0

خورش مرغ و آلو با رب انار

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش مرغ و آلو با رب انار

خورش مرغ و آلو با رب انار

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	55.jpg
بازدید:	1
اندازه:	118.8 کیلوبایت
شناسه:	234907

اين دستور رو چند سال پيش از سايت سفره خونه برداشته بودم...اين خورشت رو با چلو سرو كنيد..

مرغ : ۲ عدد ران مرغ

رب انار : ۲ قاشق غ

رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غ

آب نارنج : ۱ قاشق غ

آلو : ۲/۱ پیمانه

پیاز : ۱ عدد متوسط

آب : ۲/۱ لیوان

ابتدا آلوها رو شسته و برای ۲ ساعت خیس میکنیم ( مقدار آلو بستگی به ذائقتون داره اما این مقدار کافیه )
بعد رانهای مرغ را سرخ کرده تا طلایی شود .پیاز را سرخ میکنیم بعد آلوها را تفت میدهیم .
بعد آب نارنج ، رب گوجه ، رب انار را به ترتیب اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد مرغها را که سرخ کرده بودیم اضافه کرده و آب را هم اضافه میکنیم .میزاریم خورشتمون جوش بیاد .
بعد با حرارت ملایم ۱ تا ۲ ساعت میزاریم بپزه .

نکته :
میتونیم آلوها را نیم ساعت قبل از پخت اضافه کنیم .
میتونیم از گوشت سینه مرغ هم استفاده کنیم .
این خورش احتیاج به آب زیادی ندارد و آبی هم که بعد از پخت خورش میماند باید به غلظت رب انار سفت باشد

و امـــــــا :

من پياز داغ رو كمي بيشتر درست كردم... روي پياز داغ 1 ق رب گوجه براي كل مرغ هام تفت دادم و بعدش فلفل و زردچوبه كمي اضافه و تفت دادم.. مقدار حدود 5 يا 6 ق رب انار ترش + يك و نيم ليوان آب به مواد اضافه كردم + نمك...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	75.9 کیلوبایت
شناسه:	234902

مرغ ها رو جدا خوب طلايي كردم .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	0.jpg
بازدید:	0
اندازه:	82.8 کیلوبایت
شناسه:	234903

بعد مواد بالا رو روش ريختم...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2.jpg
بازدید:	1
اندازه:	107.5 کیلوبایت
شناسه:	234904

حرارت رو كم كردم و گذاشتم خوب پخته بشه... آلو هم كمتر زدم..چون رب انارم ترش بود آب نارنج استفاده نكردم..

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.jpg
بازدید:	0
اندازه:	109.7 کیلوبایت
شناسه:	234905

شنبه 24 بهمن 1394  6:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها