سالاد کالاماری
سالاد کالاماری "
مواد لازم :
کالاماری ..................2 عدد
آب لیمو..................... 2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز................. 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون............... 3/1 فنجان
سیر بزرگ ، خرد کرده... 1 حبه
نمک......................... 2/1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه.................... 4/1 قاشق چای خوری
پیاز قرمز کوچک خلالی... 1 عدد
زیتون بدون هسته ...........3/1 فنجان
گیلاس یا انگور فرنگی ..... 2 فنجان
کرفس ....................... 2 ساقه
برگ جعفری تازه............ 1 فنجان
طرز تهیه :
کالاماری را با آب سرد خوب شسته و با یک حوله کاغذی خشک کرده و حلقه ای برش بدهید .
کالاماری ها را در یک ظرف محتوی آب جوش شور بریزید تا زمانی که رنگ آن مات شود و مدت پخت آن 40 تا 60 ثانیه میباشد.
بلا فاصله در آب یخ بریزید , هنگامی که خنک شد در صافی ریخته و خشک کنید.
در یک ظرف مناسب آب لیمو, سرکه,روغن زیتون,سیر, نمک و فلفل را با آن اضافه کرده مخلوط کنید , پیاز را ریخته بگذارید به مدت 5 دقیقه بماند.
در همین حال، کالاماری ,زیتون( از وسط به درازا نصف شده ) , گیلاس یا انگور فرنگی, کرفس و جعفری را با محتویات مخلوط کرده وبمدت 15 دقیقه بگذارید تا طعم ها با هم ترکیب شود.
جمعه 23 بهمن 1394 7:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza