خورش آلو زرشك
خورش آلو زرشك
مواد لازم(برای 2 الی 3 نفر)
پیاز:دو عدد بزرگ
سینه ی مرغ: 1عدد
رب گوجه فرنگی:2 ق غ
آلو بخارا: 300گرم
زرشک: نصف لیوان
نمک، فلفل، دارچین، زعفران آب کرده
رسپي اين خورش از مامي سايت هستش... تغييراتي كه خودم دادم رو در آخر با رنگ سبز نوشته ام...
اول پیازها رو ریز و سرخ می کنیم بعد سینه ی مرغ رو به چند قسمت برش می زنیم (می شه این کار رو نکرد و درسته قرار داد اما اینجوری بیشتر مزه دار می شه) و توی پیاز تفت می دیم
کمی آب زعفرون بهش اضافه می کنیم (ضرورتی نداره البته. می تونین زعفرون رو حذف کنین و کمی زردچوبه برای رنگش اضافه کنین) و باز خوب تفت می دیم
مرحله ی بعدی اضافه کردن زرشک خیس خورده ست و تفت دادنش با مرغ و پیاز.
آلوها رو می شوریم و تو آب سرد خیس می کنیم. دو لیوان آب و نمک و فلفل به مخلوط مرغ اضافه می کنیم
و وقتی به جوش اومد شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم حدود 45دقیقه ریز جوش بزنه بعد آلوها رو اضافه می کنیم
نیم ساعت بعد رب رو تو کمی روغن با دارچین تفت می دیم
به خورش اضافه می کنیم. حدود یک ساعت بعد (کمتر یا بیشتر) خورش جا افتاده و آماده ست
*هرچی زرشک بیشتر بریزیم خورش ترش تر میشه. فقط حواستون باشه که در ریختن زرشک زیاده روی هم نکنین
**
پيازها رو رنده درشت كردم و تفت دادم... مرغ ها رو نمك و كمي فلفل سياه زدم و خوب سرخ كردم...
زرشك ها رو جداگانه تفت دادم و كنار گذاشتم... آلوها رو خيس كردم..
چند قاشق رب گوجه فرنگي رو توي روغن خوووووووب تفت دادم ... من گوجه فرنگي خورشت ها رو زياد مي ريزم در حد كمي كمتر از نصف قوطي رب گوجه و خووووب تفتش ميدم...
بهش كمي زردچوبه + عصاره زعفرون + فلفل و نمك اضافه كردم ... كمي آب اضافه كردم پيازهاي سرخ كرده رو ريختم توش گذاشتم چند جوش بخوره و بعد مرغ هاي سرخ شده رو اضافه كردم ... گذاشتم تا بپزه...
نيم ساعت قبل از پخت كامل آلوها رو اضافه كردم ...5 دقيقه آخر زرشك هاي تفت داده شده رو ريختم... من مقدار آلو و زرشك رو به دلخواه خودم مي ريزم... واقعا خوشمزه است...
شنبه 24 بهمن 1394 10:33 AM
تشکرات از این پست
nargesza