0

موتنجان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

موتنجان

موتنجان


موتنجان :
مواد لازم :مرغ 8 تكه خرد شده 1 عدد
نمك و دانه فلفل سياه (كوبيده شده ) به مقدار لازم
مغز گردو (اسياب شده ) 300 گرم
زرد چوبه (پودر شده ) 1 قاشق چاي خاوري
پياز (رنده و اب گرفته شده ) 1 عدد كوچك
رب انار ترش يا ملس 2 قاشق سوپ خوري
رب الوچه ا قاشق سوپ خوري
دارچين (پودرشده)1/2 قاشق چاي خوري
گلپر (پودر شده) 1قاشق چاي خوري
كشمش پلويي (شسته و ابكش شده )150 گرم
قيسي 200 گرم
طرز تهيه :
تكه هاي مرغ را با نمك و فلفل سياه مزه دار كنيد سپس انهارا در قابلمه ي حاوي روغن داغ تفت دهيد تا طلايي رنگ شود در ظرف ديگري منغز گردو را تفت دهيد سپس زرد چوبه را به ان اضافه كنيد به همراه مقداري اب و پياز به قابلمه ي حاوي مرغ بيفزاييد تا دو سه ساعت بپزد و به روغن بيافتد در ظرفي رب انار و رب الوچه را با مقداري اب رقيق كنيد سپس انرا به همراه مقداري دارچين و گلپر و مقداري نمك و فلفل سياه به خورش اضافه كنيد بگذاريد بپزد تا كاملا جا بيافتد و به غلظت فسنجان برسد در تابعي حاوي روغن داغ كشمش و قيسي را تفت دهيد و در پايان زمان پخت نيمي از ان را به خورش اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش بزند به هنگام سرو بقيه كشمش و قيسي را براي تزيين رويش بريزيد .
برگرفته از مجله ساناز سانيا 92
به خاطر كيفيت عكس معذرت مي خوام
تزيينم ندارهموتنجان

 


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	20151130_142249.jpg
بازدید:	1
اندازه:	37.4 کیلوبایت
شناسه:	279938

 

شنبه 24 بهمن 1394  10:30 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها