معروف به امانت

7. مؤمن

8. داراي سعه صدر

9. شجاع

10. داراي حب نفس نباشد

11. پرهيز از معيارهاي غير اخلاقي

12. پرهيز از هواهاي نفساني

13. پرهيز از خودنمايي

ب. اخلاق اجتماعي؛

1. متعهد

2. احساس مسؤوليت

3. دلسوز به ملت و به خصوص طبقه مستضعف

4. خدمتگزار به اسلام و مسلمين

5. خدمتگزار به ملت و كشور

6. معروف به خدمت به مردم

7. مرتبط با مردم

8. از قشر متوسط مردم و آميخته با مردم

9. توجه به ارزش خدمت نه تحصيل مقام

10. خيرخواه امت

11. مورد اعتماد

12. ضابطه گرايي

13. عدم گروه گرايي

14. كار براي خدا

15. پرهيز از كار براي خود

16. ناباب نباشد

17. كارشكني نكند

18. فتنه گري نكند

19. ساده زيست

20. بي علاقه به زخارف دنيا

21. پرهيز از زندگاني اشرافي و مصرفي

22. پرهيز از تعلق قلب به مال و منال و جاه و مقام

23. عدم سوء سابقه و انحراف

24. عدم خيانت

25. عدم احتمال انحراف اخلاقي در اعمال

26. حريت

27. صراحت

2. شاخصه اعتقادي:

1. صد در صد مسلمان

2. معتقد به احكام اسلام

3. معتقد به اجراي احكام اسلام

4. ملتزم به ولايت مطلقه فقيه

5. تعهّد به اسلام و حيثيت آن

6. عدم احتمال انحراف عقيدتي

3. شاخصه علمي:

1. متفكر

2. متخصص

3. اقتصاددان

4. علما و روحانيون مطلع از احكام شرعي

5. قدرت تشخيص مسائل

6. آگاه به مسايل روز

7. آگاه به نيازهاي كشور

8. منتج و نافع

9. روشنفكر متعهد

10. روحانيون مطلع از احكام اصول سياسي اسلام

11. مطلع بر اوضاع جهان

12. داراي فهم و درك سياسي

13. سياست را بفهمد

14. از روي جهالت با مسأله برخورد نكند

15. لايقتر از سايرين

16. كارشناس و متخصص متعهد و زبردست

4. شاخصه سياسي:

الف. عرصه داخلي؛

1. متعهد به قوانين كشور

2. حافظ منافع كشور

3. سياستمدار

4. احتياجات مملكت را بشناسد

5. مطلع به مصالح و مفاسد كشور

6. وجدان سياسي

7. داراي ديد سياسي

8. حق گرايي

9. اهل توطئه نباشد

10. مخالف طاغوت

11. عدم گرايش به دسته و گروه

ب. عرصه بين المللي؛

1. اجراي سايت نه شرقي، نه غربي

2. نه متمايل به شرق نه متمايل به غرب

3. آگاه به اوضاع سياسي جهان

4. قدرت تشخيص مسائل پيچيده جهان

5. بي گرايش؛ به دو قطب الحادي و سرمايه داري

6. مقابله در برابر فشارهاي امريكا و روس

7. مخالف با مكتب هاي انحرافي

8. منزه از گرايش به شرق و غرب

9. فهميدن مسائل خارجي و توطئه هاي دشمنان

10. استقلال

ج. عرصه انديشه و تفكر؛

1. داراي ديد و فهم سياسي

2. وفادار به جمهوري اسلامي

3. وفادار به قانون اساسي

4. غير منحرف

5. داراي بصيرت در امر دين و دنيا

6. موافقت با جمهوري اسلامي

7. معتقد به جمهوري اسلامي

8. قدرت تصميم گيري هاي قاطع

9. به صحنه آوردن احكام سياسي، اجتماعي

 

 

شیوه انتخاب اصلح

در خصوص شیوه کشف و انتخاب فرد اصلح نیز مقام معظم رهبری نکته ها و شیوه هایی را بیان نمودند. توجه به این نکته ها می تواند ما را در چگونگی  کشف فرد اصلح راهنمایی نماید. ایشان در این باره فرمودند:

 

«این را من قبلًا هم گفتم، حالا هم تکرار می کنم، بگردید؛ از خدا هم کمک بخواهید، از آدم‏هاى مطلع و امین و باصداقت کمک بخواهید.» ‌( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم‌ - 22/12/86 )

 

ایشان در این زمینه در بیان دیگری فرمودند: «باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید. ... البته این روزها با این وسائل عجیبِ رسانه‌ایِ کنونی ــ‌ این پیامکها و امثال اینها ــ متأسفانه حرفهای گوناگون، نسبتهای گوناگون به اشخاص گوناگون، رواج دارد. گاهی ممکن است یک نفر هزاران پیامک بفرستد. برای من گزارش دادند که ممکن است در ایام انتخابات، روزی چند صد میلیون پیامک رد و بدل شود. مراقب باشید، تحت تأثیر این چیزها قرار نگیرید؛ نگاه کنید، تشخیص بدهید، اصلح را بشناسید و برای ادای تکلیف، اسم او را به صندوق رأی بیندازید. البته هر کسی و یا فعالان سیاسی میتوانند دیگران را هم با نظر خودشان همرأی کنند ــ این اشکالی ندارد ــ اما از حقیر کسی چیزی در این زمینه نخواهد شنید. در عین حال مردم میتوانند به همدیگر بگویند، سفارش کنند، تأکید کنند، توصیه کنند، یکدیگر را توجیه کنند و به هم کمک کنند برای شناخت اصلح.»  ( بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی - 1/1/92)
 

                  

جمعه 30 بهمن 1394  9:47 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rasekhoon_m hossein201273
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

بنام خدا

 

2-تاثیر برجام بر انتخابات پیش رو چیست؟


بیش از 2 سال از عمر دولت تدبیر و امید صرف این راهبرد شد که ایران بدون حل پرونده هسته‌ای نمی‌تواند راه را برای جذب سرمایه فراهم و بر مشکل‌های پرشمار اقتصادی غلبه کند. بنابراین حل وفصل اختلاف هسته‌ای می‌توانست یک نقطه امیدبخش برای این راهبرد باشد. پیش‌بینی مجله‌های معتبری همچون «اکونومیک» و سازمان‌هایی مانند بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول این است که ایران در سال 2016 می‌تواند رشد اقتصادی 5/4 یا 5 درصدی را تجربه کند. این سطح از پیشرفت برای جامعه‌ای که تا 2 سال پیش رشد منفی داشته است می‌تواند یک فرصت تلقی شود. ایران می‌تواند با توجه به شرایط استراتژیک و جغرافیایی، بهشتی برای سرمایه‌گذاران باشد.

در حالی که در منطقه خلیج فارس و در کشورهایی چون ترکیه، مالزی و سنگاپور تا حد زیادی انباشت سرمایه به وجود آمده است و ایران می‌تواند این عقب ماندگی‌ها را تا حد زیادی جبران کند. با توجه به اینکه در اسفندماه انتخابات مجلس را پیش رو داریم، بدیهی است که موج برجام پس از انتخابات نیز همچنان ادامه خواهد داشت.

حصول برنامه جامع اقدام مشترک و اجرای آن تحت لوای شروط نه گانه مقام معظم رهبری فرصت مطلوبی را پیشروی جهان ، جمهوری اسلامی ایران و ملت بزرگوار و سرافراز آن قرار داده است .

ضمن پیگیری موکد فرمایشات معظم له درباب نفوذ در دوره پسا برجام توسط ارگان های ذیصلاح ، مسئله رشد اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی که جزو امتیاز ها و اولویت های اصلی برجام است مسئله مهمی است که ظرفیت های موجود حقوقی در آن باید با هماهنگ سازی های حقوقی و اجرایی به همراه مصلحت اندیشی های پیرامون آن دنبال گردد تا اقتصاد کشور مسیر رشد را با آهنگی مطلوب بپیماید .

انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در این برهه بسیار تاثیر گذار خواهد بود . مجلسی که بر بخش مهمی از ظرفیت اجرایی و حقوقی برجام تاثیرات جدی برجای خواهد گذاشت . از این رو نامزد های انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان باید توان مندی ها و صلاحیت خود را برای تکیه بر کرسی های مجلس به طور واقع گرایانه و بدور از حب و بغض ها بسنجند که اهمیت این تصمیم حیاتی، کمتر از هدف والای هر نماینده یعنی خدمت به مردم و نظام اسلامی نخواهد بود شورای نگهبان به حق پس از وجدان بیدار نامزد ها، مرجع اصلی و بارز تشخیص صلاحیت برای این برهه ی تصمیم ساز خواهد بود که تمکین بر آن بر تمامی شخصیت ها با هر نگرش سیاسی ضروریست . نصایح راهگشا و اوامر رهبر عظیم شان انقلاب نیز همچون گذشته سرلوحه کلیه دست اندرکاران امر انتخابات در این دوره خواهد بود . لذا مجلس خبرگان ، ارگان های امنیتی و سایر دست اندرکاران در تثبیت نظام در دوره پسا برجام نقش مهمی را ایفا خواهند کرد که همواره واکنش صحیح آن ها با مسائل امنیتی و تهدیدات بنیادین مرتبط جهت صیانت حقوق مردم و تثبیت امنیت سرمایه گذاری های خارجی در کشور بسیار حیاتی خواهد بود.

منظم سازی فعالیت های سیاسی ، نظارت قانونی بر آن در کنار تدابیر مصلحت اندیشانه نیز از اهمیت ویژه ایی برخوردار خواهد بود که مسیر های مرتبط با آن ، با تشکر از تمامی تلاش های مرتبط ، در حال پیموده شدن است . با اهمیت به مطالب فوق الذکر و در نظر گرفتن مزایا وانتقادات نسبت به مجالس گذشته و قدردانی از آنان، بحث قانون گذارای اقتصادی که جزو الویت ها ی اصلی جهت تسریع چرخه تمامی امور ،پیگیری قاطع مجلس دهم را می طلبد که باعث الزام در پیگری حوزه های قانونی دیگر خواهد بود و بیش از پیش گامی در جهت مستحکم کردن جمهوری اسلامی ایران خواهد بود .

با ذکر موارد فوق و با علم به حضور پرشور و حداکثری مردم و اشراف مردم شریف ایران اسلامی به این نکته که اصلی ترین وظیفه نماینده هر حوزه انتخابیه قانون گذاری است ، امیدوار به تشکیل مجلسی کارآمد جهت خدمت به نظام اسلامی و مردم خواهیم بود .

                  

جمعه 30 بهمن 1394  10:02 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rasekhoon_m khoda1393 hossein201273
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

بنام خدا

3-کدامیک مهمتراست؟پیشرفت ذیل وابستگی یا تحریم و سعی در پیشرفت؟

قطعا در وابستگی پیشرفت وجود ندارد و معمولا کشورهای وابسته به دیگران نمیتوانند به رشد و پیشرفتی بنیانی برسند.البته نمیتوانند به این معنا نیست که توانائی یا ظرفیت آن را ندارند بلکه نحوه رفتار استعمارگران با کشورهای وابسته به آنها بگونه ای بوده و هست که اجازه پیشرفت و استقلال را نمیدهند و رفتار آنها در همیشه تاریخ بگونه ای بوده است که نگذارند این وابستگی ها از بین برود.اما در مورد تحریم میتوان گفت پیشرفت ناشی از تحریم، اثر مستقیم تحریم نیست که گفته شود: "تحریم خیلی خوب است، پس ما را بیشتر تحریم کنید تا ما بیشتر پیشرفت کنیم"؛ بلکه ناشی از چگونگی مواجه‌ی تحریم شونده (ملت و نظام) با تحریم است. پس اگر مسئولین هوشیار و بصیر بودند و مردم نیز استقامت کردند، به نتایج خوبی می‌رسند. در اصطلاح سیاسی به این نوع مواجه می‌گویند: "تبدیل تهدید به فرصت".

پس این "تبدیل تهدید به فرصت" است که برای فرد، جامعه یا ملت و کشور خوب و مفید تمام می‌شود، نه این اصل تهدید یا تحریم چیز خوبی است. مانند ضرب المثل قدیمی که می‌گویند: «نیاز، مادر اختراع و ابتکار است».

*- در برهه‌ای کشور و نظام حاکمه و بالتبع مردم، تسلیم دشمنان بودند؛ کل کشور مستعمره بود و مردم به استثمار کشیده شده بودند، البته برخی از نیازهای آنان را مرتفع می‌کردند، اما نه از روی احقاق حق یا حقوق بشر و یا دلسوزی، بلکه برای این که احساس نیاز نکنند، فکرشان کار نکند، رشد علمی ننمایند، تولید داخلی نداشته باشند ... و همیشه گدا و نوکر بمانند و برای آنها کار کنند.

*- در برهه‌ای مردم قیام کردند، انقلاب کردند، استقلال و عزت و هویت خود را بازیافتند؛ دشمنان نیز برای تحمیل فشار، تهدید کردند - جنگ داخلی و خارجی به راه انداختند - ترور و وحشت و فتنه آوردند و تحریم اقتصادی و سیاس کردند. مردم هم استقامت و مقابله کردند، یعنی همان مفهوم "جهاد" - بالبتع برای خلع سلاح دشمن و رهایی خود از نیاز به دیگران، همت کردند - سعی کردند وابستگی خود به خارج و به ویژه دشمنان را کاهش دهند؛ پس پیشرفت کردند.

                  

جمعه 30 بهمن 1394  10:24 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rasekhoon_m hossein201273
hiirad
hiirad
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 42
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

در خصوص سوال 8 و تاثیر رای مردم بر مشکلات

واقعا رای ها هم مثل خون ها بی ارزش شده.

اصا بر فرض من رفتم رای ام دادم. ادمی که میره تو مجلس مطمعنم نه من و نه قشر من و نه مشکلات منو میشناسه

 

یه عده ادمایی که سنشون بالا رفته و بسیار محافظه کار شدن و روحیه جنگندیشونو از دست دادن و واسه رفاه خودشونه ک میرن مجلس. اخه ادمی که داره میلیاردی پول تبلیغات میده به فکر منه ، معلومه که نه، میره و تلافی تمام این خرجا رو هم در میاره! این نظر من!

سه شنبه 4 اسفند 1394  6:40 PM
تشکرات از این پست
hiirad
hiirad
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 42
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

سوال7

تا حدودی میشه اونا رو از کارنامه ای که دارن شناخت اما خب تاحدودی، من به همه عزیزان دلم میخاد توصیه کنم که برچسب خیرخواهی رو فقط واسه این شعارای انتخاباتی به کسی نزنن، والا دوره قبلم خیلیا گفتن تمام روستاها رو گاز میکشیم ! کو ؟ پس چرا من نمیبینم ؟!

 

سه شنبه 4 اسفند 1394  6:43 PM
تشکرات از این پست
aliahvaz
aliahvaz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1393 
تعداد پست ها : 144
محل سکونت : تهران

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

امام خمینی:هر زمانی که دشمن شما رو تایید کرد بدانید یک جای کارتان اشتباه است.

رهبر انقلاب:رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران مردم تهران دستورالعمل مبدهد،به فلانی رای بدهید به فلانی رای ندهید

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:32 PM
تشکرات از این پست
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

1-انتخاب اصلح از دیدگاه امام خمینی ره و مقام معظم رهبری چیست؟

۱-داشتن تدین و تعبد
امام خمینی(ره): «مردم شجاع ایران با دقت تمام، به نمایندگانی رأی دهند که متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت کنند.» «در قول و عمل مدافع اسلام پا برهنگان زمین، اسلام مستضعفین، اسلام رنجدیدگان تاریخ، اسلام عارفان مبارزه جو، اسلام پاک طینتان عارف و در یک کلمه، مدافع اسلام ناب محمدی (ص) باشند و افرادی را که طرفدار اسلام سرمایه داری اسلام مستکبرین، اسلام مرفهین بی درد، اسلام منافقین، اسلام راحت طلبان، اسلام فرصت طلبان و در یک کلمه، اسلام آمریکایی هستند، طرد نموده و به مردم معرفی نمایند.»

۲-امام خامنه ای:«بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دینداری و آمادگی برای حضور در میدان های انقلاب؛ دردشناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم را انتخاب کنند.» « ملت هوشیار ایران باید دقت کند که در میان همین متخصصان، متدین ها را انتخاب کند؛ زیرا دین و تدین مانع وابستگی می شود و اگر دینداری نباشد وابستگی آسان می شود.»

۳-وفاداری به مردم و تلاش برای رضایت آنان
امام خمینی(ره): «به نمایندگانی رأی دهند که متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت کنند.» «همه ما و شما آقایان همه و آنهایی که در اختیار شما هستند، همه باید کوشش بکنید که رضایت مردم را جلب بکنید در همه امور.»

امام خمینی(ره):«اینجانب به هیچ وجه و به هیچکس اجازه نمی دهم تا از سهم مبارک امام(ع) و یا از اموال دولت و اموال دفاتر و سازمان ها و مجامع و اموال عمومی خرج انتخابات کند.»

 

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 5 اسفند 1394  2:23 PM
تشکرات از این پست
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

2-تاثیر برجام بر انتخابات پیش رو چیست؟

روشن است که طرفداران دولت می‌توانند امیدوار باشند زیرا موفقیت برجام به آنان اعتماد به نفس می‌بخشد. همچنین اجرایی شدن برجام افکار عمومی را متوجه این واقعیت خواهد کرد که دولت می‌تواند با تکیه بر دستاوردهای بین‌المللی، در حوزه داخلی نیز با در اختیار گرفتن یک مجلس متعادل و هماهنگ اصول کلی جمهوری اسلامی را به پیش ببرد؛ اصولی که عبارتند از پیشرفت، توسعه و سربلندی ایران. در مجموع باید گفت که برجام هم برای انتخابات ایران و هم برای انتخابات امریکا اثرگذار خواهد بود. طرفداران دولت اعتدال می‌توانند بعد از اجرای رسمی برجام، اسفندماه در انتخابات با اعتماد به نفس حضور یابند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 5 اسفند 1394  2:26 PM
تشکرات از این پست
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

3-کدامیک مهمتراست؟پیشرفت ذیل وابستگی یا تحریم و سعی در پیشرفت؟

صد در صد سعی در پیشرفت

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 5 اسفند 1394  2:26 PM
تشکرات از این پست
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

7-خدمتگذاران را چگونه بشناسیم؟

رای شناختن یک کاندیدای اصلح بنظر من از سه راه می توان شناخت.1-این که خود شخص (انتخابگر)با توجه به شناختی که ازشخص موردنظر(کاندیدا)  دارد وتا حدی از نزدیک با وی درارتباط بوده واز اعمال وحرکاتش باخبر است و تمام مشخصه هایی که در بیانات مقام معظم رهبری درباره یک نماینده بیان فرمودند در ایشان وجود دارد. 2-پرس وجو از افراد صالح و مورد اعتماد در بین اقوام وخویشان وآشنایان که خودشان مومن و متدین هستند (معتمدین وریش سفیدان محل) چو ن آدم های صالح را آدم های صالح خوب می شناسند.3- بهترین و مطمئن ترین راه همین راه سومی است که تلفیقی از دو راه قبلی باشد هم تشخیص خودو هم مورد تایید افراد صالح باشد.

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

چهارشنبه 5 اسفند 1394  2:29 PM
تشکرات از این پست
always_rasekhoon
always_rasekhoon
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 58
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

در مورد همه انتخابات‌ها كه در كشور برگزار می‌شود، دو مسأله مهم مطرح مى‏باشد يكى اصل شركت در انتخابات و انداختن رأى در صندوق، دوم شناخت و تشخيص كانديداى اصلح كه كار بسيار مهم و حسّاسى مى‏باشد و نيازمند تحقيق گسترده و دقيق است. 

فراواني شرکت در انتخابات نشانه پشتوانه مردمي است و چگونگي پيروزي نامزدها نشانه ذائقه سياسي جامعه است که در‌پي آن سياست‌مداران داخلي و خارجي به تحليل و بررسي می‌پردازند و حتي گاهي زمينه‌های تهديد و تطميع از سوي دشمنان فراهم می‌شود. از اين رو شرکت در انتخابات و دقت در نوع انتخاب داراي اولويت می‌باشد. 
در مواردي که شرکت در انتخابات موجب تقويت اسلام و مأيوس شدن دشمنان در رأس آنها آمريکاست و يا شرکت نکردن ممکن است قوه مقننه به دست افرادي بيفتد که دلسوزي لازم را براي اسلام و نظام اسلامي نداشته باشند شركت در انتخابات امري بسيار ضروري بشمار می‌رود.
رهبر انقلاب در دیدار اخير خود با مردم قم تاكيد كردند كه همه در انتخابات شرکت کنند؛ حتی کسانی که نظام را قبول ندارند برای حفظ اعتبار کشور شرکت کنند، ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، اما شرکت کند، انتخابات مال رهبری نیست، برای ایران اسلامی است؛ برای این است که ماندگاری کشور تأمین بشود و کشور در حصار امنیت کامل باقی بماند. 
اين سخنان رهبر معظم انقلاب نشانه بركاتي است كه حاصل از حضور مردم در صحنه انتخابات است. يكي از بركات اين حضور هراس دشمن از حضور مردمي است كه پشت سر نظام قرار دارند و در اين صورت دشمن احساس می‌كند كه نمي‌شود با اين نظام معارضه كرد چراکه معارضه با اين نظام معارضه با يك ملت است. 
مشارکت حداکثری مصونیت و اقتدار برای کشور ایجاد می‌کند و زمینه دست‌اندازی دشمنان به جمهوری اسلامی ایران را کم می‌کند هرچه شرکت مردم در انتخابات بیشتر باشد دامنه امنیتی درون و خارج کشور افزایش پیدا می‌کند و به تبع آن اقتدار جمهوری اسلامی به دوستارانش در خارج از کشور منتقل شده و ترس و ناامیدی و یاس را در دشمنان ایجاد می‌کند. 

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:32 PM
تشکرات از این پست
hooryeh
hooryeh
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 857
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

انتخاب اصلح از دیدگاه امام خمینی ره و مقام معظم رهبری چیست؟

 در جمهورى اسلامى، انتخاب، انتخاب اصلح است؛ نه رقابت انتخاباتى. این دعواها و رقابتها، متعلق به دموکراسی هاى غربى است که ازخدا و دین، هیچ‏ چیزى به مشامشان نرسیده است.کارهایى که بعضیها انجام مى‏دهند، باب جمهورى اسلامى نیست. در این‏جا ممشا، ممشاى اسلامى است و انتخاب، انتخاب اصلح. مردم باید با چشم باز و با بصیرت وارد بشوند و آدمهایى را که اطمینان پیدا مى‏کنند، انتخاب کنند.

وعده همگی هفتم اسفند1394

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:32 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

چانه‌زني در عرصه‌های بين‌الملل 
اگر مشارکت حداکثری در انتخابات رقم زده شود امکان چانه‌زنی جمهوری اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی افزایش پیدا کرده و طبیعتا با این قدرت ایران می‌تواند از حق و حقوق خود به بهترین شکل دفاع کند در این زمان است که دنیا می‌فهمد که دموکراسی و حقوق بشر به بهترین شکل در ایران رعایت می‌شود و مردم از جایگاه ویژه‌ای در تعیین سرنوشت‌شان برخوردارند. آینده هر کشوری که به عنوان نظام مردم‌سالاری معرفی شده به دست مردم است و حضور تک‌تک آنها آینده خودشان را به دست خودشان می‌سازد، حضور مردم در انتخابات چشمگیر و تاثیرگذار خواهد بود و باعث افزایش قدرت و اقتدار ملی خواهد شد. اين حضور نشان می‌دهد پایه‌های نظام جمهوری اسلامی بر دوش آحاد مردم استوار است و تک تک ۷۵میلیون جمعیت ایران در تثبیت و استواری نظام جمهوری اسلامی ایران نقش دارند. 
به هر اندازه که حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد جوامع بین‌المللی هم بر روی نقش ایران در عرصه‌ جهانی محاسبات دیگری انجام داده و حساب دیگری باز می‌کنند ولی اگر کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای ببیند مردم با بی میلی و بی‌توجهی با انتخابات برخورد می‌کنند رویه سایر کشورها هم در قبال ایران مخرب خواهد بود چراکه حکایت از ضعف پشتوانه مردمی دولت‌مردان دارد. بنابراین حضور پررنگ مردم در انتخابات مجلس بر سیاست سایر کشورها نسبت به ایران کاملا تاثیرگذار است. 
در اين ميان اگر به بررسی نظام‌های جهان بپردازیم نظام‌هایی که حتی از لحاظ اقتصادی و سیاسی هم قوی باشند اگر از پشتوانه مردمی بهره‌مند نباشند، در این صورت نمی‌توان این نظام‌ها را موفق و قدرتمند نامید. حضور حداکثری مردم در انتخابات علاوه براینکه می‌تواند همانند یک نماد و سمبل در خارج از کشور عمل کند، می‌تواند در حل مسائل بین‌المللی که ایران در آن دخیل است نیز تاثیرگذار باشد. 

حتي مخالفان 
از سوي ديگر ماهیت برگزاری انتخابات به اصل نظام مربوط است و ضعف و ناکارآمدی برخی مسئولان ارتباطی به اصل نظام ندارد. مردم ایران کشورشان را دوست دارند و تعیین سرنوشت این کشور فارغ از جناح‌بندی‌ها برای تک‌تک افراد کشور مهم و اثرگذار است و زمینه نقش‌‌آفرینی بیشتر آنها را در کانون‌های قدرت فراهم می‌آورد. 
تمام مردمي که در انتخابات امسال حق رای دارند با ریختن رای خود به صندوق، نمايندگان خويش را تعیین می‌کنند و کسی را به مسند می‌نشانند که رای و عقیده‌اش را قبول دارند. انتخابات حق مردم است و کسی نمی‌تواند عقیده خود را بر مردم تحمیل کند. 
گواه این موضوع این‌همه تبلیغ برای مشارکت، درست رای دادن، تصمیم درست گرفتن در مورد کاندیداها و تهیه سازمانی عریض و طویل برای نظارت و ساماندهی این انتخابات است و اگر انتخابات عمل سیاسی ساختگی و قابل مدیریت از سوی دولت بود صرف این همه هزینه، انرژی و امکانات معنا نداشت. 
در عین حال عملکرد انتقادآمیز بعضی‌ها بهترین دلیل برای رای دادن است، چراکه مردم می‌توانند در انتخابات با «نه» گفتن به آنهایی که در برخی مقاطع قدر فرصت و توفیق خدمت به مردم و سربلندی نظام را ندانسته‌اند و انتخاب فرد لایق‌تر، نسبت به سهم خود در تصمیم‌گیری برای نظام و اصلاح وضع کنونی موثر واقع شوند. 

حفظ وحدت 
از بعد داخلی شركت در انتخابات نيز از این جهت حائز اهمیت است که می‌تواند وحدت و همگرایی را در جامعه افزایش داده و قطعا وحدت به عنوان یک عامل توسعه همه‌جانبه برای رفع مشکلات کشور می‌تواند اثرگذار و مهم باشد. 
از نظر داخلی این حضور نشان‌دهنده امیدواری است و این که برخی حاضرند به خاطر منافع کل از برخی مشکلات چشم پوشی کنند و مشارکت یعنی همه ما با هم هستیم. وقتی تک تک رای‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند، غیرقابل شکست می‌شوند، اما وقتی در آن خللی باشد شکست‌پذیر می‌شود. زمانی که مردم حضور حداکثری پای صندوق‌های رای داشته باشند، یک مجلس مقتدر تشکیل می‌شود که با عقلانیت و تدبیر خود اقدام به برنامه‌ریزی جهت رفع مشکلات داخلی و همچنین برون‌رفت از فشارها بین‌المللی می‌کند که این امر در بهبود شرایط کشور می‌تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

 

 

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:33 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

شاید سخن گفتن از تأثیر مستقیم برجام بر انتخابات ایران و امریکا خیلی علمی به نظر نرسد. «باراک اوباما» رئیس جمهوری امریکا نزد رقبای جمهوریخواه متهم است که به طور مشخص در خاورمیانه از سطح یک دولت کنشگر و اثرگذار به یک دولت تماشاگر و منفعل تبدیل شده است. همچنین این دولت برای به نتیجه رسیدن گفت‌و‌گوهای هسته‌ای هزینه‌های زیادی پرداخت کرده است. نباید فراموش کرد مجموعه اتفاق‌ها در عراق، قاره آفریقا و برخی دیگر از رویدادهای بین‌المللی نمی‌توانست به عنوان برگ برنده اوباما محسوب شود.

جمهوریخواهان به سمت کشاورزان بزرگ، زمین داران، سرمایه داران نفتی و صاحبان کمپانی‌های تولید تسلیحات تمایل دارند و عکس آن دموکرات‌ها به طبقه متوسط جامعه و روشنفکران متمایل اند. شاید یکی از برگ‌های برنده اوباما در توافق هسته‌ای پیشگیری از اعزام سربازان به جنگی مشابه جنگ عراق و افغانستان بود که تلفات زیادی داشت و از آنجا که دولت امریکا و ایران به رضایت نسبی در برجام دست یافتند این می‌تواند امتیاز مهمی تلقی شود. امروز اگر انتخابات در امریکا برگزار شود نامزد حزب دموکرات به طور قطع برنده انتخابات خواهد بود.بنابراین حل موضوع هسته‌ای به عنوان بهترین برگ برنده امریکا به شمار می‌رود. به همین لحاظ اوباما تلاش کرد که گفت‌و‌گوها را به هر نحوی که شده به نتیجه برساند. در امریکا موضوع‌های خارجی در اولویت رأی دهندگان قرار ندارد، بلکه آنچه در انتخابات این کشور مهم است، به مسائل اقتصادی، امنیت، بهداشت، آموزش و در نهایت به مجادله‌هایی باز می‌گردد که مفهوم محافظه کاری در امریکا را شکل می‌دهد. محافظه کاران به این دلیل به وجود می‌آیند و در برابر اصول لیبرالیته‌ای قرار می‌گیرند که حزب دموکرات آن را نمایندگی می‌کند. جمهوریخواهان و دموکرات‌ها هرکدام پایگاه‌های خود را در جامعه دارند و هرکدام به نوبه خود طبقه اجتماعی خاصی را نمایندگی می‌کنند.

 

 

 

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
nakhaiomid
nakhaiomid
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1393 
تعداد پست ها : 565
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

5-اشتغالزایی وحل مشکلات جوانان

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها