آش عدس و انار، پیشنهاد زمستانیِ شهرکرد
مجله آشپزی مثبت - پریسا همت یار: بهترین آش برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوشطعم که میتواند یکشب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.
مواد لازم برای 4 نفر
-
500 گرم سبزی آش
-
1 پیمانه عدس
-
پیمانه برنج
-
پیمانه انار خشک
-
1 عدد پیاز
-
4 حبه سیر
-
به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.
2. حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.
3. در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.
4. حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
5. وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد.
6. نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.
نکته
این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
یک شنبه 25 بهمن 1394 1:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza