0

انتخاب اصلح... (5 و 10)

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

انتخاب اصلح... (5 و 10)

 

انتخاب اصلح... (5 و 10)
این روزها با نام نویسی داوطلبان انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هر محفلی صحبت بر سر صلاحیت نامزدها می باشد، شاید بهتر باشد که برای انتخاب شخص اصلح به دیدگاه های قرآن و بیانات رهبر معظم انقلاب رجوع کنیم و با بهره گیری از این دو منبع مهم به انتخاب اصلح که انتخابی الهی است برسیم.
 

رهبر انقلاب در باب اهمیت انتخابات می فرمایند: انتخابات یکی از آزمون های بزرگ ملت ایران در مقابل چشم دشمنان و آبروی ملی و یکی از شاخصه های رشد ملی می باشد.

همچنین می فرمایند: مردم سالاری در کشور ما یک مردم سالاری حقیقی متکی به ایمان است مردم از روی احساس وظیفه دینی است که در عرصه انتخابات وارد می شوند و طبق تشخیص خود گزینش می کنند و رای خود را به صندوق می اندازند.

ویژگی های نماینده اصلح از نظر رهبر معظم انقلاب؛ اهتمام و اعتقاد به شعارهای انقلاب و اهداف اصیل آن و بویژه بحث استقلال و عدم وابستگی است چرا که می فرمایند: «مبادا کسانی به مجلس بروند که گیرنده آنها منتظر فرستنده قوی آمریکا و غرب باشد و هرچه آنها بگویند، اینها به زبان دیگر در داخل مملکت تکرار کنند.»

حضرت آیت الله امام خامنه ای(مدظله العالی) در بیان اهمیت صلاحیت نمایندگان مجلس می فرمایند: افراد باید اصلح باشند: «نماینده مجلس باید، بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دینداری و آمادگی برای حضور در میدان های انقلاب، دردشناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم باشد.»

ایشان همچنین در بیان ضرورت انتخاب فرد اصلح می فرمایند: همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است.

انتخابات هفتم اسفندماه سال جاری انتخابات سرنوشت ساز و حساسی است چرا که همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، انتخابات یازدهم دوره مجلس شورای اسلامی نیز برگزار می شود. با نگاهی به بیانات مقام معظم رهبری و آیات و روایات می بینیم که انتخاب اصلح کار سختی است، پس همیشه مردم باید با نگاهی روشن و تیز بینانه به سوی کسی رهسپار شوند که اصلح باشد.

با توجه به شکل گیری آرایش جناح های سیاسی کشور برای انتخابات پیش رو، انتخاب فرد اصلح نیازمند تدبر و تفکر عمیق است تا بتوان به تکلیف الهی خود خوب عمل کرد زیرا با در نظر گرفتن شرایط امروز پس از برجام و رقم خوردن تغییرات در سرنوشت منطقه با آرای مردم و نقش الگویی ایران اسلامی برای کشورهای منطقه بسیار مهم است.

و از آنجاییکه همواره انتخابات مقوله‌ای چالش‌برانگیز و میدانی برای توطئه‌های بیگانگان بوده است باید تقوا و خویشتن‌داری لازم را داشت. زیرا مسئله نفوذ و جریان‌های مخالف و تلاش عوامل بیگانه برای حادثه‌آفرینی‌ها، ما را وادار می‌کند که حتی اگر انگیزه رأی دادن ما به علت ارزش‌های دینی و انقلابی نباشد به‌ خاطر منافع ملی در انتخابات شرکت کنیم؛ چراکه شرکت در انتخابات هم حق است و هم تکلیف.

و امروز با توجه به شرایط اقتصادی کشور و همچنین تحولات منطقه و بین‌الملل برگزاری انتخابات سالم با مشارکت حداکثری ملت ایران در مسائل منطقه و بین‌المللی تاثیر گذار خواهد بود و همچنین موجب بالاتر رفتن قدر و منزلت جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای منطقه و جوامع بین الملل می شود.

 

 

با سلام خدمت کاربران عزیز

با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پیش رو در هفتم اسفند ماه لطفا نظرات و ایده های خود را با توجه به سوالات زیر در همین تاپیک بیان فرمائید.

 به همه شرکت کننده ها 100 امتیاز تعلق میگیرد.

 

1-انتخاب اصلح از دیدگاه امام خمینی ره و مقام معظم رهبری چیست؟

2-تاثیر برجام بر انتخابات پیش رو چیست؟

3-کدامیک مهمتراست؟پیشرفت ذیل وابستگی یا تحریم و سعی در پیشرفت؟

4-چه زمانی یک نامزد انتخابات مرتکب حق الناس میشود؟

5-اگر نماینده مجلس بودید اولویت کارهای شما چه بود؟

6-معیار شناخت یک نماینده نفوذی در انتخابات چیست؟

7-خدمتگذاران را چگونه بشناسیم؟

8-رای مردم چه قدر در رفع مشکلات اثر گذار است؟
 

 
       
سه شنبه 27 بهمن 1394  3:03 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet salma57 sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m mhzahraee borkhar hossein201273 pebdani amirali123 mohsenezadi taha_h shirdel2
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 2617
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

سلام

پرسشها خیلی کلی هستند.

کاش موارد مشخصتر و جزئی تری را برای بحث می گذاشتید.

موفق باشید

چهارشنبه 28 بهمن 1394  10:17 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m ravabet_rasekhoon hossein201273 pebdani sadegh123
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 2819
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)


نقل قول mhzahraee

سلام

پرسشها خیلی کلی هستند.

کاش موارد مشخصتر و جزئی تری را برای بحث می گذاشتید.

موفق باشید

سلام همراه گرامی 

سپاس از پیشنهادتان لذا هدف مشارکت همگانی است و این موضوعات کلی ارایه شده که همراهان عزیز با سهولت بیشتری اظهار نظر کرده و نظرات دوستان در مورد این پیشنهادات معطوف به سوالات جزیی نگردد و استفاده بیشتری از نظرات همه عزیزان بشود.

موفق و پیروز باشید

 

چهارشنبه 28 بهمن 1394  10:53 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet hossein201273 ravabet_rasekhoon
nedaasl
nedaasl
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1390 
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

جواب سوال اخر : امروز با توجه به شرایط اقتصادی کشور و همچنین تحولات منطقه و بین‌الملل برگزاری انتخابات سالم با مشارکت حداکثری ملت ایران در مسائل منطقه و بین‌المللی تاثیر گذار خواهد بود و همچنین موجب بالاتر رفتن قدر و منزلت جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای منطقه و جوامع بین الملل می شود.

چهارشنبه 28 بهمن 1394  1:51 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet hossein201273 pebdani sadegh123 ravabet_rasekhoon
nedaasl
nedaasl
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1390 
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

اولویت های کاری من: کاهش تورم و. اشتغالزایی

چهارشنبه 28 بهمن 1394  1:52 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet hossein201273 pebdani sadegh123 ravabet_rasekhoon
afshinbia2
afshinbia2
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1394 
تعداد پست ها : 1397
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

ویژگیهای کاندیدای اصلح از دید مقام معظم رهبری

 

 

1- « بهترین کیست؟ من نسبت به شخص، هیچ‏گونه نظرى ابراز نمی‏کنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجمل ‏پرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگرى باشد، مردم را به سمت اشرافیگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. »  (بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم استان کردستان‌ در میدان آزادى سنندج‌ - 22/2/88 )

 

2- ایشان در بیان ویژگی های نماینده اصلح نیز آورده اند:« ...پایبندى او به اسلام باشد، پایبندى او به عدالت باشد، پایبندى او به منافع ملى باشد، مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. ... بعضى، از دشمن رودربایستى دارند؛ بعضى، ملاحظه ‏ى دشمن را مى‏کنند. ملاحظه ‏ى ملت را باید کرد، ملاحظه‏ ى خدا را باید کرد، نه ملاحظه‏ ى دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنى، هرچه عقب بنشینى، او جلو مى‏آید. اگر خاکریز شما در مقابل دشمن خاکریز مستحکمى نباشد، او نفوذ مى‏کند. دشمنان این را مى‏خواهند. یکى از شاخصها همین است. مردم در هرجاى کشور هستند، به این شاخص توجه کنند آن کسانى که مرزشان با دشمن و دست‏ نشاندگان دشمن مرز کم‏رنگى است، این‏ها براى ورود به مجلس اصلح نیستند. کسانى باید باشند که مرز روشنى با دشمن داشته باشند.» ‌ (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم‌ - 22/12/86 )

 

لازم به ذکر است که، همانطور که اشاره شد ویژگی های مزبور منحصر به انتخاب نماینده اصلح نبوده، بلکه رئیس جمهور اصلح نیز باید از این ویژگی ها برخوردار باشد. چه اینکه ما در این بررسی بدنبال شاخص های اصلح  بوده و ویژگی های مذکور نیز بخشی از آن شاخص ها، و مشترک در نماینده و رئیس جمهور اصلح است. بنابراین باید به این ویژگیها نیز توجه داشت.

 

3- «آن کسانى که به وسیله ‏ى شوراى نگهبان صلاحیت آن‏ها اعلام می ‏شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانى که اعلام می ‏شوند، افرادى هستند با صلاحیت هاى بالاتر، افرادى هستند در سطح پایین ‏تر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزه هاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند؛ بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دین‏دارى و آمادگى براى حضور در میدانهاى انقلاب؛  دردشناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهاى مردم را انتخاب کنند. این‏ها فرصت‏هائى هست، بایستى مردم عزیز ما در همه جاى کشور... هوشیارانه، با بصیرتِ تمام تلاش کنند، پیدا کنند و با رأى خود مسجل کنند ... البته مردم توجه باید داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست؛ وعده ‏هاى غیر عملى ملاک نیست. ... وعده‏ هاى غیر عملى دادن، وعده‏ هاى بزرگ دادن، این‏ها ملاک نیست؛ باید مردم توجه کنند؛ » ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم یزد- 12/10/86 )

 

4- «مردم باید با چشم باز در این صحنه ى مهم حاضر شوند و ان شاءاللَّه خداى متعال کمک کند و دل هاى مردم را هدایت کند تا فرد با کفایت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب کنند.» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی – 1/1 84 )

 

5- «در پیدا کردن نامزد مورد نظر دقت کنید. به کسى گرایش پیدا کنید که به دین مردم، به انقلاب مردم، به دنیاى مردم، به معیشت مردم، به آینده‌ى مردم و به عزت مردم اهمیت مى‌دهد.» (بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى(ره) - 14/3/84 )

 

6- «این‏که ما این همه روى تدیّن تکیه می کنیم، براى این است. عزیزان من! وابستگى از لاابالیگرى دینى حاصل می شود. نه این‏که هر کس متدیّن نیست، وابسته است؛ نه. بالاخره انگیزه‏ هاى گوناگونى وجود دارد. اما کسى که متدیّن است، یک مانع اضافه براى وابسته شدن دارد. این خیلى مهم است. شنیده‏ ام بعضى در حول و حوش مرحله اوّل انتخابات، گفته بودند «فلانى - شاید اسم ما را هم نیاورده بودند - یا برخى دیگر این قدر روى تدیّن تکیه می کنند، چه اهمیتى دارد؟ باید آدمهاى متخصّص به مجلس راه پیدا کنند. دکترها و مهندس ها به مجلس بروند و مملکت را اداره کنند!» این، اشتباه است. نه این‏که براى مجلس، متخصّص لازم نیست. چرا؛ براى مجلس، متخصّص لازم است. ولى ما امروز تخصّص کم نداریم. عرض من این است که: اى ملت ایران! بین همین مهندسها و دکترها، میان همین متخصّصها و کارشناسها، بگردید متدیّنها را انتخاب کنید! به صرف ادّعا، اکتفا نکنید. فردى را که می ‏خواهید برگزینید، باید متدیّن باشد. متدیّن که شد، آن وقت انسان احساس خاطر جمعى می کند.»  (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار پرسنل و فرماندهان ارتش‌ - 28/1/75)

 

ایشان در این خصوص در جای دیگری نیز فرمودند:«...لکن رکن اصلى، تدین است؛ یعنى اعتقاد به اسلام و به اصول و پایه ‏هاى دینى و عامل بودن به این‏ها. این، اساس قضیه است. نماینده ‏اى که متدین باشد، شما خاطرتان جمع است که خیانت نخواهد کرد؛ کار خلاف نخواهد کرد؛ حتى کوتاهى و سستى نخواهد کرد. ... نماینده ‏ى متدین، مصالح انقلاب و کشور را بر مسائل شخصى یا گروهى، مقدم مى‏داند. تدین، این خصوصیات و این خواص مهم را دارد. اگر این شرط را بتوانید تأمین کنید و نماینده‏ ى متدین را إن شاء اللّه پیدا و انتخاب کنید، آن جهات بعدى قابل ‏تأمین ‏تر است.» (مصاحبه مقام معظم رهبری در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب - 17/2/71 )

 

7- مقام معظم رهبری  علاوه بر ذکر ویژگی های فرد اصلح، در جایی نیز مردم را از انتخاب برخی از افراد نهی و به بیان ویژگی های این افراد پرداختند. ایشان در این خصوص فرمودند: « ملت ایران در انتخابهاى خود توجه کند؛ کسانى با رأى ملت سر کار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروى ملت ایران را ببرند. کسانى سر کار نیایند که بخواهند با تملق‌گوئى به غرب، به دولتهاى غربى، به دولتهاى زورگو و مستکبر، به خیال خودشان بخواهند براى خودشان موقعیتى در سطح بین‌المللى دست و پا کنند. اینها براى ملت ایران ارزشى ندارد. کسانى سر کار نیایند که دشمنان ملت ایران طمع بورزند که به وسیله‌ى آنها بتوانند صفوف ملت را از هم جدا کنند، مردم را از دینشان، از اصولشان، از ارزشهاى انقلابى‌شان دور کنند. ملت باید آگاه باشد. اگر کسانى بر سر کار بیایند که در مراکز گوناگون سیاسى یا اقتصادى به جاى اینکه به فکر ادامه‌ى راه امام و ارزشها و اصول ترسیم شده‌ى به وسیله‌ى امام باشند، به فکر به دست آوردن دل فلان قدرت غربى و فلان مستکبر بین‌المللى باشند، براى ملت ایران مصیبت خواهد بود. این آگاهى براى ملت لازم است.»  (بیانات مقام معظم رهبر در دیدار مردم بیجار- 28/2/88)

 

8- علاوه بر ویژگی های مذکور، مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم ریاست جمهوری نیز ویژگی هایی را برای رئیس جمهور مطلوب در نظر گرفته اند. ایشان  در این باره در دیدار با مردم قم، فرمودند: «آن کسانى که وارد میدان میشوند، باید کسانى باشند که در خود توانائىِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائى را هم که در قانون اساسى است و شوراى محترم نگهبان بر روى آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبسته‌ى به نظام و قانون اساسى باشند؛ بخواهند قانون اساسى را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسى را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد.»  (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم - 19/10/91)

 

در تکمیل ویژگی های فوق، ایشان  مولفه های دیگری را نیز برای انتخاب رئیس جمهور آینده  برشمرده اند: «آنچه ما برای رئیس‌جمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رئیس‌جمهورِ هر دوره‌ای باید امتیازات کسبی و ممکن‌‌الحصول رئیس‌جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد. هر کسی بالاخره نقاط قوّتی دارد و نقاط ضعفی دارد. رؤسای جمهور ــ چه رئیس‌جمهور امروز، چه رئیس‌جمهور فردا ــ نقاط قوّتی دارند و نقاط ضعفی هم دارند. همه‌ی ما همین جوریم؛ نقاط قوّتی داریم، نقاط ضعفی داریم. آن چیزهائی که امروز برای دولت و برای رئیس‌جمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیس‌جمهور بعدی وجود داشته‌ باشد، اینها را باید در خود تأمین کند؛ آن چیزهائی که امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ که ممکن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور کند. یعنی ما در سلسله‌‌ی دولتهائی که پشت سر هم می‌آیند، باید رو به پیشرفت باشیم، رو به تعالی و تکامل باشیم، تدریجاً بهترین های خودمان را بفرستیم؛ هر کسی می‌آید، پایبند به انقلاب، پایبند به ارزشها، پایبند به منافع ملی، پایبند به نظام اسلامی، پایبند به عقل جمعی، پایبند به تدبیر باشد. اینجوری باید این کشور را اداره کرد.» (بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی - 1/1/92)

...اللهم عجل لولیک الفرج...

چهارشنبه 28 بهمن 1394  3:20 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet hossein201273 pebdani sadegh123 ravabet_rasekhoon
afshinbia2
afshinbia2
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1394 
تعداد پست ها : 1397
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

اصلح از دید امام خمینی

 

خدمت گذاري و مردمي بودن : حاکم بايد مردمي باشد، خودتان را حاکم مردم ندانيد، خدمتگذار بدانيد.
ـ تعهد به موازين و معيارهاي اسلامي : بايد مجريان امور در هر کجا هستند متعهد به اسلام باشند.
ـ رسيدگي به امر متخلفين : در رسيدگي به امر متخلفين بايد با کمال جديت و قاطعيت عمل شود.
ـ رعايت نظم و سلسله مراتب : امر خداست که بايد نظم و سلسله مراتب را رعايت کنيد.
ـ تواضع در مقابل مردم : وقتي قدرت دست تان آمد بيشتر مواظب باشيد که متواضع باشيد.
ـ عدم تضعيف يکديگر : کارشکني و تضعيف يکديگر موجب انحطاط و سقوط مي شود.
ـ پرهيز از قدرت طلبي : قدرت طلبي انسان را در دنيا و آخرت به تباهي مي کشاند.
ـ خضوع در مقابل قانون : عمل نکردن به قانون خدا خلاف تعهد اسلامي است.
ـ ارزش براي مردم : ما رهين منت اين توده هاي بزرگوار و ايثارگر هستيم.
ـ تزکيه : تزکيه نفس ضرورت زمامداري و تزکيه عامل طاغوت زدايي است.
ـ رفتارهاي اسلامي با زيردستان : جفاي به زير دست استکبار است.
ـ رعايت عدالت : پاسدار عدالت بايد خودش داراي عدالت باشد.
ـ ساده زيستي : پيغمبر (صلي الله عليه و آله و سلم) وقتي که از دنيا رفت هيچ چيز نداشت.
ـ اعتماد به نفس : تزلزل در تصميم، کارها را شکست مي دهد.
ـ انجام تکليف : همه ي ما مامور به اداي تکليف هستيم.
ـ تقوي : تقوي براي مسئولين لازم است.
ـ انتقادپذيري : انتقاد براي اصلاح امور لازم است.
ـ ارائه ي کار به مردم : خدمت تان را به مردم بگوييد.
ـ حکومت بر قلوب : فتح قلوب بالاتر از فتح کشورها است.
ـ صبر و استقامت : استقامت در کارها در راس امور است.
ـ حفظ آبروي نظام : حفظ حيثيت نظام به شماها بسته است.
ـ اهميت به بيت المال : بيت المال مسلمين را بزرگ بشماريد.
ـ حفظ وحدت : اختلاف سليقه خوب است ولي دشمني نبايد باشد.
ـ پرهيز از کم کاري : اجرت کساني که کم کاري مي کنند حرام است.
ـ خوش برخوردي : با خوشرويي و احترام کار مردم را انجام دهيد.
ـ جلب رضاي الهي : بايد تمام هم خود را براي رضاي خدا به کار گرفت.
ـ اشاعه ي معنويت : تا معنويات محفوظ است جمهوري اسلامي محفوظ است.
ـ اعتراف به اشتباه : اگر در مسئله اي اشتباه کرديد صريحاً بگوييد اشتباه کرديم.
ـ حسن انجام وظيفه : بهترين مامور کسي است که ماموريت خودش را خوب عمل کند.
ـ ايمان : مملکت ما نياز به انسان مومن دارد، کساني که ايمان ندارند نمي توانند به مردم خدمت کنند.

...اللهم عجل لولیک الفرج...

چهارشنبه 28 بهمن 1394  3:21 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet hossein201273 pebdani sadegh123 ravabet_rasekhoon
afshinbia2
afshinbia2
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1394 
تعداد پست ها : 1397
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

2-تاثیر برجام بر انتخابات پیش رو چیست؟

 

زاهد: بیش از 2 سال از عمر دولت تدبیر و امید صرف این راهبرد شد که ایران بدون حل پرونده هسته ای نمی تواند راه را برای جذب سرمایه فراهم و بر مشکل های پرشمار اقتصادی غلبه کند. بنابراین حل وفصل اختلاف هسته ای می توانست یک نقطه امیدبخش برای این راهبرد باشد.
پیش بینی مجله های معتبری همچون «اکونومیک» و سازمان هایی مانند بانک جهانی و صندوق بین المللی پول این است که ایران در سال 2016 می تواند رشد اقتصادی 4.5 یا 5 درصدی را تجربه کند. این سطح از پیشرفت برای جامعه ای که تا 2 سال پیش رشد منفی داشته است می تواند یک فرصت تلقی شود. ایران می تواند با توجه به شرایط استراتژیک و جغرافیایی، بهشتی برای سرمایه گذاران باشد. در حالی که در منطقه خلیج فارس و در کشورهایی چون ترکیه، مالزی و سنگاپور تا حد زیادی انباشت سرمایه به وجود آمده است و ایران می تواند این عقب ماندگی ها را تا حد زیادی جبران کند.
با توجه به اینکه در اسفندماه انتخابات مجلس را پیش رو داریم بدیهی است که موج برجام پس از انتخابات نیز همچنان ادامه خواهد داشت. روشن است که طرفداران دولت می توانند امیدوار باشند زیرا موفقیت برجام به آنها اعتماد به نفس می بخشد. همچنین اجرایی شدن برجام افکار عمومی را متوجه این واقعیت خواهد کرد که دولت می تواند با تکیه بر دستاوردهای بین المللی، در حوزه داخلی نیز با در اختیار گرفتن یک مجلس متعادل و هماهنگ اصول کلی جمهوری اسلامی را به پیش ببرد؛ اصولی که عبارتند از پیشرفت، توسعه و سربلندی ایران. در مجموع باید گفت که برجام هم برای انتخابات ایران و هم برای انتخابات آمریکا اثرگذار خواهد بود. طرفداران دولت اعتدال می توانند بعد از اجرای رسمی برجام، اسفندماه در انتخابات با اعتماد به نفس حضور یابند.

 

 

...اللهم عجل لولیک الفرج...

چهارشنبه 28 بهمن 1394  3:24 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hossein201273 pebdani mhzahraee sadegh123 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet
hedie_ze
hedie_ze
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 1113
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

من اگه بودم واقعا یه فکر اساسی به حال این بیکاری میکردم ....

دل تنگی بخشی از وجودم شده است...

چهارشنبه 28 بهمن 1394  9:26 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sadegh123 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 2617
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)


نقل قول afshinbia2

2-تاثیر برجام بر انتخابات پیش رو چیست؟

 

زاهد: بیش از 2 سال از عمر دولت تدبیر و امید صرف این راهبرد شد که ایران بدون حل پرونده هسته ای نمی تواند راه را برای جذب سرمایه فراهم و بر مشکل های پرشمار اقتصادی غلبه کند. بنابراین حل وفصل اختلاف هسته ای می توانست یک نقطه امیدبخش برای این راهبرد باشد.
پیش بینی مجله های معتبری همچون «اکونومیک» و سازمان هایی مانند بانک جهانی و صندوق بین المللی پول این است که ایران در سال 2016 می تواند رشد اقتصادی 4.5 یا 5 درصدی را تجربه کند. این سطح از پیشرفت برای جامعه ای که تا 2 سال پیش رشد منفی داشته است می تواند یک فرصت تلقی شود. ایران می تواند با توجه به شرایط استراتژیک و جغرافیایی، بهشتی برای سرمایه گذاران باشد. در حالی که در منطقه خلیج فارس و در کشورهایی چون ترکیه، مالزی و سنگاپور تا حد زیادی انباشت سرمایه به وجود آمده است و ایران می تواند این عقب ماندگی ها را تا حد زیادی جبران کند.
با توجه به اینکه در اسفندماه انتخابات مجلس را پیش رو داریم بدیهی است که موج برجام پس از انتخابات نیز همچنان ادامه خواهد داشت. روشن است که طرفداران دولت می توانند امیدوار باشند زیرا موفقیت برجام به آنها اعتماد به نفس می بخشد. همچنین اجرایی شدن برجام افکار عمومی را متوجه این واقعیت خواهد کرد که دولت می تواند با تکیه بر دستاوردهای بین المللی، در حوزه داخلی نیز با در اختیار گرفتن یک مجلس متعادل و هماهنگ اصول کلی جمهوری اسلامی را به پیش ببرد؛ اصولی که عبارتند از پیشرفت، توسعه و سربلندی ایران. در مجموع باید گفت که برجام هم برای انتخابات ایران و هم برای انتخابات آمریکا اثرگذار خواهد بود. طرفداران دولت اعتدال می توانند بعد از اجرای رسمی برجام، اسفندماه در انتخابات با اعتماد به نفس حضور یابند.


دقیقاً وارونهء واقعیتها بود!

 

پنج شنبه 29 بهمن 1394  5:48 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sadegh123 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet
mohsenezadi
mohsenezadi
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 397
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

1-انتخاب اصلح از دیدگاه امام خمینی ره و مقام معظم رهبری چیست؟

« در جمهورى اسلامى، انتخاب، انتخاب اصلح است؛ نه رقابت انتخاباتى. این دعواها و رقابتها، متعلق به دموکراسی هاى غربى است که ازخدا و دین، هیچ‏ چیزى به مشامشان نرسیده است.کارهایى که بعضیها انجام مى‏دهند، باب جمهورى اسلامى نیست. در این‏جا ممشا، ممشاى اسلامى است و انتخاب، انتخاب اصلح. مردم باید با چشم باز و با بصیرت وارد بشوند و آدمهایى را که اطمینان پیدا مى‏کنند، انتخاب کنند. » (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با گروه کثیرى از آزادگان و اقشار مختلف مردم، 69/7/11)

لُپ اخلاق دو کلمه است: مرنج و مرنجان

پنج شنبه 29 بهمن 1394  10:49 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sadegh123 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet
mohsenezadi
mohsenezadi
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 397
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

5-اگر نماینده مجلس بودید اولویت کارهای شما چه بود؟

رفع موانع و مشکلات قانونی فضای کسب و کار و تولید مانند مالیات سنگین و ...

پیگیری و ایجاد قانون جهت رفع مشکلات جوانان جهت ازدواج و تهیه مسکن ارزان در داخل شهرها و ایجاد شغل

لُپ اخلاق دو کلمه است: مرنج و مرنجان

پنج شنبه 29 بهمن 1394  10:57 AM
تشکرات از این پست
sadegh123 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
sadegh123
sadegh123
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1391 
تعداد پست ها : 912
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

1.حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) :« اگر اصلح را انتخاب کردید کاری اسلامی می کنید»1
مقام معظم رهبری(مدظلّه العالی): « مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند»2
«در جمهوری اسلامی انتخاب،انتخاب اصلح است نه رقابت انتخاباتی. این دعواها و رقابت ها متعلق به دموکراسی غربی است که از خدا و دین هیچ چیزی به مشامشان نرسیده است.»3
«انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است.باید بگردید بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید یعنی بتوانید از راهی بروید که اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رای دادید بتوانید بگوئید به این دلیل.بین خوتان و خدا دلیل و حجتی فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأی بدهید.»4
«اصلح یعنی چه؟ اصلح یعنی کسی که برای ریشه کنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد.یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند.اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعه اقتصادی و غیر اقتصادی بیندیشد هم زیر توهمات مربوط به توسعه آنچنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند.اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم دین مردم فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد.صلح کسی است که بتواند این بار عظیم را به دوش بگیرد.هرکسی نمیتواند این بار را به دوش بگیرد.نشاط و حوصله و همت و قدرت لازم و هوشمندی لازم دارد»5
« اصلح کسی است که با نیازی که شما برای جامعه می فهمید تطبیق کند و بتواند نیازهای جامعه را برآورده سازد»6
1- نماینده مجلس باید به اسلام جمهوری اسلامی و قانون اساسی اعتقاد داشته باشد:
من متواضعانه از شما میخواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص باهم موافقت نمائید و اشخاص اسلامی متعهد غیر منحرف از صراط مستقیم را در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم نداند.»7
2- وکیل مجلس باید متعهد به قوانین اسلام و دارای حسن سابقه باشد:امید است ملت مبارز و متعهد با مطالعه دقیق در سوابق اشخاص و گروه ها ، آرای خود را به اشخاصی دهند که به اسلام عزیز و قانون اساسی وفادار باشند و از تمایلات چپی و راستی مبرا باشند و به حسن سابقه و تعهد به قوانین اسلام و خیرخواهی امت معروف و موصوف باشند. باید ملت شریف بدانند که انحراف ازاین امر مهم اسلامی خیانت به اسلام و کشور است و موجب مسئولیت عظیم است.»8
3- نماینده مردم در مجلس باید خدمتگزار مردم و دلسوز طبقه ضعیف باشد:
مردم آنی را انتخاب بکنند که میشناسند که به این ملت خدمتگذار است و دلش برای این طبقه ضعیف می سوزد ویک اشخاصی که معروف است پیش مردم به امانت ، به خدمت به مردم ، آنها را تعیین کنند ، باید همه تعیین بکنند.»9
«تمامی مسئولان باید خود را نوکر و خدمتگزار مردم بدانند و هر مسئولیتی که از این صلاحیت فاصله بگیرد فاقد صلاحیت است»10
4- یکی از صفات نماینده مجلس ، آراستگی اخلاقی و حسن خلق است.
«افرادی را انتخاب کنید که متعهد به اسلام شرقی و غربی نباشند ، به صراط مستقیم انسانیت و اسلامیت باشند.وکیل هایی که آراسته هستند به اخلاق خوب ، متعهد هستند به اسلام ، وفادار هستند به کشور خودشان ، خدمتگزار هستند به شما و به کشور ، آن اشخاص را انتخاب کنید.»11
5- کسی که به مجلس می رود باید مثل مرحوم مدرس شجاع باشد.
«سعی کنید مثل مرحوم مدرس را انتخاب کنید،البته مثل مدرس که به این زودی ها پیدا نمی شود،شاید آحادی مثل مدرس باشند.کسانی که انتخاب می کنید باید مسائل را تشخیص دهند،نه از افرادی باشند که اگر روس و امریکا یا قدرت دیگری تشری زد بترسد،باید بایستند و مقابله کنند»12
6- نماینده مجلس باید اهل تقوی و معنویت باشد نه اهل دنیا.
« آن کسی که تقوای لازم را ندارد و اهل معنویت نیست و اهل دنیاست و فقط برای نام و نشان و استفاده های شخصی ، این مسئولیت را می خواهد ، او لایق و شایسته این کار نیست.»13
7-نماینده مجلس نباید مخالف نظام و قانون اساسی باشد.
«بنابر این مجلس در هیچ کشوری جای مخالفان نظام نیست و اگر کسانی که می گویند باید به مجلس برویم تا با قانون اساسی و جمهوری اسلامی مبارزه کنیم این کاملا غلط و غیر منطقی است.»14
8- وکیل مجلس باید بطور واقعی به دنبال راه و خط امام باشد ، باید بفهمد که امام به دنبال چه بود؟
«وکیل آینده مجلس ، باید دنبال راه امام و در خط او با آن مرد بزرگ و انسانی که دشمنانش هم به عظمت و صداقت و شجاعت او اذعان و اعتراف می کردند ، باشد.این طور آدمی شایسته آن است که به عنوان وکیل این ملت به مجلس شورای اسلامی برود، آن کسی که بفهمد امام (ره) چه می گفت؟چه می خواست و چرا می خروشید.»15
9- نماینده ساکت و راکت به درد نمی خورد،نماینده باید فعال ، پرتحرک و برنامه ریز باشد.
«مجلس به عناصر فعال ، پر تحرک فکری و کاری نیاز دارد اما باید همه این اقدامات در چارچوب نظام صورت گیرد.چرا که مجلس جای برنامه ریزی برای پیشرفت کشور و نظام است نه جایی برای تحرک بر ضد نظام.»16
10- اگر کسی که در مقابل دشمن مرعوب است نماینده مردم در مجلس شود ، واویلاست.
«مرعوب شدن صفت خیلی بدی است. حالا یک وقت انسان در خانه خودش نشسته است و مرعوب می شود. این یک نفر آدم است. اگر یک وقت در مسند مسئولیتی نشسته است ، در مجلس است ، در دولت است ، او اگر مرعوب شد واویلاست.»17
11- آدمی که دارای فساد مالی یا اخلاقی ، عقیدتی یا سیاسی باشد به درد مجلس نمی خورد.
«اگر کسی فاصد است ، نباید وارد مجلس شود ، حالا فساد اعم است از فساد مالی و فسادهای گوناگون اخلاقی و یا عقیدتی و سیاسی ، همه اینها فساد است.»18
12- کسی شایسته نمایندگی است که مجلس را سنگری برای دفاع از اسلام و انقلاب در برابر دشمن بداند.
«این مجلس برای ملت سنگر است اما سنگری در مقابل دشمنان ، در مقابل آمریکا ، در مقابل ضد انقلاب ، آن کسی که مردم او را به سنگر می فرستند ، می فرستند تا در این سنگر ، از انقلاب دفاع کند.»19
13- نماینده مردم در خانه ملت باید طمع فقر را چشیده باشد تا مدافع پابرهنگان باشد.
«مردم شجاع ایران با دقت تمام به نمایندگانی رای دهند که طعم فقر را چشیده باشند و در قول و عمل مدافع اسلام ناب محمدی باشند.»20
14- اگر نماینده ای در دل خود به آرمان های حضرت امام (ره) اعتقادی نداشته باشد ، اشغال این پست برای او حرام است.
«اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آن طوری که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم کرده است در دلش قبول ندارد ، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است.»21
15- یکی از صفات نماینده اصلح این است که از مسائل سیاسی روز اطلاع کافی داشته باشد.
«نماینده باید دارای فهم و درک سیاسی باشد و مسائل کشور را بفهمد ، هم مسائل خارجی و توطئه های دشمنان را وهم مسائل داخلی را.»22
«نماینده مجلس باید جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد و از مسائل روز اطلاع داشته باشد.»23
16- کسی که می خواهد نماینده مردم باشد نباید اهل سوء استفاده باشد.
«باید مراقب باشید که آدم های اهل سوء استفاده و بی اعتقاد به رسالت انقلابی و مسئولیت نمایندگی و کسانی که می خواهند فقط وارد مجلس بشوند تا سوء استفاده بکنند و خدای نکرده خراب کاری انجام بدهند، وارد مجلس نشوند.»24
17- وکیل این ملت انقلابی ، مومن و شجاع باید انقلابی ترین ، مومن ترین و شجاع ترین مردم باشد.
«آن کس که به عنوان وکیل این ملت انقلابی و مومن و شجاع به مجلس می رود باید انقلابی، مومن و شجاع باشد، اگر نگوییم شجاع ترین ، مومن ترین و انقلابی ترین باشد.»25

18- نماینده ملت باید دارای بصیرت سیاسی باشد.
«رای خود را به شخصی که دارای بصیرت در امر دنیا و منزه از گرایش به شرق و غرب و مکتب های انحرافی و دارای دید سیاسی است بدهید.»26
19- مرفهین بی درد به درد مجلس نمی خورند.
«آنهایی که در خانه هایی مجلل ، راحت و بی درد آرمیده اند، و فارغ از همه رنج ها و مصیبت های جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنگان محروم ، تنها ناظر حوادث بوده اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته اند ، نباید به مسئولیت های کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند ، چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند.»
«اگر ملت میخواهد که این پیروزی به آخر برسد و به منتهای پیروزی که آمال همه است برسد، باید موظب آنهایی که دولت را تشکیل می دهند ، آنکه رئیس جمهور است ، آنکه در مجلس هست ، به همه اینها توجه بکنند که مبادا یک وقتی از طبقه متوسط به بالا و به اصطلاح خودشان مرفه ، به آن مقام برسد.»27
20- باید جلوی نماینده ای که می خواهد با خرج کردن به مجلس برود را گرفت.
«اگر دیدید کسی است که دارد پول به مردم می دهد یا دهان آنها را برای اینگونه کارها شیرین می کنند ، بدانید که این طور آدم ها ، آدمهای نا مناسبی هستند ، وقتی معلوم شد که اینها کسانی هستند که می خواهند بخاطر امور مادی و در راه کسب متاع دنیوی ، مسند با ارزشی را که برای مردم قانون وضع می کند ، غضب کنند ، بایستی جلوی آنها را بگیریم.»28
 2.تاثیر دارد اما نه انقدر که کل مشکلات کشور حل شود

3.تحریم و سعی در پیشرفت

4.زمانی که وجدان را از یاد ببرد وطمع ریاست اورا فرا بگیرد

5.قوانینی که به نفع مردم بود تصویب  میکردم

6.– مردمی و ساده زیست باشد
2 – زجرکشیده و دردکشیده باشد
3 – شناخت به نیازهای روزمره مردم و اصل دانستن دغدغه های آنها
4 – داشتن شجاعت لازم برای احقاق حق مردم و ترجیح منافع عمومی بر منافع فردی
5 – داشتن شناخت نسبی به مسائل مختلف ، فرهنگی – اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی جامعه
6 – داشتن تخصص در یک یا چند موضوع به نحوی که بتواند در یکی از کمیسیون های مجلس شورای اسلامی موثر واقع شود
7 – داشتن تجربه موفق کاری و آشنایی به مشکلات اداری براساس تجربیات کسب شده
8 – قدرت نفوذ و شخصیت فردی و توانایی ایجاد ارتباطات اجتماعی ، سیاسی در سطح منطقه و فراتر از منطقه
9 – داشتن روحیه صداقت ، صراحت در عین پایبندی به اصول انسانی و اخلاقی
10 – داشتن روحیه اعتدال براساس سوابق و تجربیات کاری
11 – داشتن قدرت نفوذ کلام در بین اقشار مختلف مردم
12 – داشتن مقبولیت و محبوبیت عام و خاص در سطح جامعه هدف براساس پیشینه
13 – داشتن روحیه تعهد و تقید به نظام جمهوری اسلامی ایران در حرف و عمل
14 – امانتدار بودن
15 – الگو بودن به لحاظ شخصیتی و اخلاقی
16 – اهل عمل به قول و گفته های خود
17 – برنامه محور بودن و استفاده از خردجمعی در نظر و عمل
18 – تقوای و پرهیزگاری
19 – انعطاف پذیری در برابر نظرات و انتقادات
20 – شایسته گزینی و عدالت محوری در تعیین مسئولیتهای استانی و شهرستانی
21 –داشتن نظم و انضباط در امور
22 – توانایی ایجاد ارتباط با تمامی اقشار جامعه
23 – شفاف بودن
24 – قدرت مقابله با مفاسد اقتصادی
25 – سوابق و پیشینه پاک از نظر اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و شخصیتی
26 – تعقل گرایی ، اعتدال گرایی ، دانایی ، کرامت و سلوک نفس
27 – توانایی در ایجاد وحدت ، همدلی و وفاق شهرستان های ممسنی و رستم
28 – انصاف در قضاوت و خارج نشدن از دایره انصاف در تمام امور
29 – مشورت با نخبگان در تصمیم گیریهای کلان و مهم
30 – رابطه صحیح و سالم با حاکمیت با رویکرد حل مشکلات حوزه انتخابیه
31 – توان تأثیرگذاری در ارتقاء سطح شهرستانهای ممسنی و رستم
32 – قدرت تعامل و همگرایی با مسئولان شهرستانی ، استانی و کشوری برای حل مسایل حوزه انتخابیه
33 – موفقیت و تأثیرگذاری در مسئولیتهای حال و گذشته .
34 – توانایی در ارائه طرحهای توسعه محلی وملی
35 – تعامل با گروههای مدنی و انجمن ها
36 – تعامل با رسانه های دیداری – شنیداری و نوشتاری
37 – داشتن مسئولیت اجتماعی جدیت در اجراء
38 – صداقت در گفتار و رفتار
39 – داشتن  توان نظارت بر حسن اجراء قانون
40 – صبر ، حوصله ، متانت، تواضع و فروتنی

7.درعمل

8.به همان میزان که کلید برای بازکردن قفل مهم است

پنج شنبه 29 بهمن 1394  1:50 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
safar221
safar221
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 84
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

1..حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) :« اگر اصلح را انتخاب کردید کاری اسلامی می کنید»1
مقام معظم رهبری(مدظلّه العالی): « مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند»2
«در جمهوری اسلامی انتخاب،انتخاب اصلح است نه رقابت انتخاباتی. این دعواها و رقابت ها متعلق به دموکراسی غربی است که از خدا و دین هیچ چیزی به مشامشان نرسیده است.»3
«انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است.باید بگردید بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید یعنی بتوانید از راهی بروید که اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رای دادید بتوانید بگوئید به این دلیل.بین خوتان و خدا دلیل و حجتی فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأی بدهید.»4
«اصلح یعنی چه؟ اصلح یعنی کسی که برای ریشه کنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد.یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند.اصلح کسی است که هم به ترقی و پیشرفت کشور و توسعه اقتصادی و غیر اقتصادی بیندیشد هم زیر توهمات مربوط به توسعه آنچنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند.اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم دین مردم فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد.صلح کسی است که بتواند این بار عظیم را به دوش بگیرد.هرکسی نمیتواند این بار را به دوش بگیرد.نشاط و حوصله و همت و قدرت لازم و هوشمندی لازم دارد»5
« اصلح کسی است که با نیازی که شما برای جامعه می فهمید تطبیق کند و بتواند نیازهای جامعه را برآورده سازد»6
1- نماینده مجلس باید به اسلام جمهوری اسلامی و قانون اساسی اعتقاد داشته باشد:
من متواضعانه از شما میخواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص باهم موافقت نمائید و اشخاص اسلامی متعهد غیر منحرف از صراط مستقیم را در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم نداند.»7
2- وکیل مجلس باید متعهد به قوانین اسلام و دارای حسن سابقه باشد:امید است ملت مبارز و متعهد با مطالعه دقیق در سوابق اشخاص و گروه ها ، آرای خود را به اشخاصی دهند که به اسلام عزیز و قانون اساسی وفادار باشند و از تمایلات چپی و راستی مبرا باشند و به حسن سابقه و تعهد به قوانین اسلام و خیرخواهی امت معروف و موصوف باشند. باید ملت شریف بدانند که انحراف ازاین امر مهم اسلامی خیانت به اسلام و کشور است و موجب مسئولیت عظیم است.»8
3- نماینده مردم در مجلس باید خدمتگزار مردم و دلسوز طبقه ضعیف باشد:
مردم آنی را انتخاب بکنند که میشناسند که به این ملت خدمتگذار است و دلش برای این طبقه ضعیف می سوزد ویک اشخاصی که معروف است پیش مردم به امانت ، به خدمت به مردم ، آنها را تعیین کنند ، باید همه تعیین بکنند.»9
«تمامی مسئولان باید خود را نوکر و خدمتگزار مردم بدانند و هر مسئولیتی که از این صلاحیت فاصله بگیرد فاقد صلاحیت است»10
4- یکی از صفات نماینده مجلس ، آراستگی اخلاقی و حسن خلق است.
«افرادی را انتخاب کنید که متعهد به اسلام شرقی و غربی نباشند ، به صراط مستقیم انسانیت و اسلامیت باشند.وکیل هایی که آراسته هستند به اخلاق خوب ، متعهد هستند به اسلام ، وفادار هستند به کشور خودشان ، خدمتگزار هستند به شما و به کشور ، آن اشخاص را انتخاب کنید.»11
5- کسی که به مجلس می رود باید مثل مرحوم مدرس شجاع باشد.
«سعی کنید مثل مرحوم مدرس را انتخاب کنید،البته مثل مدرس که به این زودی ها پیدا نمی شود،شاید آحادی مثل مدرس باشند.کسانی که انتخاب می کنید باید مسائل را تشخیص دهند،نه از افرادی باشند که اگر روس و امریکا یا قدرت دیگری تشری زد بترسد،باید بایستند و مقابله کنند»12
6- نماینده مجلس باید اهل تقوی و معنویت باشد نه اهل دنیا.
« آن کسی که تقوای لازم را ندارد و اهل معنویت نیست و اهل دنیاست و فقط برای نام و نشان و استفاده های شخصی ، این مسئولیت را می خواهد ، او لایق و شایسته این کار نیست.»13
7-نماینده مجلس نباید مخالف نظام و قانون اساسی باشد.
«بنابر این مجلس در هیچ کشوری جای مخالفان نظام نیست و اگر کسانی که می گویند باید به مجلس برویم تا با قانون اساسی و جمهوری اسلامی مبارزه کنیم این کاملا غلط و غیر منطقی است.»14
8- وکیل مجلس باید بطور واقعی به دنبال راه و خط امام باشد ، باید بفهمد که امام به دنبال چه بود؟
«وکیل آینده مجلس ، باید دنبال راه امام و در خط او با آن مرد بزرگ و انسانی که دشمنانش هم به عظمت و صداقت و شجاعت او اذعان و اعتراف می کردند ، باشد.این طور آدمی شایسته آن است که به عنوان وکیل این ملت به مجلس شورای اسلامی برود، آن کسی که بفهمد امام (ره) چه می گفت؟چه می خواست و چرا می خروشید.»15
9- نماینده ساکت و راکت به درد نمی خورد،نماینده باید فعال ، پرتحرک و برنامه ریز باشد.
«مجلس به عناصر فعال ، پر تحرک فکری و کاری نیاز دارد اما باید همه این اقدامات در چارچوب نظام صورت گیرد.چرا که مجلس جای برنامه ریزی برای پیشرفت کشور و نظام است نه جایی برای تحرک بر ضد نظام.»16
10- اگر کسی که در مقابل دشمن مرعوب است نماینده مردم در مجلس شود ، واویلاست.
«مرعوب شدن صفت خیلی بدی است. حالا یک وقت انسان در خانه خودش نشسته است و مرعوب می شود. این یک نفر آدم است. اگر یک وقت در مسند مسئولیتی نشسته است ، در مجلس است ، در دولت است ، او اگر مرعوب شد واویلاست.»17
11- آدمی که دارای فساد مالی یا اخلاقی ، عقیدتی یا سیاسی باشد به درد مجلس نمی خورد.
«اگر کسی فاصد است ، نباید وارد مجلس شود ، حالا فساد اعم است از فساد مالی و فسادهای گوناگون اخلاقی و یا عقیدتی و سیاسی ، همه اینها فساد است.»18
12- کسی شایسته نمایندگی است که مجلس را سنگری برای دفاع از اسلام و انقلاب در برابر دشمن بداند.
«این مجلس برای ملت سنگر است اما سنگری در مقابل دشمنان ، در مقابل آمریکا ، در مقابل ضد انقلاب ، آن کسی که مردم او را به سنگر می فرستند ، می فرستند تا در این سنگر ، از انقلاب دفاع کند.»19
13- نماینده مردم در خانه ملت باید طمع فقر را چشیده باشد تا مدافع پابرهنگان باشد.
«مردم شجاع ایران با دقت تمام به نمایندگانی رای دهند که طعم فقر را چشیده باشند و در قول و عمل مدافع اسلام ناب محمدی باشند.»20
14- اگر نماینده ای در دل خود به آرمان های حضرت امام (ره) اعتقادی نداشته باشد ، اشغال این پست برای او حرام است.
«اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آن طوری که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم کرده است در دلش قبول ندارد ، اشغال آن پست برای او حرام شرعی است.»21
15- یکی از صفات نماینده اصلح این است که از مسائل سیاسی روز اطلاع کافی داشته باشد.
«نماینده باید دارای فهم و درک سیاسی باشد و مسائل کشور را بفهمد ، هم مسائل خارجی و توطئه های دشمنان را وهم مسائل داخلی را.»22
«نماینده مجلس باید جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد و از مسائل روز اطلاع داشته باشد.»23
16- کسی که می خواهد نماینده مردم باشد نباید اهل سوء استفاده باشد.
«باید مراقب باشید که آدم های اهل سوء استفاده و بی اعتقاد به رسالت انقلابی و مسئولیت نمایندگی و کسانی که می خواهند فقط وارد مجلس بشوند تا سوء استفاده بکنند و خدای نکرده خراب کاری انجام بدهند، وارد مجلس نشوند.»24
17- وکیل این ملت انقلابی ، مومن و شجاع باید انقلابی ترین ، مومن ترین و شجاع ترین مردم باشد.
«آن کس که به عنوان وکیل این ملت انقلابی و مومن و شجاع به مجلس می رود باید انقلابی، مومن و شجاع باشد، اگر نگوییم شجاع ترین ، مومن ترین و انقلابی ترین باشد.»25

18- نماینده ملت باید دارای بصیرت سیاسی باشد.
«رای خود را به شخصی که دارای بصیرت در امر دنیا و منزه از گرایش به شرق و غرب و مکتب های انحرافی و دارای دید سیاسی است بدهید.»26
19- مرفهین بی درد به درد مجلس نمی خورند.
«آنهایی که در خانه هایی مجلل ، راحت و بی درد آرمیده اند، و فارغ از همه رنج ها و مصیبت های جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنگان محروم ، تنها ناظر حوادث بوده اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته اند ، نباید به مسئولیت های کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند ، چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند.»
«اگر ملت میخواهد که این پیروزی به آخر برسد و به منتهای پیروزی که آمال همه است برسد، باید موظب آنهایی که دولت را تشکیل می دهند ، آنکه رئیس جمهور است ، آنکه در مجلس هست ، به همه اینها توجه بکنند که مبادا یک وقتی از طبقه متوسط به بالا و به اصطلاح خودشان مرفه ، به آن مقام برسد.»27
20- باید جلوی نماینده ای که می خواهد با خرج کردن به مجلس برود را گرفت.
«اگر دیدید کسی است که دارد پول به مردم می دهد یا دهان آنها را برای اینگونه کارها شیرین می کنند ، بدانید که این طور آدم ها ، آدمهای نا مناسبی هستند ، وقتی معلوم شد که اینها کسانی هستند که می خواهند بخاطر امور مادی و در راه کسب متاع دنیوی ، مسند با ارزشی را که برای مردم قانون وضع می کند ، غضب کنند ، بایستی جلوی آنها را بگیریم.»28

 2.تاثیر دارد اما نه انقدر که کل مشکلات کشور حل شود

3.تحریم و سعی در پیشرفت

4.زمانی که وجدان را از یاد ببرد وطمع ریاست اورا فرا بگیرد

5.قوانینی که به نفع مردم بود تصویب  میکردم

6.– مردمی و ساده زیست باشد
2 – زجرکشیده و دردکشیده باشد
3 – شناخت به نیازهای روزمره مردم و اصل دانستن دغدغه های آنها
4 – داشتن شجاعت لازم برای احقاق حق مردم و ترجیح منافع عمومی بر منافع فردی
5 – داشتن شناخت نسبی به مسائل مختلف ، فرهنگی – اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی جامعه
6 – داشتن تخصص در یک یا چند موضوع به نحوی که بتواند در یکی از کمیسیون های مجلس شورای اسلامی موثر واقع شود
7 – داشتن تجربه موفق کاری و آشنایی به مشکلات اداری براساس تجربیات کسب شده
8 – قدرت نفوذ و شخصیت فردی و توانایی ایجاد ارتباطات اجتماعی ، سیاسی در سطح منطقه و فراتر از منطقه
9 – داشتن روحیه صداقت ، صراحت در عین پایبندی به اصول انسانی و اخلاقی
10 – داشتن روحیه اعتدال براساس سوابق و تجربیات کاری
11 – داشتن قدرت نفوذ کلام در بین اقشار مختلف مردم
12 – داشتن مقبولیت و محبوبیت عام و خاص در سطح جامعه هدف براساس پیشینه
13 – داشتن روحیه تعهد و تقید به نظام جمهوری اسلامی ایران در حرف و عمل
14 – امانتدار بودن
15 – الگو بودن به لحاظ شخصیتی و اخلاقی
16 – اهل عمل به قول و گفته های خود
17 – برنامه محور بودن و استفاده از خردجمعی در نظر و عمل
18 – تقوای و پرهیزگاری
19 – انعطاف پذیری در برابر نظرات و انتقادات
20 – شایسته گزینی و عدالت محوری در تعیین مسئولیتهای استانی و شهرستانی
21 –داشتن نظم و انضباط در امور
22 – توانایی ایجاد ارتباط با تمامی اقشار جامعه
23 – شفاف بودن
24 – قدرت مقابله با مفاسد اقتصادی
25 – سوابق و پیشینه پاک از نظر اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و شخصیتی
26 – تعقل گرایی ، اعتدال گرایی ، دانایی ، کرامت و سلوک نفس
27 – توانایی در ایجاد وحدت ، همدلی و وفاق شهرستان های ممسنی و رستم
28 – انصاف در قضاوت و خارج نشدن از دایره انصاف در تمام امور
29 – مشورت با نخبگان در تصمیم گیریهای کلان و مهم
30 – رابطه صحیح و سالم با حاکمیت با رویکرد حل مشکلات حوزه انتخابیه
31 – توان تأثیرگذاری در ارتقاء سطح شهرستانهای ممسنی و رستم
32 – قدرت تعامل و همگرایی با مسئولان شهرستانی ، استانی و کشوری برای حل مسایل حوزه انتخابیه
33 – موفقیت و تأثیرگذاری در مسئولیتهای حال و گذشته .
34 – توانایی در ارائه طرحهای توسعه محلی وملی
35 – تعامل با گروههای مدنی و انجمن ها
36 – تعامل با رسانه های دیداری – شنیداری و نوشتاری
37 – داشتن مسئولیت اجتماعی جدیت در اجراء
38 – صداقت در گفتار و رفتار
39 – داشتن  توان نظارت بر حسن اجراء قانون
40 – صبر ، حوصله ، متانت، تواضع و فروتنی

7.درعمل

8.به همان میزان که کلید برای بازکردن قفل مهم است

پنج شنبه 29 بهمن 1394  2:18 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 446
محل سکونت : کرمان

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)

با سلام

ضمن تشکر از اجرای طرح خوبتان کاش دوستان مطالبی را که از سایت ها می گیرند میخواندند و خلاصه آن ها را قرار می دادند که افراد بیشتری رغبت کتند و بخوانند و انشا الله همگی عامل باشیم

تاواجبی وجود دارد برای تبلیغ سراغ مستحبات نروید

وتا واجب فراموش شده ای هست سراغ واجبات بورس نروید

امربه معروف و نهی از منکر اینقدر مهم و ظریفه که گاهی دو امام دست در دست هم میدن تا وضوی پیرمردی را اصلاح کنند

جمعه 30 بهمن 1394  9:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها