مواد لازم:
1.روغن – یک قاشق غذا خوری
2.گوشت استیک نازک برش زده – نیم کیلوگرم
3.سس سویا – سه قاشق غذا خوری
4.شکر ترجیحا قهوه ای – یک قاشق غذاخوری
5.سس چیلی – یک قاشق مربا خوری
6.سیر رنده شده –یک حبه
7.زنجبیل رنده شده – یک قاشق مربا خوری
8.نشاسته ذرت – یک قاشق غذا خوری
9.آب یا آب گوشت – یک سوم پیمانه
10.روغن کنجد – یک قاشق مربا خوری
11.پیازچه خرد شده – یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1.روغن را در ماهیتابه ای گرم و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا پخته شود.
2.نشاسته ذرت را باکمی آب گوشت مخلوط کنید و سس سویا،سس چیلی،شکر،سیر وزنجبیل را به آن اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید، حرارت را کم کنید تا غلیظ شود.
3.مواد را از روی حرارت بردارید و روغن کنجد به آن اضافه کنید.
4.گوشت را با پیازچه تزیین و با برنج یا نان سرو کنید.