0

کودکی که به استاد خود علم می آموخت

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

حدیثى دربارة کودکی حضرت هادى (علیه السلام) است که وقتى معتصم در سال دویست و هجده هجرى، حضرت جواد (علیه السلام) را دو سال قبل از شهادت ایشان از مدینه به بغداد آورد، حضرت هادى (علیه السلام) که در آن وقت شش ساله بود، به همراه خانواده اش در مدینه ماند. پس از آنکه حضرت جواد (علیه السلام) به بغداد آورده شد، معتصم از خانوادة حضرت، پرس و جو کرد و وقتى شنید پسرِ بزرگِ حضرت جواد، على بن محمد، (علیهما السلام) شش سال دارد، گفت این خطرناک است، ما باید به فکرش باشیم. معتصم، شخصى را که از نزدیکان خود بود، مأمور کرد که از بغداد به مدینه برود و در آنجا کسى را که دشمن اهل بیت (علیهم السلام) است پیدا کند و این بچه را بسپارد به دست آن شخص، تا او به عنوان معلم، این بچه را دشمن خاندان خود و متناسب با دستگاه خلافت، بار بیاورد. این شخص از بغداد به مدینه آمد و یکی از علماى مدینه را به نام الجُنَیدى، که جزو مخالف ترین و دشمن ترینِ مردم با اهل بیت علیهم السلام بود، براى این کار پیدا کرد، و به او گفت: من مأموریت دارم که تو را مربى و مؤدِّبِ این بچه کنم، تا نگذارى هیچکس با او رفت و آمد کند و او را آنطور که ما مى خواهیم تربیت کنی. اسم این شخص الجنیدی در تاریخ، ثبت است. حضرت هادى هم همانطورکه گفتم در آن موقع شش سال داشت و امر، امرِ حکومت بود؛ چه کسى مى توانست در مقابل آن مقاومت کند؟
بعد از چند وقت، یکی از وابستگان دستگاه خلافت، الجنیدى را دید و از بچه اى که به دستش سپرده بودند، سؤال کرد. الجنیدى گفت: بچه؟! این بچه است؟! من یک مسأله از ادب براى او بیان می کنم، او باب هایی از ادب را براى من بیان می کند که من استفاده می کنم! اینها کجا درس خوانده اند؟! گاهى به او، وقتى مى خواهد وارد حجره شود، مى گویم یک سوره از قرآن بخوان، بعد وارد شو. مى پرسد چه سوره اى بخوانم؟ من به او گفتم سورة بزرگى، مثلاً سورة آل عمران را بخوان. او خواند و جاهاى مشکلش را هم براى من معنا کرده است. اینها عالمند، حافظ قرآن و عالم به تأویل و تفسیر قرآنند؛ بچه؟! ارتباط این کودک که على الظاهر کودک است، اما ولىّ الله است، با این استاد، مدتى ادامه پیدا کرد و استاد شد یکی از شیعیان مخلصِ اهل بیت (علیهم السلام).

منبع: کتاب انسان 250 ساله مقام معظم رهبری

دوشنبه 26 بهمن 1394  10:38 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet kamrantak sadegh123 rasekhoon_m payasite1
payasite1
payasite1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 176

پاسخ به:کودکی که به استاد خود علم می آموخت

خوشا بحال استاد.

خداوند را شاکرم که مسلمان هستم.

ای کاش بنده حقیر بتونم یه قطره از اقیانوس معرفت امامان را دریابم.

الهی آمین

تن آدمی شریف است به جان آدمیت

نه همین لباس لباس زیباست نشان آدمیت

سه شنبه 24 فروردین 1395  9:18 AM
تشکرات از این پست
nargesza nazaninfatemeh
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

پاسخ به:کودکی که به استاد خود علم می آموخت

مطلب علمی و مذهبی بود

فروشگاه اینترنتی لباس یورمد شرکت پگاه جاده ابریشم بهترین گزینه برای خرید اینترنتی لباس شما در ایران است در سال 1392 با مشارکت گروه AC ترکیه وشرکای ایرانی تحت شماره ثبتی 14715 ودر دو شعبه ی تهران و ارومیه پس از ایجاد بسترهای سخت افزاری ونرم افزاری به عنوان نمایندگی فروش انلاین برندهای معتبر ترک در ایران با سر فصلهای کالایی پوشاک ،کیف و کفش ،لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی ،لوازم اتاق خواب ولوازم آرایشی و بهداشتی تاسیس وآغاز به کار نموده است ،شایان ذکر است کلیه اقدامات تاسیس و راه اندازی پس از طی مراحل قانونی ومطابق با قانون ثبت موسسات تجاری در ایران صورت گرفته وفروشگاه یورمد دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه ی تجارت الکترونیکی وزارت صنعت ومعدن وتجارت جمهوری اسلامی ایران می باشد (برای رویت نماد الکترونیکی کلیک نمایید)و مشتریان یور مد دارای حقوق کامل مندرج در آئین نامه های مربوط به خرید از راه دور می باشند.

خرید اینترنتی لباس| فروشگاه اینترنتی لباس خرید اینترنتی کفش فروشگاه اینترنتی کفش خرید اینترنتی کیف فروشگاه اینترنتی کیف خرید اینترنتی لباس تحصیل در ایتالیا تحصیل در فنلاند تحصیل در اسپانیا تحصیل در نروژ تحصیل در بلاروس تحصیل در هند خرید اینترنتی پیراهن مجلسی خرید اینترنتی پیراهن تحصیل در ایتالیا
سه شنبه 24 فروردین 1395  8:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها