علي دايي معتقد است حافظه شريفي بسيار ضعيف است و بهتر است كه او ديگر در مورد من صحبت نكند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز(چهارشنبه) اين تيم، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: تمرين امروز فقط به كارهاي بدني اختصاص داشت و به منظور دويدن و گرم كردن بازيكنان بود. انشاءالله فردا صبح در مجموعه ورزشي انقلاب از بازيكنان تست ميگيريم و تمرينهاي اصلي پرسپوليس از فردا آغاز خواهد شد.
دايي ادامه داد: ما از روز دوشنبه به اردوي تركيه خواهيم رفت. اين براي اولين بار است كه يك تيم از ايران در چنين اردوي بزرگي شركت ميكند و پس از آن هم اردوي امارات را در پيش خواهيم داشت كه بزرگتر خواهد بود و تيمهايي همچون اسپارتا پراگ و ساير تيمها كه در ليگ قهرمانان اروپا حاضر هستند، هم حضور دارند. مطمئنا اين دو تورنمنت ميتواند خيلي به ما كمك كند و نقاط ضعف ما را به ما نشان دهد. ما با اين دو اردو ياد ميگيريم كه چگونه جلوي تيمهاي اروپايي بازي كنيم و با اعتماد به نفس به مسابقههاي جام ملتهاي آسيا خواهيم رفت.
علي دايي با اشاره به اينكه پرسپوليس از روز اول هدفمند و بابرنامه كار كرده گفت: ما از همان روز اولي كه به پرسپوليس آمديم تمرينهايمان را بر اساس برنامه پيش برديم و هم كادر فني و هم بازيكنان با برنامه هستند. اميدوارم كه تا آخر فصل هم روال ما همين گونه باشد. خدا را شكر تا اينجا همه چيز خوب بوده است و تنها يك سري مسائل باعث شد كه پرسپوليس نتيجه نگيرد، اما اميدوارم كه در اين مدت بتوانيم نقاط ضعفمان را برطرف كنيم و روي نقاط قوتمان تاكيد كنيم تا شاهد يك پرسپوليس خوب در نيمفصل دوم باشيم و نتايج خوبي بگيريم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه "ژلكو مياچ" چه زماني به اين تيم اضافه خواهد شد گفت: توافق نهايي با مياچ انجام شده است و همه صحبتها را با او انجام دادهايم و منتظر اين هستيم كه ويزاي او آماده شود. تمام سعيمان اين است كه پيش از اردوي تركيه او را به تيم اضافه كنيم.
علي دايي در ادامه در مورد اينكه براي نيم فصل دوم چه قولي به هواداران پرسپوليس ميدهد گفت: من بايد از همه هواداران پرسپوليس تشكر كنم كه در اين مدت خودشان را نشان دادند و ثابت كردند كه فقط پرسپوليس را دوست دارند. اميدوارم كه اين حمايت هواداران همچنان به عنوان يك چتر حمايت بالاي سر ما باشد و ما بتوانيم با اين پشتوانه نتايج بهتري بگيريم. البته اگر هواداران در بازيهاي آينده تحت تاثير برخي افراد قرار نگيرند، ميتوانيم روحيه بهتري هم داشته باشيم، چرا كه ما همواره به حمايت اين تماشاگران احتياج داريم.
دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد در مورد تيم ملي چه صحبتي داريد گفت: راجع به تيم ملي و شرايط آن هيچ صحبتي نميكنم، اما مطمئنا من هم همانند ساير مردم ايران دوست دارم كه تيم ملي در جام ملتها موفق شود. چرا كه اگر تيم ملي بتواند در اين جام قهرمان شود، همه كشورها حساب ديگري روي ايران باز ميكنند و ما را از بالا نگاه نميكنند.
دايي همچنين در رابطه با صحبتهاي مجتبي شريفي رييس كميته انضباطي گفت: دوست ندارم راجع به اين مسائل صحبت كنم، چرا كه دوباره ميگويند درباره موضوعهايي كه به او مربوط نشده صحبت كرده است. به هر حال شريفي هم اظهار نظر خودش را كرده و من هم به عنوان فردي كه حق دارم از خود دفاع كنم در آن برنامه حرفهاي خودم را زدم. بهتر است شريفي به كار خود برسد و ديگر در مورد من هيچ صحبتي نكند.
دايي ادامه داد: اصلا دوست ندارم راجع به كميته انضباطي صحبتي بكنم. اگر من صحبتي كردم به اين دليل بود كه مردم را روشن كنم. وقتي كه فدراسيون بيانيه ميدهد و ميگويد علي دايي اردوي تيم ملي در عمان را ترك كرده، من كه باشگاه يا ارگاني ندارم كه از طريق آن به اين حرفها جواب دهم. به همين دليل بايد حرفهايم را با مردم بزنم.
علي دايي با انتقاد از شريفي گفت: من اين سوال را از شريفي دارم كه چرا هنگامي كه فدراسيون عليه من چنين بيانيهاي داد، كميته انضباطي وارد عمل نشد؟ آقاي شريفي! لطفا راجع به مسائلي كه به شما مربوط نيست صحبت نكنيد. متاسفانه اين افراد به راحتي در تريبونهاي مختلف و تلويزيون صحبت ميكنند و آنچه ميخواهند را ميگويند، اما مشكل همين تريبونهاست كه ميآيند راجع به من نوعي كه بيست سال در اين فوتبال زحمت كشيدهام، از آنها ميپرسند و وقتي ميخواهم جواب بدهم من را از صحبت كردن محروم ميكنند. مطمئنا حق من است كه در رسانه ملي براي مردمي كه باعث شدند من بزرگ باشم صحبت كنم و حال براي مردمي كه چه درست يا نادرست من را دوست دارند، صحبت كنم.
دايي افزود: هنگامي كه من نميتوانم به دادگاه بروم و صحبتم را بكنم چه كار بايد بكنم؟ آيا تا حال ديدهايد كه من بيانيه بدهم؟ من آمدم با تمام مداركي كه در دست داشتم به صورت مستدل در برنامه 90 صحبت كردم و خوشبختانه يك هفته پس از آن مهدي تاج هم كه قصد داشت درباره مسائل ديگري صحبت كند، حرفهاي من را تاييد كرد، اما ديگر نميدانم چه بگويم كه وقتي كه تاج به عنوان نايب رييس فدراسيون و رييس تيمهاي ملي در آن زمان ميگويد كه صحبتهاي من درست بوده و من حرف حق را زدهام، كميته انضباطي و كميته استيناف چگونه ميگويند دايي اشتباه كرده است؟ آقايان به همين دليل ناراحت شدهاند كه من حرف حق را زدهام و حالا ميخواهند با اين صحبتها من را زير سوال ببرند.
سرمربي پرسپوليس در ادامه با بيان اينكه نميشود با گفتن چهار كلمه حقوقي در تلويزيون به جايي رسيد گفت: اينكه بياييم در تلويزيون چهار تا كلمه حقوقي بگوييم و با ادبيات خوب حرف بزنيم، نميتوانيم به جايي برسيم. شريفي احتمالا حافظهاش ضعيف است و يا اطلاعاتش از فوتبال كامل نيست. اگر من در تيم ملي بخيه خوردهام، اول به خاطر عشقم بوده است و بعد به خاطر تيم ملي و چيزهاي ديگر. ضمن اينكه ما اصلا در تيم ملي پولي نميگرفتيم. چه من و چه ديگر بازيكناني كه براي تيم ملي زحمت ميكشيدند هيچ پولي از تيم ملي دريافت نميكرديم. من متاسفم براي كسي كه در فدراسيون فوتبال كار ميكند و پول ميگيرد و ميگويد كه من براي بازي در تيم ملي پول ميگرفتم. همان طور كه 350 هزار نفر به جبهههاي جنگ رفتند و جان خود را براي ايران فدا كردند، من هم براي كشورم زحمت كشيدهام و با ديگر بازيكناني كه هزار بار درجهمان از آن شهيدان كمتر است، براي موفقيت فوتبال مملكت تلاش كرديم و تا آخر عمرم هم به اين قضيه افتخار ميكنم. متاسفم براي كساني كه براي ما تعيين تكليف ميكنند. آن كسي كه بايد در مورد فوتبال حرف بزند، ماها هستيم كه از اول در اين فوتبال حضور داشتيم و براي آن زحمت كشيدهايم نه شماها كه تازه وارد اين فوتبال شدهايد و پول هم ميگيريد.
علي دايي همچنين در ارتباط با مسائل پيش آمده در ديدار پرسپوليس و تراكتورسازي تبريز و اينكه چرا محروميتي براي تبريزيها در نظر گرفته نشده گفت: من كاري با بازي تبريز و مسائل مربوط به آن ندارم. فقط حرفم اين است كه اگر ميخواهيد ظلم كنيد به همه ظلم كنيد و اگر ميخواهيد عدالت را اجرا كنيد براي همه اجرا كنيد. متاسفانه اين سياست يك بام و دو هواست كه حسين بادامكي را هنوز وقتي پايش را از بازي بيرون نگذاشته، محروم ميكنند، اما بازيكن آنها را كه يار ما را با لگد زده است و پس از آن با مشت به بازيكن ما ضربه زده هيچ محروميتي برايش در نظر نميگيرند. دستشان درد نكند. من از همان اولي كه به دنيا آمدهام، براي جنگيدن آمدهام اما دوست دارم در جنگ عدالت رعايت شود.
علي دايي درباره مذاكره وحيد هاشميان با حبيب كاشاني و احتمال آمدن اين بازيكن به پرسپوليس گفت: وحيد هاشميان يكي از بزرگترين بازيكنان تاريخ فوتبال ايران است كه همواره نماينده بزرگي براي ايران و فوتبال اروپا و آلمان بوده است. او و كاشاني ديروز با هم در باشگاه بودند و سپس با يكديگر ناهار خوردند. من هميشه گفتهام اگر بتوانيم از تمام سرمايههاي موجود در فوتبال استفاده ميكنيم.
دايي در پاسخ به اين سوال خبرنگاري كه از احتمال حضور هاشميان در پرسپوليس پرسيده بود با خنده گفت: صبر كنيد، همه چيز در آينده معلوم ميشود.