0

خورش ریواس

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

خورش ریواس

خورش ریواس

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1444_1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	55.6 کیلوبایت
شناسه:	61220جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1433_1.jpg
اندازه:	61.6 کیلوبایت
شناسه:	61219
جونم براتون بگم، چندی پیش رفته بودیم میوه فروشی، بعد چشمم افتاد به یه چیزی شبیه کرفس اما صورتیش! تندی رفتم پرسیدم: این چیه؟!! فروشنده هم گفت: ریواس!! اینقده ذوق کردم...به همسرم گفتم: نمردم و ریواس هم دیدم!! خب ندیده بودم تا حالا، فقط اسمش رو شنیده بودم..حالا هم که فصلشه، بریم یه خورش آسون و خوشمزه باهاش درست کنیم تا دستورای بعدی !

مواد لازم:

ریواس: 3 تا 4 ساقه

سبزی (نعناع و جعفری: به نسبت 1 به 2) : 300 گرم حدودا (می دونین که من چشمی هستم!!)

گوشت گوسفندی خورشی

پیاز: 1 دونه متوسط

نمک، فلفل

طرز پخت:

پخت این خورش دقیقا مثل خورش کرفس هست ...یعنی با همون سبزی و دقیقا به همون روش..تنها فرقش اینه که چون ریواس خودش ترش هست، دیگه چاشنی نمی خواد این خورش و دیگه اینکه، برخلاف کرفس، ریواس خیلی بافت نرمی داره و زود له میشه...

نام:	IMG_1422.JPG
اندازه:	45.7 کیلوبایت
شناسه:	61216
چون قبلا خورش کرفس رو تصویری توضیح داده بودم دیگه از مراحل کار عکس نگرفتم..دوست داشتین اونجا رو ببینین... پیاز ریز رنده شده رو با نمک و زرچوبه تفت دادم و گوشت ها رو ریختم و باهاش تفت دادم و آب بهش اضافه کردم و گذاشتم بپزه...سبزی ها رو هم سرخ کردم و وقتی گوشت پخت توی خورش ریختم و فلفل و نمکش رو میزون کردم..من نوک قاشق رب هم میزنم که خوشرنگ و رو بشه، بعد هم که همه چیزش میزون بود ریواس ها رو می ریزیم (اونی که من خریدم به این خوشرنگی نبود البته!)

نام:	rhubarb_stalks.jpg
اندازه:	24.9 کیلوبایت
شناسه:	61215
پس وقتی خورشتون پخت و جا افتاد و ادویه هاش هم میزون بود، 5،6 دقیقه آخر، ریواس ها رو که اندازه یه بند انگشت (یا 2 بند!!!) خرد کردیم توش می ریزیم که زیاد نجوشه که له و لورده میشه!

نام:	IMG_1424.JPG
اندازه:	49.9 کیلوبایت
شناسه:	61217
ببینین اول چه خوشرنگه

دو تا غل که زد، خاموش می کنیم

نام:	IMG_1427_1.jpg
اندازه:	75.2 کیلوبایت
شناسه:	61218
واقعا خوشمزه بود و جزو خورشهای مورد علاقمون شد...از دست ندین این خورش خوشمزه فصل بهار رو...شاید شما هم مشتریش بشین

دوشنبه 26 بهمن 1394  8:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها