خورش گل کلم
خورش گل کلم
مواد لازم
پیاز خورد شده ۱ عدد
گوشت خورشی ۳۰۰ گرم
گٔل کلم ۵۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
جعفری خورد شده مقداری
نمک، ادویه, فلفل
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
گوشت و پیاز را تفت داده ادویه و فلفل را اضافه میکنیم. سپس رب گوجه را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. مقداری آب تو قابلمه ریخته و میگذاریم تا گوشت بپزد. گٔل کلمها را در کره کمی تفت میدهیم و وقتی که گوشت نیم پز شد به خورش اضافه میکنیم. بعد از پخته شدن گوشت و گٔل کلم زعفران دم کرده، آبلیمو و مقداری جعفری خرد شده به خورش اضافه میکنیم.
شنبه 24 بهمن 1394 10:31 AM
تشکرات از این پست
nargesza