0

تارتار: قطعا در لیگ برتر می‌مانیم

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

فارس/ سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت: کسب یک امتیاز در مقابل سیاه‌جامگان برای حریف بهتر بود.

مهدی تارتار پس از تساوی بدون گل راه‌آهن مقابل سیاه‌جامگان اظهار داشت: بازی با توجه به شرایطی که دو تیم در جایگاه جدول داشتند کیفیت لازم را نداشت. سیاه‌جامگان کسب حداقل امتیاز برایش بهتر از ما بود. به خاطر استرسی که داشتیم نتوانستیم از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در این بازی‌ها موقعیت‌های زیادی نصیب‌‌مان نمی‌شود فکر می‌کنم هم کیفیت زمین و هم استرسی که وجود داشت نتوانستیم به نتیجه لازم برسیم. برای بازی آینده باید جبران کنیم و فکر می‌کنم خارج از خانه سخت‌تر نیست و سعی می‌کنیم در این بازی‌ها سه امتیاز را کسب کنیم.

وی در مورد اینکه فرهاد کاظمی اعلام کرده بازی به علت عدم فسخ قرارداد محسن ایران‌نژاد با راه‌آهن باید سه بر صفر به سود سیاه‌‌جامگان اعلام شود اظهار داشت: در جریان این مسائل نیستم. وقتی آی‌دی کارت برای بازیکن صادر می‌شود او می‌تواند بازی کند دلیلی ندارد نتیجه تغییری کند. فکر نمی‌کنم مشکل خاصی وجود داشته باشد. وقتی کارت صادر می‌شود تیم نباید متضرر شود.

سرمربی راه‌آهن در مورد اینکه آیا تیمش در لیگ برتر خواهد ماند یا خیر؟ گفت: قطعا در لیگ می‌مانیم. به لطف عنایت خدا و توانایی بازیکنان ایمان دارم. به کار خودمان هم ایمان داریم. روزهای بدتر از این را هم تجربه کردیم و سربلند بیرون آمدیم. این رقابت‌ هم در بالای جدول و هم انتهای جدول است. ما هم مثل همه تیم‌ها برای موفقیت تلاش می‌کنیم. در شروع نیم‌فصل دوم از سه بازی پنج امتیاز گرفتیم که می‌تواند برای ما امیدوارکننده باشد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 24 بهمن 1394  9:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها