0

خورش مرغ مکزیکی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش مرغ مکزیکی

خورش مرغ مکزیکی

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	108.4 کیلوبایت
شناسه:	271028

نصف لیوان روغن نباتی
یک کیلو و نیم مرغ
یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
۳ دسته پیازچه ریز شده
یک سوم لیوان گشنیز تازه ریز شده
یک ق غ سس گوجه فرنگی
۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط
نمک، فلفل قرمز، پودر آویشن

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

**

از روغن مايع سرخ كردني به مقدار مورد نياز استفاده كردم... ابتدا مرغ ها رو خوووب سرخ كردم و بعد به مواد براي پخت افزودم.. پيازچه نريختم... مقدار پياز رو بيشتر زدم... گشنيز هم حدود نصف ليوان ريختم... فلفل دلمه نصفي زرد و نصفي سبز خلال شده ريختم...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	1
اندازه:	102.4 کیلوبایت
شناسه:	271029

شنبه 24 بهمن 1394  6:45 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها