خورشت سیب و آلو
خورشت سیب و آلو برای حداقل 4تا 6 نفر
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
گوشت گوسفند یا گوساله یا بوقلمون و ... : 800 گرم
پیاز دو عدد
زعفران یک قاشق سوپخوری
سیب 3 یا 4 عدد بزرگ
آلو خورشتی 20تا 30 عدد
لپه در صورت دلخواه : 100 گرم
رب در صورت دلخواه : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین
طرز تهیه :
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
اول گوشت را آبش رو گرفته و با کمی روغن تفت دهید پیاز را اضافه و با گوشت تفت دهید تا پیاز سبک شود . در صورت استفاده از لپه . لپه را شسته و به گوشت و پیاز اضافه کرده تا کمی لپه تفت بخورد . کمی زردچوبه اضافه و با بقیه مواد کمی تفت دهید و روی گوشت را آب ولرم ریخته بذارید به جوش بیاد بعد زیر شعله را کم کرده تا کم کم گوشت و لپه پخته شود .
در اواسط پخت آلوها را با کمی آب ولرم خیس کنید . سیب را نگینی یا به صورت قاچ خورد کنید میتونید بدون پوست یا با پوست سیب را خورد کنید بلافاصله بعد از خورد شدن سیب را با کمی روغن سرخ کنید .
بعد از سرخ شدن سیبها آلو را که خیس خورده سرخ کنید وقتی رنگش طلایی شد از روی شعله بردارید . در صورت استفاده از رب میتونید بعد از سرخ شدن آلو رب را در تابه کمی سرخ کنید .
آب الو را که خیس داده بودین را به خورشت اضافه و سیب و زعفران و رب و نمک را به خورشت اضافه کنید .
در انتهای پخت حدودا 20 دقیقه قبل از سرو آلو را اضافه و در وصورت دلخواه آبلیمو یا شکر و دارچین را اضافه کنید .
شنبه 24 بهمن 1394 6:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza