0

کاظمی: بازی باید سه بر صفر به سود ما اعلام شود!

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

فارس/ سرمربی تیم فوتبال سیاه‌جامگان گفت: پنالتی‌های ما در لیگ دیده نمی‌شود و در بازی مقابل راه‌آهن دو پنالتی ما گرفته نشد.

فرهاد کاظمی پس از تساوی بدون گل سیاه‌جامگان مقابل راه‌آهن اظهار داشت: ولادت حضرت زینب را تبریک می‌گویم در مورد بازی باید بگویم که بازی کردن مقابل تیمی که مستقیم بازی می‌کند خیلی سخت است. ما فرصتی به حریف ندادیم. از بازیکنانم ناراحت بودم چراکه بیشتر از این از آنها انتظار داشتم.

وی ادامه داد: شرایطی که داشتیم می‌توانستیم وضعیت بهتری داشته باشیم. باید تنش را دور کنیم اما بحث داوری‌ها مشکل‌ساز شده است. مگر یک پنالتی سرنوشت بازی را عوض نمی‌کند. ما دو پنالتی برایمان گرفته نشد. آن پنالتی‌ها می‌توانست تیم حریف را به جلو بکشاند. چندین هفته‌است که این مشکل را داریم پنالتی‌های ما در لیگ دیده نمی‌شود.

وی در مورد اعتراضی که نسبت به فسخ قرارداد بازیکن راه‌آهن داشتند و پس از بازی هم با مسئولان در این باره صحبت می‌کرد، گفت: بازیکن راه‌آهن محسن ایران‌نژاد امیدوارم زودتر خوب شود. او هنوز فسخ قرارداد نکرده اما مسئولان راه‌آهن از طرف او امضا کردند. راه‌آهنی ها حتی عاشوری را هم جایگزین کردند. این کار غیرقانونی است و این بازی باید سه بر صفر به نفع ما شود. تمام مدارک موجود است. خود ایران‌نژاد هم به من گفته بود که قراردادش را فسخ نکرده است. این به سازمان لیگ و اشتباه آن برنمی‌گردد به باشگاه برمی‌گردد که امیدوارم حق مان را بدهند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 24 بهمن 1394  9:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها