مواد لازم:
کنسرو ذرت یا ذرت آب پز شده- 400 گرم
نخود فرنگی پخته شده - 400 گرم
مرغ پخته و خرد شده- 400 گرم
آب مرغ- ۵ تا ۶ پیمانه
آرد گندم- ۳ قاشق سوپ خوری
هویج نگینی و آب پز شده- یک عدد
کره- حدود 50 گرم
خامه- 200 گرم
آبلیمو-به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه- به میزان دلخواه
طرز تهیه :
. آرد را با نصف کره روی حرارت ملایم تفت می دهیم، تا خامی آرد گرفته شود.
. درون قابلمه حاوی آرد، مقداری آب می ریزیم و هم می زنیم.
. بعد از باز کردن آرد با ته قاشق، آن را از صافی رد می کنیم تا هیچ گلوله ای درون آن باقی نماند.
. سپس آب مرغ، ذرت، هویج نگینی آب پز شده و مقداری نمک را اضافه می کنیم و هر از گاهی هم می زنیم.
. مواد که شروع به جوشیدن کرد ، نخود فرنگی و مرغ پخته شده را می افزاییم. بهتر است حرارت ملایم باشد تا ذرت ها مدت زمان بیشتری بجوشد .
. مواد که به غلظت دلخواه رسید، باقی مانده کره را به آن می افزاییم و مدام هم می زنیم تا به خوبی جذب مواد شود. افزودن مقداری کره در انتها سبب خوش عطر و طعم شدن سوپ می شود.
. سپس گاز را خاموش می کنیم.
. بعد خامه را با مقداری آب، رقیق می کنیم و کم کم به سوپ می افزاییم و مدام هم می زنیم. مقداری فلفل سیاه نیز اضافه می کنیم.
. آبلیمو را درون پیاله کوچکی با چند قاشق آب داغ یا آب سوپ مخلوط می کنیم. با این کار از بریدن خامه جلوگیری می شود. سپس آن را به سوپ اضافه می کنیم و زود هم می زنیم.
. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم. سوپ باید کاملاً داغ شود بدون این که زیاد بجوشد.
. سپس در ظرف مناسب می ریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزئین می کنیم .