تاتارچورگ شیرینی بندر ترکمن
تاتار_چوروگ
دستور راضیه جان
3 عدد تخم مرغ رو توی یه کاسه خوب با چنگال یا همزن دستی میزنی. کمی وانیل زدم و هم زدم بعد
کم کم و اروم اروم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدست بهتون بده.
خمیر استراحت نمیخواد.
فقط روش یه نایلون بکش که طی کار سفت نشه
خمیر و به اندازه گلولههای پشمه بکنید. اول با کف دست صاف کن و بعد هر کدوم از خمیر ها رو خیلی نازک با وردنه باز کنید و به شکل مستطیل دراز برش بزنید
خمیر رو صاف یه جا پهن کنید تا تقریبا خشک شه.تاحدی که بشه لوله کرد ولی نشانه. همه رو که لوله کردی توی یه قابلمه کوچک از همین ها که تو خونه همه هست، نصف روغن بریزید. با 2 تا وردنه باید خمیر لوله شده رو تو روغن سرخ کنید
با یه وردنه وسط خمیر رو نگه دار و با اون یکی توی قابلمه تند تند تو جهت موافق بچرخون
یکم که خودش رو گرفت در جهت مخالف بچرخون که وسط هاش هم بپزه
بعد اروم اونطرفیش کن که اونم سمت هم سرخ شه
بعد بذار رو یه دستمال یا کاغذ تمیز که روغنش بره.سرد که شد روش پودر قند بریز...
جمعه 23 بهمن 1394 7:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza