0

خورشت زرشک

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورشت زرشک

خورشت زرشک


مواد لازم برای 2 نفر(عشقولانه)

گوشت مرغ نیم کیلو(یک ران کوچک+یک سوم سینه مرغ)

زرشک 2 پیمانه ی سر پر

روغن زیتون مقداری

کره یک قاشق سوپخوری

شکر 3 قاشق غذا خوری

زعفران و نمک و ادویه مقداری

پیاز کوچک یک عدد

طرز تهیه

مرغ ها را در یک قاشق روغن زیتون تفت میدیم.

یک پیازکوچک+کمی زعفران+2لیوان آب را به مرغ ها اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. به حدی که نصف لیوان آب داشته باشد.

زرشک ها را شسته و در یک قاشق کره،به همراه شکر تفت میدهیم.

2 قاشق از زرشک ها را کنار گذاشته و مابقی زرشک های سرخ شده را به همراه کمی زعفران به مواد بالا اضافه کرده و حدود 10 دقیقه تا یک ربع اجازه دهید با درجه ی کم بپزد تا آب خورشت غلیظ شده و عطرش بلند شود.

موقع کشیدن در ظرف، 2 قاشق زرشکی را که کنار گذاشته بودیم، روی خورشت میریزیم و سرو میکنیم.






 

چند نکته:

- زرشک تازه در این غذا خوب در نمیآید چون رنگش را به آب پس میدهد و خود زرشک بی رنگ میشود.ترجیحا از زرشک هایی استفاده کنید که خشک شده اند.

- زرشک غذا را در آخرین مرحله ی پخت بریزید تا رنگ و روی خودش را از دست ندهد.

- این غذا عطر خیلی خوبی دارد و از روی بویش، میشود تشخیص داد که جا افتاده یا نه.

- راز خوشمزگی این غذا، زعفران و زرشک فراوان است.

این غذا را اقوام مازندرانی ما می پزن. و وقتی میخوان مجلسی درش بیارن، مرغشو آی سرخ میکنن،آی سرخ میکنن تا حسابی طلایی بشه، که من این کارو معمولا نمیکنم.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	07032011892.jpg
بازدید:	4
اندازه:	89.6 کیلوبایت
شناسه:	10053   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	07032011893.jpg
بازدید:	2
اندازه:	75.8 کیلوبایت
شناسه:	10054

 

شنبه 24 بهمن 1394  10:34 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها