0

خورش كنگر

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش كنگر

خورش كنگر


باز چرا تاپيك خورش كنگر نداريم خورش كنگر مثلا انجمن اشپزيه ها بدويين زود زود درست كنين ببينم خورش كنگر
الان فصله كنگره منم كه عاشق اين غذا خورش كنگرخورش كنگر
اول تيغاشو ميگيريم و پوستهاي نازك اطرافش رو جدا ميكنيم بعدش خلالي ميكنيم و ابپز ميكنيم بعدش كلي پياز داغ ميدرستيم خورش كنگر و كنگرهارو ميريزيم توش و كمي هم اب گوشت ميريزيم تا مزه دار بشن .حتما زعفرون هم بزنين و خيلي كم رب . گوشت پخته شده خورشتي رو هم بذارين بغلش و دوست داشتين مثل ما اذريها گوجه بندازين تو خورشتتون و گرنه دوست ندارين اجباري نيست خورش كنگر
كمي اخرسر ابليمو ميزنيد و برميداريم با كته هم كه ديگه محشرههههههههخورش كنگر آخ گشنم شد خورش كنگر

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC04553.jpg
بازدید:	3
اندازه:	83.3 کیلوبایت
شناسه:	63504

 

شنبه 24 بهمن 1394  6:44 PM
تشکرات از این پست
papeli nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خورش كنگر

 

سلام

ممنون از پیشنهاد شما

 

جسارتاً تقدیم می کنم:

 

 

خواص کنگر، فواید کنگر، خاصیت کنگر

 
 

[categoriy],خواص کنگر , فواید کنگر , فوائد کنگر

 

خواص کنگر، فواید کنگر، خاصیت کنگر

خواص سبزیجات,خواص کنگر , فواید کنگر , فوائد کنگر , خاصیت کنگر , خواص دارویی کنگر ,فواید دارویی کنگر , خواص درمانی کنگر , مضرات کنگر , خواص کنگر , خواص سبزیجات , خواص میوه جات ,خواص سبزیجات، خواص میوه

اسم من ((کنگر)) است
در من املاح بسیارى موجود است
ترشحات غدد را زیاد مى کنم
خودم براى
کلیه و مثانه مضرم ، اما ریشه ام براى آنها مفید است
هضم غذا را آسان مى کنم و جراحات روده
را التیام مى دهم براى آن ها که بمرض پیسى گرفتارند مرا توصیه کنید...

کنگر چو برآورد سر از خاک زمین گفت
 

خرما نتوان خورد ازین خار که کشتیم
 
اسم من کنگر است . به عربى به من عکوب - سلبین و خربع گویند و در کتب قدیم حرشف - کندل - جندل - کعیب - کعوب و عقوب ذکر کرده اند، زادگاه اولیه من صحارى خشک ایران و آسیا و آفریقا مى باشد. با اینکه شما ایرانیان در دنیا به وطن پرستى معروف مى باشید، معذلک جاى بسى تعجب است که در کتابهاى جدید مرتبا از ((آرتیشو)) که یک گیاه خارجى بوده و اکثر مردم آنرا نمى شناسند، و طرز پختن و خوردن آنرا نمى دانند، تعریف مى کنید و هیچگونه اسمى از من و منافع سرشار من که یک گیاه ایرانى بوده ، و از قدیم به صورت خورش و مخلوط با ماست و کشک مصرف داشته ام نمى برید.
غذاشناسان اروپایى مرا نمى شناسند و چون مخصوص بیابانهاى خشک و لم یزرع بوده و تاکنون اهلى نشده ، و از کودهاى شیمیایى بهره مند نشده ام ، در اروپا بعمل نمى آیم و در بازار آنجا وارد نشده ام و با این وصف جاى تعجب است که بعضى ها نوع بزرگ مرا کنگر فرنگى مى خوانند و عده اى هم آرتیشو را کنگر فرنگى مى دانند و این هم صحیح نیست . زیرا خواص ما با هم فرق بسیار دارد. من انواع و اقسام دارم و خواص ما تقریبا یکسان است . به انواع ماشکاعى - طوبه و کافیلو و کنگر خر مى گویند.
البته خر به معنى بزرگ است . من داراى ویتامین هاى ((آ)) ((ب )) و ((ئى )) هستم و املاح زیادى همراه دارم و نیز داراى هورمونهاى گیاهى بوده ، و ترشحات غدد را تقویت مى نمایم و از این رو در معالجات هورمونى مى توانم خدمات شایان و برجسته اى بنمایم . شهرت من در تقویت غرایز جنسى است ، ولى تنها یک مقوى ساده نیستم بلکه محرک شهوت بوده ، و آن را لذت بخش مى نمایم ...
دومین استفاده اى که در معالجات هورمونى مى توان از من کرد، معالجه برص است . این بیمارى نتیجه بر هم خوردن تعادل ترشحات غدد داخلى بوده ، و در طب جدید تاکنون راه معالجه ى قطعى پیدا نشده است . در حالیکه در گذشته ، پزشکانى بودند که این بیمارى را معالجه کرده و اسرار آنرا براى خانواده ى خود حفظ نموده و به دیگران نیاموخته اند و چون این اسرار بر زبان خوراکیها پوشیده نیست بر خوانندگان آن نیز بتدریج فاش ‍ خواهد شد. یکى از طرق معالجه پیسى در گذشته این بود که آب مرا گرفته ، با یک سوم آن موم و روغن مخلوط کرده و روى لکه هاى برص ‍ مى گذاشتند.
من بادشکن و پیشاب آور بوده ، و از شکم روش جلوگیرى مى کنم . به درمان مرض قند کمک مى نمایم ، هضم غذا را آسان مى کنم - کلیه و مثانه را گرم مى نمایم زخم ریه و جراحات روده را التیام مى دهم . ضماد من جهت معالجه ((گرى )) مفید بوده ، و از ریزش مو جلوگیرى مى نماید. ضماد من جهت خوشبو کردن عرق بدن توصیه شده است . براى معالجه اورام سخت و خارش هاى پوستى مى توانید از مرهمى که جهت معالجه پیسى دستور دادم استفاده کنید و اثر فورى آنرا ببینی
د. ضماد ریشه من جهت سوختگى آتشس و پیچیدگى عصب نافع است . صمغ بوته ى من که پیشینیان به آن کنگرزد مى گفتند، ایجاد قى مى کند و همراه آن صفرا و بلغم را خارج مى نماید. ضماد آن اورام را فرو مى نشاند. مقدار خوراک آن از سه گرم تا هفت گرم است .
زبان خوراکیها
دکتر غیاث الدین جزایری

 

یک شنبه 25 بهمن 1394  8:39 AM
تشکرات از این پست
arezooo
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش كنگر

زدي رو دستمون مدير جوووووون!

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 25 بهمن 1394  7:08 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها