0

خورش خلال بادام

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش خلال بادام

خورش خلال بادام


ديدم تاپيك خورش خلال بادم نداريم منم زدم البته با اجازه مديران محترمخورش خلال بادام
اين مواد براي 6 نفر كافيه
گوشت گوساله نيم كيلو
خلال بادام (درختي) يك پيمانه
ليمو عماني 4 عدد
پياز درشت يك عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذا خوري پر
زعفران آب كرده نصف فنجان
زرشك سياه ريز 2 قاشق غذاخوري
زرد چوبه نمك و فلفل به ميزان لازم
اول گوشت را به اندازه ي يك فندق خورد ميكنيم خلال رو چند ساعت قبل در آب خيس ميكنيم
پياز رو ريز خورد ميكنيم و در كمي روغن تفت ميديم نبايد زياد سرخ بشه بعد گوشت رو اضافه ميكنيم آبش كه كشيده شد خلال و زرد چوبه و فلفل رو اضافه ميكنيم و يه كمي تفت ميديم بعد رب روهم اضافه ميكنيم و باز تفت ميديم و آب ميريزيم و ميزاري خوب بپزه و به روغن بيفته ليمو عماني هم هر وقت دوست داشتين اضافه كنين من از همون اول ميريزم
نيم ساعت آخر زعفران آب كرده رو هم اضافه ميكنيم
سه چهار دقيقه مانده به پايان پخت زرشكهاي پاك شده رو كه با آب گرم شستيم رو اضافه ميكنيم زرشك نبايد بيشتر بجوشه چون رنگ خورش رو سياه ميكنه
ديگه نوش جان كنين خيلي خوشمزستخورش خلال بادامخورش خلال بادامخورش خلال بادام
چند نكته:خلال زاويه بهترين خلاله بادامه (كيلويي 14 يا 15 تومن )مراقب باشين خلال بادام زميني بهتون ندن

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	خلال.JPG
بازدید:	3
اندازه:	64.5 کیلوبایت
شناسه:	17208

 

دوشنبه 26 بهمن 1394  8:03 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش خلال بادام

خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم :

گوشت گوسفندی : 500 گرم
خلال بادام : 250 گرم
زرشک سیاه : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 3 عدد
زعفران حل شده در آب : 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه : 2/1 قاشق مرباخوری
روغن : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:
1.پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
2.گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.
3.مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود.
4.بادام ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
5.رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید؛کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.(برای پختن گوشت مدت 2 ساعت کافی است)

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

دوشنبه 26 بهمن 1394  8:03 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها