0

خورشت بنگالی با مرغ و اسفناج

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورشت بنگالی با مرغ و اسفناج

خورشت بنگالی با مرغ و اسفناج



جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	20130416095337_IMG_20130416_122257.jpg
بازدید:	1
اندازه:	214.3 کیلوبایت
شناسه:	174352

مواد لازم:
مرغ دو تکه
اسفناج تازه 300 گرم ( من چشمی ریختم )
گوجه فرنگی 4 عدد
عصاره ی مرغ 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری پر
پودر کاری 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن
خورشت بنگالی با مرغ و اسفناج
اول گوجه فرنگی رنده شده رو توی کمی روغن تفت میدیم بعد آرد رو اضافه میکنیم تا بوی خامیش بره , زردچوبه و کاری رو اضافه میکنیم بعد از کمی تفت اسفناج رو که ریز خورد کردیم و مرغ رو اضافه میکنیم و 1 لیوان آب میریزیم ,عصاره ی مرغ و فلفل رو هم اضافه کرده در آخر اگه نمک خواست اضافه میکنیم. رنگش خوبه اما اگه خواستین پر رنگ تر باشه از کمی رب گوجه استفاده کنین, خیلی زود میپزه پس زیاد آب نریزین.

دوشنبه 26 بهمن 1394  8:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها